Şimdi Ara

Belarus (Beyaz Rusya) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
23
Favori
65.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Privetki

    Hocam merhaba. Gayet iyi bir konu olmuş, minsk sana tüm güzelliklerini tattırmış, her şey yolunda görünüyor :) 2010'dan sonra tekrar eğitim için 2 yıllığına oraya gideceğim. üniversite ile görüşmelerim sürüyor fakat aklıma 2 konu takıldı sana onları soracaktım. birincisi çok girişli vize muhabbeti olması lazım onda beni aydınlatır mısın? zira 2 yıl uzun bir süreç gelip gitmem gerekecektir. başka ülkeleri gezip minsk'e dönmem gerekecektir. o yüzden merak ettim fiyatı hakkında vs bir bilgi de bulamadım belki sen biliyosundur. ikincisi de bazı arkadaşlara rusya üzerinden gidin uçak pahalı demişsin. evet doğru belavia da thy de pahalı uçuyor ve şu an pegasus'ta 250 liraya moskova falan var bu da çok cazip geliyor. fakat merak ettiğim neticede vize almadan rusya'ya ineceğiz. onların da bizi ülkeye alması için otel rezervasyonu, dönüş bileti vs istemesi gerekmez mi? bu bakımdan sorun yaşayacağımızı düşündüğüm için cazip gelmedi. bu konuda görüşün nedir?

    Merhaba hocam

    Ben teşekkür ederim..aydınlatabildiysek ne mutlu,amacım zaten bilinmeyen,gezi,okul,kurs vs gitceklere ön fikir ve aydınlatma..keyif için açtim konuyuda.. bilgi paylaşınca güzel

    1.Sorun.. eğitim amaçlı gideceğin için o tarz vize alırsın..30 gün olur o vize..davetiye süresi gibi..okula gidince..zaten pasaportu veriyorsun..registre felan yapiyorsun,eğer parasını ödersen Multi vize(çok giriş) bu vizeye sahip olursun..dersin okuldakilere sömestr vs, arada türkiyeye gitmem lazım..multi vize çıkartırırsın. multi vizen varken diğer ülkelere gider,belarusa girerken sorun yaşamazsın.

    2.hocam evet en büyük sorun uçak bileti.. ben yazın thy izmir-istanbul-minsk gidiş dönüş aldım 1185 tl..şimdi o bilet 1400 tl,euro artmasından..

    Keza belavia istanbul -minsk gidiş dönüş 400-450 dolar değişiyor.. minske direkt uçaklar pahalı.. adam amerika gidiyor gidiş geliş 1800 tl.. sen yazın niye thy ile gittin dicesikn, ben işlerim vardı, oyüzden direkt gittim.

    Eğer zamanın varsa..Tabiki Rusya üzerinden geçersin..pegasus moskova domedovo gidiyor, öyle çok giden arkadaşım oldu..domedovodan sonra trenler var 40-45 dk merkeze geliyorsun.. artık orda ister taksi ile ister metro,nasıl gitmek istersen, Belaruskiy vakzala gideceksin, orada belarusun şehirlerine kalkan tren, otobüs, marşutkalar var, senin rusçan var halledersin.. Yok hocam genelde sormuyorlar.. neden geldin felan turistim dersin,genelde soru yok zaten.. %10 ihtimal zorladı otel felan,dersin belarusa bilet bulamadım rusya üzerinden geçicem, senin o yasal hakkın,ona o karışamazki, ve sen rusya topraklarında registre vs birşey yapmadan 5 gün kalabilirsin bu senin yasal hakkın ,dersin ben belarus vakzalına geçicem, belarusa gidicem, zaten öğrenci olarak gitceğinden ,öğrenci vizen olacak pasaportta onu gösteritrsin, seni ülkeye almama gibi şansı yok,problem yaşamazsın.

    Bu kadar uğraşmak zor dersin,rusya,vakzal felan..direkt gidişler belavia - thy..seferli yolculuklar pahalı.. ama nisan-ekim arası gideceksen, belavia nın charter seferleri var izmir,antalya,dalaman gibi yerlerden 220 dolar tek gidiş,zaten charterler tek gidiş olur,öyle bilet bulursan direkt öyle git. bu bilet charterlar vkontakte sitesini biliyorsun,orda türk veya yabancılar charter bilet olunca yaziyor,gruplara girip,takipte kalman yeterli hocam.




  • Hocam çok teşekkürler çok aydınlatıcı oldu bu bilgiler. Bugün ailemle de konuştuğumda uğraşma uzun işlerle direkt gidersin thy ile dediler. Artık el mahkum o parayı ödeyeceğiz fakat o kadar saçma ki dediğin gibi abd fiyatlarından bi tık aşağısı neredeyse, saçmalık. Temmuz'da gideceğimden charter uçuşlar çok mantıklı o konuyu bi araştıracağım. Aklıma takılan olursa tekrar sormak isterim, kolay gelsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Privetki

    Hocam çok teşekkürler çok aydınlatıcı oldu bu bilgiler. Bugün ailemle de konuştuğumda uğraşma uzun işlerle direkt gidersin thy ile dediler. Artık el mahkum o parayı ödeyeceğiz fakat o kadar saçma ki dediğin gibi abd fiyatlarından bi tık aşağısı neredeyse, saçmalık. Temmuz'da gideceğimden charter uçuşlar çok mantıklı o konuyu bi araştıracağım. Aklıma takılan olursa tekrar sormak isterim, kolay gelsin :)

    Rica ederim hocam.

    Evet moskova öyle uzun oluyor ve yorucu..bende o yüzden thy ile gittim.. okul yıllarında belavida kullandım.. valalhi belavia - thy tekelciliğinde kurtulmalı.. vizeler kalkınca, pegasus,sun express sefer koyarsa fiyatlar aşağı iner, tabi bu işler bugunden yarına olcak değil..

    Belarus 2,5 saat uzaklikta biryer..adam uzak doğuya gidiyor 1500-2000 tl anlarım..10 saat.. 2,5 saat minsk bu yere bu thy ve balavia faiş fiyat.

    Ukrayna 2 saat uzaklikta bize..pegasus birsürü şehire gidiş geliş 300-400 tl uçuyor..arada dağlar kadar fark var fiyat olarak.

    Temmuzda gideceksen, belavia charter 220 dolar..eh işte kötünün iyisi. ben senin için vk de baktım,bak bir sayfa var, sscb ülkelerine charter bilet satiyor.. sen bu linki takip et..yine vk de başka sayfalara bak,buldunmu charteri yapiştir gitsin.. thy öyle böyle para değil hocam..tek yön minsk bile 750-800 tl çok para yani.

    Link bu

    http://vk.com/adelaturantalya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 3 Mayıs 2014; 1:19:40 >




  • beğendim hocam şimdi.

    ANTALYA-MİNSK 220 usd

    06.05.2014 BRU 8106 08:00 AYT MSQ
    09.05.2014 BRU 8106 08:00 AYT MSQ

    tarzı charterlar var. baya işe yarar. çok teşekkür ederim )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Privetki

    beğendim hocam şimdi.

    ANTALYA-MİNSK 220 usd

    06.05.2014 BRU 8106 08:00 AYT MSQ
    09.05.2014 BRU 8106 08:00 AYT MSQ

    tarzı charterlar var. baya işe yarar. çok teşekkür ederim )

    Hocam işte uyarasa alırsın,satanlarla ilgim yok,ama birsürü ülke ve şehir paylaşmış..ordan detayı alırısn.

    turizm sezonu antalya,izmir,dalaman charter başliyor belavianın..takipte kal,,gitceğin zaman uygun zaman nerden varsa gidersin.

    Thy çok para abi, 2,5 saat ya,değmez eğer acil ve işin yoksa gitmek için..anlarım amerika,avustralya,veya uzak doğu adam uzun süre rahat,konforlu yolcluluk ister,ama 2,5 saat minsk seferinde sorun olmaz..

    Hocam rica ederim,ne mutlu yardımcı olabildiysem




  • beyler ucuz yollu ucak biletleri mevcut.. telefonlariniza skyscanner app ini indirirseniz minske ucuz yollu ucak bileti bulabilirsiniz.. ben 15 gun sonrasi icin baktim aeroflottan 725₺ ye bilet buldum.. ancak direkt ucus degil moskova aktarmali ara aktarmadaki aeroporttta bekleme sureleri degisken.. fakat transitteyken bile o aeroportta is cikartabilirsiniz)) ben cok yaptim aeroport beklemelerinde cok hatunla tanisip tlf nosu aldim ve bulusmalarim olmustur))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste budur)) hemde bu fiyat gidis donustur..
    Belarus (Beyaz Rusya)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruscasi ve rusya ukrayna belarus deneyimi olan arkadaslar icinde baksa bi programim var.. onunda ismi (aviasales) fakat app rusca ordada buna yakin fiyatlarla ucabilirsiniz.. rusya icin cok ucak sirketi vardir (utair-s7-aeroflot-tataristan vs.) bu sirketlerin promosyon ve ucuz biletlerine yukarida yazdigim programdan erisim vardir ve fiyatlar rubledir..
    Belarus (Beyaz Rusya)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sychrius

    iste budur)) hemde bu fiyat gidis donustur..
    Belarus (Beyaz Rusya)

    Hocam,ilgin ve emeğin teşekkürü hak ediyor

    Evet turizm sezonu açıldı..hatta 600 tl bile çıktı ama avusturya aktarmalı..öyle bilet almayın..ab ülkeleri shengen transit vizesi istiyor..bunu bilin.

    aerflot 725 tl uygun.. ahh istanbul dışındakiler bizler.. izmirde kocaman uluslar arası havalimanı var bir direkt uçuş daha koyulmadı şu moscowa

    Hocam paylaşmış..ben zaten arkadaşa söyledim..thy en kazık..belavia kötü yine kazık..bunlar direkt.. oda biliyor daha önce bulunmuş belarusta..mesala daha ucuzada mal edilebilir..direkt aerflot,pegasus moscowa git,orda moscow dan tren-otobüs var minske zaten yukarda arkadaşa anlattım.. öle dahada ucuza gelir ama çok yorucu olur. Sycrius hocam ,arkadaş eğitim için gidiyor, dönüş bileti lazım değilki dönüş biletleri 1 aydan fazla yapmiyorlar..direk belavia charter minsk seferi bulursa yapiştirsa, daha uygun değilmi tek gidiş 220 dolar?

    Birde gidiş -dönüş biletlerinde zaten thy ve belavia fiyatlarını yukarda yazdım, geçen minske giden arkadaşım vardı belaviadan aldı bileti.. 420 dolar istanbul-minsk gidiş dönüş yani 830-850 tl arasında , ama direkt..tabi bütçe kısıtlıysa, 100 lira daha az olsun derseniz sycrius hocamın dediği gibi moskova aktarmalı aerflot yaparsiniz 725 tl.. yok benim param az,öyle fazla eşyam yok derseniz, moscow felan bilet alın, veya ukrayna kiev.. oralarda tren garı (vakzal) veya otobüs terminalleri (avtovakzal) geçip, belarusa gidebilirsiniz bu şekilde dahada ucuza gelir.ama coğrafya ve rusça bilmek şart ,yoksa becermek zor.

    Dipnot veriyim konumuzda

    1.Bazı arkadaşlar üşeniyor okumaya, bir haber duyup bilet alıp gitmeye kalkıyor, yazın giderken gördüm,2 arkadaş belarus vize kaldırıldı nette yarım yamalak okumuş,vize felan yok diye bilet almış, gate kadar gelip thy uçağa binemediler, biletler gümbürt.. Belarus - Türkiye arasında halen vize uygulaması var, vizeler henüz kalkmadı.Bana özelden çok soruyorlar, bu konuda elçiliğin sitesini takip edin,resmi yaziyi görmeden, netteki haberlere göre iş yapmayin.Zaten vizeler kalınca burda bende paylaşicam.

    2.Konuda , bu yazılan direkt veya aktarmalı uçuşlar..Istanbuldan uçuşlar.. Eğer türkiyenin istanbul dışındaki herhangi birşehrinden gelecekseniz, önce iç hatlar, sonra dış hatlara geçeceksiniz..Adam geçende bana yazmış adanadan minske sefer varmı , arkadaşlar buraya yaziyim istediğiniz firmadan alın yurt dışını, eğer iç hatları kullanarak istanbula gelirseniz, orda valizi aliyorsunuz, diş hatlara geçip, gideceğiniz diğer firmadan check in yaptirmanız lazım.




  • Merhaba arkadaşlar ; Bugün Belarus Büyükelçisi yaptığı açıklamadahttp://turkey.mfa.gov.by/tr/embassy/news/d08847720c60ea82.html "2 Hazirandan sonra Türk vatandaşlarının Belarus'a vizesiz gidebileceğini söylemiş. Buna istinaden bende Türkiye Cumhuriyeti Minsk Büyükelçiliğine bir mail attım. Cevabı aynen aktarıyorum.

    Sayın Ö.........................................;

    2 Haizran 2014 tarihine yetişip yetişmeyeceği bilinmemekle birlikte vizelerin yakın bir zamanda kaldırılması beklenmektedir. Büyükelçiliğimiz internet sayfasından (www.minsk.be.mfa.gov.tr) vizelerin kaldırıldığı duyurulana kadar bu hususta çıkan haberlere itibar etmeyiniz.

    En iyi dileklerimizle,
    T.C. BÜYÜKELÇİLİĞİ, Minsk




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

    quote:

    Orijinalden alıntı: omerrasit

    quote:

    Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

    quote:

    Orijinalden alıntı: omerrasit

    Merhaba Hocam ; Benim eşim belarus vatandaşı ve 1 yıl önce evlendik. Şimdi birlikte belarus'a gideceğiz. Vize işlemleri kaç gün sürüyor ? Ona göre bir plan yapıp bilet almayı düşünüyorum.

    Merhaba hocam,

    evet daha vizeler kalkmadı..vize alacaksın.

    Kendin alacaksan ankarada,belarus elçiliği 120 euro ücreti.

    Aracı firmalar var onlar 250 euro aliyor vizeyi.

    vize 5-7 günde çıkıyor..express vizede var, +60 euro daha ödersen fazla 1-2 için belarus vizesi çıkar.

    Yalnız daha 1 ay önce aradım bana elçilikten 60$ dediler.

    Hocam son fiyatı bilmiyorum..2013 ağustosunda alınmış bir aylık vize var bende,şuna pasaportumda.. 120 euro yaziyor vize üzerinde.

    Ben acentedan almıştım ankaradan, 250 euro.. kargoyla gönderdim pasaportu,onlar vizeyi alip,tekrar göndermişlerdi izmire..

    Son fiyat nedir bilmiyom,ben elçilikle muhatap olmadım,istersen ara telefonla sor..zaten sana firma ismide yazmadım acentadan alcaksan,internette belarus vizesi alan çok firma var, kendin karar verip alirsin acentadan alcaksan, yok elçilikten direk alcaksan,önce ara sor evrak ve ücretini daha sağlıklı olur.

    Vizeler kalkacak,2013 mart ayında belarus-türkiye vizesiz seyahat antlaşması imzalandı,bizde bakanlar kurulundan geçip resmi gazetede yayınlandı,ama daha belarus tarafı meclisten geçirmediğinden kalmadı,ama yakın zamanda kalkacak..

    Eğer hocam para ödemek istemiyorsan,işin acele değilse..vizenin kalkmasını bekle, kalkınca direk uçak bileti al ve uç.

    http://www.memurlar.net/haber/466706/ 2 hazirandan itibaren belerus vizeleri kalkıyor, serbest giriş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar beklemedeyiz,resmi yazı,ve elçilik yayınlayınca,bende paylaşıcam burda,biraz dişinizi sıkın,250 euro vermekten kurtulun , haziranlar onların olsun,biz temmuzda belarustayız
  • Evet arkadaşlar 2 Haziran'dan itibaren vizeler kalkıyor. Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Türk vatandaşlarının 2 Haziran'dan itibaren ülkesine vizesiz girebileceğini bildirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Evet arkadaşlar 2 Haziran'dan itibaren vizeler kalkıyor. Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Türk vatandaşlarının 2 Haziran'dan itibaren ülkesine vizesiz girebileceğini bildirdi.


    Teşekkürler hocam bilgilendirme için

    Bundan sonra belarusa rahat ulaşım için..pegasus ve sun express mail atiyoruz,direkt minsk sefeleri koyması için, sesimizi duysunlar
  • güzel haber :)
  • Evet Minsk için Pegasus v.s gibi havayolu şirketlerinin de direk uçuş düzenlemesi gerekiyor. THY Minsk için fahiş fiyattan bilet satıyor. Ben eşimle birlikte gitmek için 2090 lira gibi bir ücret ödemek zorundayım. Bu nasıl bir fiyat anlamadım. ABD bile daha hesaplıya geliyor. Bu kadar da olmaz dedirten cinsten bir uygulama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerrasit

    Evet Minsk için Pegasus v.s gibi havayolu şirketlerinin de direk uçuş düzenlemesi gerekiyor. THY Minsk için fahiş fiyattan bilet satıyor. Ben eşimle birlikte gitmek için 2090 lira gibi bir ücret ödemek zorundayım. Bu nasıl bir fiyat anlamadım. ABD bile daha hesaplıya geliyor. Bu kadar da olmaz dedirten cinsten bir uygulama

    Hocam mrb,

    bu konuyu yazdım sürekli gerçekten çok aşırı fiyat uygulaması var.. istanbul - minsk 2,5 saatlik bir masafe..bu fiyat tamamen soygun..

    Ben 2013 yazı thy izmir-istanbul-minsk gidiş dönüşe 1185 tl verdim, euro 2,5 iken..şimdi 2,9 olunca euro aynı bilet 1400-1500 bandında resmen soygun..adam abd ye nerdeyse o fiyata gidiyor.

    Belavia var, çok dandik hava yolu o bile pahalı satiyor..istanbuldan minske gidiş dönüş 400-450 dolar bandında..

    Rekabet artmalı,bakın ukrayna pegasus girdi, ukrayna ile belarus nerdeyse aynı mesafe ama fiyat olarak dağlar kadar fark var..bugun ukraynın herhangi bir şehrine 300-400 tl gidiş geliş bilet bulunuyor, belarus thy ve belavia tekelcilğinden kurtulmalı..pegasus,anadolu jet,onur air,sun express hangisi olur bilmem buraya girmeli,ayrica ordan buraya gelen turist çok, ve ben çok uctugumdan bu ülkeye biliyorum, tek türkleride taşimiyor, kuzey afrika, ortadoğudan bu tarz ülkelerden gelenlerde türkiye üzerinden gidiyor, yani şirketlerin buraya uçmaları kendi yararınadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 6 Mayıs 2014; 18:24:04 >




  • Evet hocam haklısınız. Belavia ve THY tekelciliğinden kurtulmadığı sürece bu fiyat artar ama azalmaz. Ben neredeyse 7 aydır bir promosyon olur mu diye takip ediyorum. Hatta twitter ve facebook üzerinden sürekli THY'ye mesajlar gönderiyorum ama bir cevap alamıyorum. Bildiğiniz gibi standart cevaplar " Yeni destinasyonlar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor bizi sitemizden takip edebilirsiniz" vs gibi kalıp cevaplar gönderiyorlar. En son geçen yıl Haziran ayında Minsk için bir promosyon yapılmış sanırım. Onun haricinde yıl boyunca hiç bir promosyon çalışması bulunmuyor... Dün SunExpress'e mail attım ama onlarında şuan için Minsk uçuşu ile ilgili bir çalışmaları olmadığını ilettiler. Yani çok zor durumdayım eşime de söz verdim birlikte gideceğimiz konusunda. Sende Belarus'a gitmiş biri olarak mutlaka biliyorsundur. Bir söz vermişsen bunu mutlaka yerine getirmelisin :) ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Evet arkadaşlar 2 Haziran'dan itibaren vizeler kalkıyor. Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Türk vatandaşlarının 2 Haziran'dan itibaren ülkesine vizesiz girebileceğini bildirdi.


    Hayırlısı olsun, bu sayede oraya giden insan sayısı da artacaktır, pegasus, onurair vs. gibi havayollarının da oraya gideceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

    quote:

    Orijinalden alıntı: sychrius

    iste budur)) hemde bu fiyat gidis donustur..
    Belarus (Beyaz Rusya)

    Hocam,ilgin ve emeğin teşekkürü hak ediyor

    Evet turizm sezonu açıldı..hatta 600 tl bile çıktı ama avusturya aktarmalı..öyle bilet almayın..ab ülkeleri shengen transit vizesi istiyor..bunu bilin.

    aerflot 725 tl uygun.. ahh istanbul dışındakiler bizler.. izmirde kocaman uluslar arası havalimanı var bir direkt uçuş daha koyulmadı şu moscowa

    Hocam paylaşmış..ben zaten arkadaşa söyledim..thy en kazık..belavia kötü yine kazık..bunlar direkt.. oda biliyor daha önce bulunmuş belarusta..mesala daha ucuzada mal edilebilir..direkt aerflot,pegasus moscowa git,orda moscow dan tren-otobüs var minske zaten yukarda arkadaşa anlattım.. öle dahada ucuza gelir ama çok yorucu olur. Sycrius hocam ,arkadaş eğitim için gidiyor, dönüş bileti lazım değilki dönüş biletleri 1 aydan fazla yapmiyorlar..direk belavia charter minsk seferi bulursa yapiştirsa, daha uygun değilmi tek gidiş 220 dolar?

    Birde gidiş -dönüş biletlerinde zaten thy ve belavia fiyatlarını yukarda yazdım, geçen minske giden arkadaşım vardı belaviadan aldı bileti.. 420 dolar istanbul-minsk gidiş dönüş yani 830-850 tl arasında , ama direkt..tabi bütçe kısıtlıysa, 100 lira daha az olsun derseniz sycrius hocamın dediği gibi moskova aktarmalı aerflot yaparsiniz 725 tl.. yok benim param az,öyle fazla eşyam yok derseniz, moscow felan bilet alın, veya ukrayna kiev.. oralarda tren garı (vakzal) veya otobüs terminalleri (avtovakzal) geçip, belarusa gidebilirsiniz bu şekilde dahada ucuza gelir.ama coğrafya ve rusça bilmek şart ,yoksa becermek zor.

    Dipnot veriyim konumuzda

    1.Bazı arkadaşlar üşeniyor okumaya, bir haber duyup bilet alıp gitmeye kalkıyor, yazın giderken gördüm,2 arkadaş belarus vize kaldırıldı nette yarım yamalak okumuş,vize felan yok diye bilet almış, gate kadar gelip thy uçağa binemediler, biletler gümbürt.. Belarus - Türkiye arasında halen vize uygulaması var, vizeler henüz kalkmadı.Bana özelden çok soruyorlar, bu konuda elçiliğin sitesini takip edin,resmi yaziyi görmeden, netteki haberlere göre iş yapmayin.Zaten vizeler kalınca burda bende paylaşicam.

    2.Konuda , bu yazılan direkt veya aktarmalı uçuşlar..Istanbuldan uçuşlar.. Eğer türkiyenin istanbul dışındaki herhangi birşehrinden gelecekseniz, önce iç hatlar, sonra dış hatlara geçeceksiniz..Adam geçende bana yazmış adanadan minske sefer varmı , arkadaşlar buraya yaziyim istediğiniz firmadan alın yurt dışını, eğer iç hatları kullanarak istanbula gelirseniz, orda valizi aliyorsunuz, diş hatlara geçip, gideceğiniz diğer firmadan check in yaptirmanız lazım.



    o zaman en mantiklisi arkadas burdan moskovaya ucacak oradan belarusski vokzaldan minske trenle gidecek baska secenek yok gibi.. ucuza ancak bu sekilde olur.. ukrayna ustunden gitmeyi cikarin artik aklinizdan cunki o salaklarin beyni o kadar sulandi ki.. artik orada hic kimsenin hayat garantisi yok.. kaldi ki siz yabancisiniz.. sizi havada bozuk para gibi harcarlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.