Şimdi Ara

Bel Destek Yastığı (File Tam Ortopedik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Haber için teşekkürler 1 tane aldım. Gelince yorum yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 5 Kasım 2010; 15:33:22 >

hepsiburada da 6,08. kargoda bedava.

• işe yaramayan bir ürün. biraz daha fazla para verip visco olanlardan almak lazım.
    bel desteği
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilosman

Bim'de 26 Kasım'da 7.5 liraya yastık olanı gelecek. Bilginize.

iyimiş ama 12 aralıkta askerlik var.

Orijinalden alıntı: civilosman
    Bim'de 26 Kasım'da 7.5 liraya yastık olanı gelecek. Bilginize.

bu file tipi var bende, 65 kiloyum ama hicbir faydasini gormedim... yastik tiplisini alma niyetlisiyim...
  • bitenekadar'dan aldım ve ne yazık ki hiç bir işe yaramıyor.
  • bitenekadar'dan şimdiye kadar işyerindekilerin görüp beğendiği ürünlerle beraber toplam 38 siparişim oldu. bu ürünün bele destek olmasını geçtim, eğer işyerinde kullanacaksanız kumaş pantolonun bu zımbırtıya temas eden kemer şeritleri kısa bir süre içerisinde eriyor.

ürünü aldıktan sonra tekrar satışa koyulduğunda bunu yorumlara yazmıştım ve anında uçurdu yönetim. hala alışveriş yapmaya devam ediyorum ama eleştiriye tahammül edemeyen bk yönetimine

Orijinalden alıntı: Why me???

bitenekadar'dan şimdiye kadar işyerindekilerin görüp beğendiği ürünlerle beraber toplam 38 siparişim oldu. bu ürünün bele destek olmasını geçtim, eğer işyerinde kullanacaksanız kumaş pantolonun bu zımbırtıya temas eden kemer şeritleri kısa bir süre içerisinde eriyor.

ürünü aldıktan sonra tekrar satışa koyulduğunda bunu yorumlara yazmıştım ve anında uçurdu yönetim. hala alışveriş yapmaya devam ediyorum ama eleştiriye tahammül edemeyen bk yönetimine

sadece bu site olsa iyi bendeistiyorum diye bir site var,yandaki yorumlar bölümüne ilk başta bir üye en pahalı ürünü bulup linkini verir her seferinde de başka üye,bir süre sonra kafayı taktım adamlara en ucuzu buluyorum linki atıyorum bir kaç saniye sonra mesaj yok,hep aynı hep aynı milleti keriz zanneden sistemlere asla tahammülüm yok.

iyi ürünler çıkabilir arada ve çok iyi fiyattan satılabilir ama bir ürünü olumsuz yorumları silerek %100 müşteri memnuniyeti sağlamış gibi satmak ne ticaret ahlakına sığar nede açıklanabilir etikliği vardır.

bu sisteme en iyi cevap o siteden uzak durmakdır,açık söyliyeyim sattığı %80 ürün piyasadan aynı fiyata bulunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

bitenekadar'dan şimdiye kadar işyerindekilerin görüp beğendiği ürünlerle beraber toplam 38 siparişim oldu. bu ürünün bele destek olmasını geçtim, eğer işyerinde kullanacaksanız kumaş pantolonun bu zımbırtıya temas eden kemer şeritleri kısa bir süre içerisinde eriyor.

sadece bu site olsa iyi bendeistiyorum diye bir site var,yandaki yorumlar bölümüne ilk başta bir üye en pahalı ürünü bulup linkini verir her seferinde de başka üye,bir süre sonra kafayı taktım adamlara en ucuzu buluyorum linki atıyorum bir kaç saniye sonra mesaj yok,hep aynı hep aynı milleti keriz zanneden sistemlere asla tahammülüm yok.

iyi ürünler çıkabilir arada ve çok iyi fiyattan satılabilir ama bir ürünü olumsuz yorumları silerek %100 müşteri memnuniyeti sağlamış gibi satmak ne ticaret ahlakına sığar nede açıklanabilir etikliği vardır.

bu sisteme en iyi cevap o siteden uzak durmakdır,açık söyliyeyim sattığı %80 ürün piyasadan aynı fiyata bulunabilir

arkadaşlar yazdıklarınıza birebir katılıyorum. eğer site yöneticilerinden birileri varsa bunları okuyup tekrar eskisi gibi şeffaf olmaları gerekir (bence) aksi müşteri kaybıdır

C_C

• Okuyuculardan benzer site açmayı düşünen, ya da sitesi olanlar olabilir. Eleştiri yorumlarını silmek gibi bir uygulamanız olacaksa, yorum ekleme kısmını hiç koymayın. Hakaret mesajlarını yayınlanmaz elbette ben onlardan bahsetmiyorum.
    Ama malesef benzer uygulamayı hepsiburada dahil pek çoğu yapıyor. Bu kadar basit olmamalı müşteriyi kandırmak.
  • evet olumsuz yorumları anında siliyorlar
  • Evet BK benim de olumsuz bir kaç mesajımı silmişti.

Bu konuda sanırım Vatan Bilgisayar tarafsız davranıyor. Özellikle Seagate harici disk yorumlarındaki olumsuz mesajları okuduktan sonra dün 119'a satılan 2 TB diski almadım.

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunlardan denenmiştim bi kere atynen yaslanınca içeri gmöçüyor bırak destek vermeyi kendisinin desteğe ihtiyacı var. tüy gibi bişi.

aynen katılıyorum. süngerli bir versiyonunu kullanmıştın daha önce, süperdi. bendeistiyorum.com dan fileli olanını aldım verdiğim 4.90 liraya acıdım o kadar diyorum.
  • ben bel fıtığından müzdaripim üstelik bir de ofiste oturarak çalışmak zorundayım bunlardan denedim ama hiç bir işe yaramadı en son şunu önerdi bi arkadaşım son çare bunuda deneyeceğimhttps://www.uykustore.com/serenade-mobil-conforto-bel-destek-yastigi-p410.html
  • arkadaşlar buna hiç boşuna vermeyin, daha önce bunlardan iki tane kullandım birini arabaya birini de iş yerindeki koltuğa almıştım, yukarıda yazdıkları gibi aynen içeri göçüyor yaslanınca hiç bir işe yaramıyor.
    daha sonra içi sünger olanını aldım o çok iyi, bele tam destek veriyor. içi sünger olanı tercih edin paranızı çöpe atmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.