Bildirim
bel desteği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
800 km az değil bence al bir dene -
Benim de belim ağrıyor, yararı var mı bu bel desteğinin. Bende alırım eğer işe yarıyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum beniim aracımda su an aynı durumda bel destek bölümü içine çökmüs sehir içerisinde bile belimi inanılmaz derecede ağrıtıyordu gittim kipadan aldım bel destek yastığı 15 liraydı sanırım ilk 1-2 gün alısamadım ama su an çok rahat yaklasık 1 ay oldu dösemeciye sordum 50 lira gibi bir fiyata süngerlerini yenileyecek ama vakitlerimiz uyusamadı bir türlü yaptıramadım eğer vaktin varsa bir dösemeciye gidip 50 liraya yaptır vaktin yoksa marketten bel destek yastığı al ise yarıyor o sekilde sakın gitme bel ağrısından duramazsın benden söylemesi -
viscojel olanlar haricinde 5 para vermeyin tavsiye etmem. -
Şok da vardı geçen gün 7-8 liraya :) -
Kesinlikle yastık olanlarından alın. Yanları telli, ortası fileli olanlar işe yaramıyor. -
Ben file tarzı olanlarından hem işyerim hem de arabam için almıştım.
Sağ böbrek tarafım ağrıyınca doktora gittim, birşey çıkmadı.
Bir süre sonra bel desteğini bıraktım ve ağrım gitti
File şeklinde olanlardan almamanızı tavsiye ediyorum. -
yastık şeklinde olan güzel fakat oturum alanında yiyor, baldır-bacaklara koltuk yetmiyor, koltuk sanki poponuzun ucunda kalmış gibi oluyor.
kenarı telli, ortası fileli olanlarda sırtlıkla koltuğun arasına girip etkisi azalabiliyor.
ama ikisinden birisi şart.
bel desteği olmazsa abartıyorum 20-30 km gidemem.
mutlaka bel desteği bir ürün alın, tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pasta cila zararlı mı
- dizel araçlarda hararet göstergesi kaçta olmalı
- 150 km hızla 1 saatte kaç km gidilir
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- en iyi yangın tüpü markası
- byd menzili kaç km
- renault duster 2024 fiyat listesi
- bmw x5 2024 fiyat
- byd fiyat listesi
- togg donanım özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X