Şimdi Ara

Bel Altı boya tam olarak neresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilanlarda çokça görüyorum.Bel altı boyalı denilen yer aracın tam olarak neresi
    teşekkürler

Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • Arabanın tavanı hariç her tarafının boyanması
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Galerici jargonunda bir kelimedir, meali "abi bunun hertarafı ellenik, bir taklası yok" demektir.
    BMW 118i Joy plus
  • Tavan hariç boyalı demenin yumuşatılmış hali, çogu kişinin aklına kapı şeritlerinin altı olarak gelir, amaçta millete öyle düşündürmektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde temizlik için boyattım.çizik boyası gibi süper tabirler var.

Yani tavan hariç boyali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • Yıllardır merak ettiğim, ama "ulan bunu herkes biliyor bir ben bilmiyorum galiba baksana her ilanda var" diyerek sormaya çekindiğim bir soruydu

Ha bir de "keyfe keder boyalıdır" var ona da hastayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucarikarga -- 15 Ağustos 2012; 16:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucarikarga

Yıllardır merak ettiğim, ama "ulan bunu herkes biliyor bir ben bilmiyorum galiba baksana her ilanda var" diyerek sormaya çekindiğim bir soruydu

Ha bir de "keyfe keder boyalıdır" var ona da hastayım

bir de tam tersi var. arabanın güneş yanığından dolayı yüzüne bakılmıyor, ama adam '' orjinalliği bozulmasın diye boyatmadım '' yazıyor zaten orjinallik kalmamış ki, boyatsan ne olacak.

ama bu insanlara da kızmamak lazım. ülkemizdeki üç kağıtçılar yüzünden boyalı arabaların hepsine pert olmuş gözüyle bakar olduk

• Tavan hariç komple boyalı demektir..

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • Araç komple boyalıdır.Kapı içlerinde gram boya yoktur kelimesinide unutmayalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

birde temizlik için boyattım.çizik boyası gibi süper tabirler var.

ben de öyle düşünürdüm ta ki siyah , büyük bir araba alıp büyükşehirde boyasının günden güne ızdırap içinde çizilişlerini görene kadar artık beddua olarak siyah araban olsun da gör diyorum millete şaka bir yana kazasız ama çizikten ötürü 2 parça değişen komple boya olan araçlar satılır oldu artık

• Acemi birisi tarafından şehir içinde birkaç yıl binilmiş araç..
    Etrafında çocukların veya ard niyetli yetişkinlerin 2-3 tur atarak heryerini çizdiği araç..

Korkulacak birşey olmayabilir. Bahsedilen araç gerçekten çok az kullanılmış, mekaniği çok iyi durumda bir araç olabilir.

"Arabamın etek altı komple boyalı, beni çok rahatsız ediyor" diyen birisine rastlamadım. ama

Kaporta konusunda takıntılıyız biraz.
  • Boya sorun degil , onemli olan neden boyandigi

• Tavan hariç boyalı araçtır, eğer ciddi kazası yoksa alınıp binilecek araçtır.Elde kalır diye de korkmaya gerek yoktur, tavan dahil komple boyalı araç bile satılıyor, boyanma sebebini kanitlayabiliyorsaniz.

Orijinalden alıntı: Coşkun

Tavanı çok güzel boyanmış demektir.

2020 Alfa Romeo Stelvio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.