Şimdi Ara

Beko marka fırınım yangın çıkardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 eylül tarihinde beko marka fırınım evimizde yangın çıkarmıştır. Olay günü yemeği ocağın üstüne koyup 1.5 yaşındaki kızımla ilgilenmek için içeri gittim.çıt çıt diye sesler duymaya başladım merak edip bakmaya gittiğimde etrafta siyah dumanlar ve alevleri gördüm . Kızımı kaptığım gibi dışarı çıktım.çok kısa bir sürede itfaiye gelip yangına müdahale etti. Olayın ilk şokunu atlattıktan sonra Karakola haber verdim gelip inceleme yaptılar. ertesi günde bilirkişi gelip incelemesini yaptı.eşim beko müşteri hiz arayıp durumu bildirdi.bir kaç gün sonra Antalya bölge müdürü olduğunu belirten şaban isimli kişi olayı anlatmamı ve en kısa zamanda ürünü inceleyip sonucu tarafıma bildireceklerini söyledi.
    sonraki günlerde beko servis yetkilileri tekrar tekrar evime gelip fotoğraf çekip,inceleme yaptılar.3 hafta sonra Antalya bölgeden olduğunu söyleyen Süleyman isimli şahıs gayet pişkin bir tavırla yapılan incelemeler sonucu yangının kendileriyle alakalı olmadığını enjektörden kaynaklanabileceğini,üründeki enjektörün kendilerine ait olmadığını söyledi.Enjektörü Beko servisinin bizzat gelip değiştirdiğini söyledim.işim gereği de bu konuda hassas olduğumu ne olursa olsun iş ehliyeti olmayan kimseye herhangi bir ürünümü tamir vs işlemi yaptırmayacağımı belirtttim. biz sistemde göremiyoruz biz yapmamışız diye cümleleri uzattı.Kendi servislerinin taktıkları enjektörü sistemlerinde göremediklerini o yüzden kendileriyle alakalı olmadığını söyledi .o an şok oldum resmen ben sizin servisiniz taktı onu takibini ben değil sizin tutmanız gerekir konuşmasını yaparken telefon kapandı .kendilerini tekrar tekrar aramama rağmen telefonuma cevap vermedi ve halen bir geri dönüş yapılmadı. beko 3 haftadır 10 defa evime farklı farklı insanlar gönderip defalarca aynı ölçümleri yapıp kendilerinden kaynaklandığını kabul edip kendi taktıkları parçayı sistemlerinde göremedikleri söyleyip işin içinden sıyrılmaya çalışan firmadır.eğer erken fark etmeseydim olacakları düşünmek bile istemiyorum.ölüyorduk biz bunun daha ötesi Yok ama buna rağmen yardımcı olmaları gerekirken gayet pişkin tavır takınma larını aklım ermiyor. Azıcık teknik bilgiye sahip olan herhangi biri ürünün içinden kaynaklan dığını anlayabilir.bilirkişi raporunda üründen kaynaklandığı kanaatine varmıştır.Tüm yasal haklarım sonuna kadar kullanacağımı belirtmek isterim . sosyal medyada da kurumsallıktan öte davranışlarının paylaşımlarını yapmaya devam edeceğim.Minicik yavrumun o gün ayağına kırılan cam parçası battı ,ben Halen kabuslar görmeye devam ediyorum çıt sesi duyunca panikleyip ürküyorum. Evet geçecek hepsi biliyorum ama Siz hiç utanmadan sıkılmadan sıyrılmaya çalışıyorsunuz bu kadar kolay olamaz bu .Evinizdeki tehlikenin farkına varın istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • geçmiş olsun öncelikle.Fırınlı ocakmıydı?Resim atma şansınız var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ocaklı fırınlardan tüplü kullanıyordum . Özel den atıyım size.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iolanthe İ kullanıcısına yanıt
    Allah beterinden saklasın.Elektrikli aletlerin yangın potansiyelinden bizde çok korkuyoruz.Özellikle yeni nesil buzdolaplarında kullanılan yanıcı r600 gazı , doğalgaz kombi , modem vs gibi şeylerin ısınan şarj aletleri , fırın , ocak , cihazlarda kullanılan uzatma kabloları malesef birer potansiyel yangın tehlikesi taşıyorlar.
    Sizin olaya gelince yangının nereden nasıl başladığı önemli ki itfaiye raporlarında yazması gerek?Vakit kaybetmeden tüketici haklarına gitmenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Bende artık tüm makinalara şüpheyle yaklaşıyorum :/ 10 defa kontrol ediyorum artık herşeyi. Teşekkürler 🙏🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.