Bildirim
Beko mağazası açılış indirimleri Ümraniye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fırın iyimiş _____________________________ -
Genel anlamda bütün fiyatlar güzel gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HAYAT KIZGIN BOĞA,
BEN KIRMIZI PELERİN -
Fırın iyi kahve makinesinden anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
Fırın iyi kahve makinesinden anlamıyorum
Kahve makinesinin magazalara gelis fiyati 199 tl mi ney. Fiyati baya iyi, arcelik olan kirmizisi var memmunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben daha altinsehirdeyim buraya nasil gelecem ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Büyükçekmece'den nasıl ve ne kadar zamanda gidebilirim acaba ? _____________________________ -
Metrobüse binince altunizade durağında inceksin hocam ordan millet bahçesi durağına geçip 9üd 320 13 14 522 otobüslerinden herhangi birine binince Ümraniye he götürüyor
Fiyatlar iyi gerçekten gidebilirsem tost makinesi alırım , midi fırında olsa iyiymiş. _____________________________ -
fiyatlar 10-15 tl ucuz fazla değil. o yüzden alınası pek bişey yok ornek arçelik mikrodalga 120 tl civarı burda 99 tl. + nakit alacaksınız. 48" tv biz 5 sene once 50" arçelik aldık 2000 e hala ucuzlamamış. tek uygun buldugum el blender ve süpürge alınası onun içinde altınşehirden taa atatürk mahallesine birde pazartesi trafıgınde hayatta gitmem
_____________________________ -
Mikrodalga iyiymiş. Denk getirirsem yürürüm.
İhtiyacı olan varsa alabilirim bana nakit verecek ama ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Minibüs falan kalkıyor Atirus avm civarından ama pek bilmem Esenyurt falan.
Otobüs varsa daha iyi,akbil basabilirim :)_____________________________ -
Tv ıyı fıyat degıl vedtel vestel 48 fa7500 ve 5050 modellerı n11 de var.alınası blender ve mıkro fırın.ıkısını de alcam yarın;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Biz 3 kişiydik: Bedirhan, Nazlıcan ve ben... -
Tost makinesini tavsiye ederim.Bir kaç yıldır kullanıyorum,memnunum. _____________________________ 
-
Acaba bu fiyatlar diğer Beko bayilerinde de geçerli midir. _____________________________ ElectroTech -
Tablet alinirmi ?
Aynı tip arçelik mikrodalgayı bir mağaza açılışında 50 tl ye almıştık nasıl bu fiyatlara satıyolar anlamıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Beko Telvenin fiyatı çok iyi ama malesef İstanbulda
İzmir de olsa kaçırmazdım koşar alırdım._____________________________
Benzer içerikler
- kiwi hava temizleyici
- onvo dikey süpürge yorumları
- gürcistan tax free hesaplama
- 7 kg çamaşır makinesi a101
- altus espresso makinesi
- a101 şişme bot
- prime day
- bim elektronik ürünler
- bim segway
- black friday ne zaman 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

iOS
Android