Şimdi Ara

Beko ekomatik süper 2820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde beko ekomatik süper 2820 çamaşır makinesi var. Ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. İnternette dökümanda bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beko Ekomatik Süper 2820 Çamaşır Makinesi

Beko Ekomatik Süper 2820, kullanımı kolay ve verimli bir çamaşır makinesidir. Bir dizi programa sahip olan bu makine, farklı kumaş türleri ve kirlilik seviyeleri için özelleştirilmiş yıkama döngüleri sunar.

Özellikler:

• Beko 2820 B Programları: Makine, pamuklu, sentetik, hassas ve yünlü kumaşlar gibi farklı kumaş türleri için optimize edilmiş 15 farklı programa sahiptir. Ayrıca, hızlı yıkama, elde yıkama ve yıkama-durulama gibi ek programlar da mevcuttur.
    • Beko BKY 2820 B Kullanım Kılavuzu: Makinenin tüm özelliklerini ve programlarını ayrıntılı olarak açıklayan bir kullanım kılavuzu mevcuttur. Bu kılavuz, çamaşır makinenizin verimli ve güvenli bir şekilde kullanılmasına yardımcı olacaktır.
    • Ekolojik ve Verimli: Ekomatik Süper 2820, su ve enerji tasarrufu sağlayan bir Ekolojik Yıkama programına sahiptir. Bu program, çevreye duyarlı bir şekilde çamaşırlarınızı temizler.
    • Gelişmiş Teknoloji: Çamaşır makinesi, denge kontrol sistemi ve köpük algılama sistemi gibi gelişmiş teknolojilerle donatılmıştır. Bu özellikler, makinenin sorunsuz çalışmasını ve çamaşırlarınızın zarar görmesini önler.

Kullanım:

Beko Ekomatik Süper 2820'yi kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Çamaşırları tamburdan yükle.
    2. Uygun yıkama programını seç.
    3. Deterjan ve yumuşatıcıyı ilgili bölmelere ekle.
    4. Başlat düğmesine bas.
    5. Makinenin yıkama döngüsünü tamamlamasını bekle.

Daha fazla bilgi ve ayrıntılı kullanım talimatları için Beko 2820 B Çamaşır Makinesi Kullanım Kılavuzuna başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ph.d.bilga

arkadaşlar elimde beko ekomatik süper 2820 çamaşır makinesi var. Ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. İnternette dökümanda bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

B VEYA C harfıne getır ıstedıgın sıcaklıga ayarla deterjan kutusunda buyuk göze deterjan kırmızı plastık olanyere yumusatıcı koyun fısı takın E TUSUNA BASARSAN EKONOMIK YIKAR.
  • Hocam C harfi sıkmadır. X kısa programdır. B uzun pamuklu programıdır.

Beyazları B'den başlatıp 60'C de yıkayın.

Renklileri de X'ten 40'C de yıkayabilirsiniz.

Deterjanı soldaki II gözüne doldurun, bir de Lazpanyol arkadaşımızın dediği gibi yumuşatıcı koyarken max seviyesini geçmeyin.
  • x kısa programdır. c sıkmadır.

j diye bir program da olacaktı..
  • Lütfen Beko 2820 çamaşır makinenin programları birisi yazsın. kısa program hangisi (yanı 45 dakika). X harf denedim ama 1 saat ve 15 dakika çalıştı. E-düğme nedir?ne için kullanılır? E-- hic kullanmadım.
  • midelzo M kullanıcısına yanıt
    X programı bu kadar sürüyor
    Sadece a ve b yıkama programlarina göre kısa sadece
    Eğer 45 dk.yıkanmasıni istiyorsanız g ye getirin
    40 ila 45 dk arası yıkar
    Sentetikler kisa yikama programıdır
    Makine de durunca sıkmasi için 1 çıt h ye çevirin
    Eğer güçlü sıkılmasini istiyorsaniz c ye getirin makine suda çamaşırları bekletmeye baslatinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Memnun Olan"......ÇOk... çok Teşekkur ederim cevabiniz için.Bir sorum da olacak.G-ye getirince kendisi sıkmıyormu?benim mi sıkmaya getirmem lazim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • midelzo M kullanıcısına yanıt
    Evet sıkmiyor
    Sentetikler programı olduğu ve de çamaşırlar kirışmasın diye.böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.