Şimdi Ara

Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
15
Favori
2.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    3 tane %50 aldım şaşkınım beyaz eşya lazımdı ufukta evlilik var,herkesin için hayırlısı olsun güzel kampanyaydı

    hacı niye şaşkınsın. kim nerden görcek bekoyu da üye olcak kimsenin aklına bile gelmemiştir. konu başlığını arkadaş öyle bi yazmış ki insanın konuya tıklayası gelmez. çek satışta beko kuponları alınır yaazısından sonra aga bu beko ne kuponu verdi acaba diye düşünürken gördüm bu konuyu. yaylana yaylana bile üye olsan her türlü ilk 1000 e girersin. bir kuponla bir ürün mü alınıyormuş deneyimlerini paylaşır mısın. eğer öyleyse 2 kuponun boşa çıkar biliyorsun değil mi Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F37FFE089

    Bu mesaj silindi.

    aynen aynen ellerini çabuk tutmaları lazım. şu an sistemdeki bi açık bence bu. mantıken 1 üründe %50 indirim uygulanır. düşünsene 100 ile 1000 arasına %50 indirim vermiş. yani 900 kişiye.


    900 kişi 1 ürün alsa ve o üründen ortalama 3 binlik bir indirim oluşsa firma 2 milyon 700 bin indirim yapmış olacak.


    bide bu 900 kişinin tek seferde sepetinde 3 tane tv , 2 tane klima , çamaşır , bulaşık , buzdolabı vs aldığını düşün.. o zaman ne olur. büyük zarar. beko iflasını duyurur yeminle. Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. 


    bence her 1 hesap %50 indirimle tek 1 ürün alır. he şöyle bişey de var.. sen alırsın belki bugün 3 er 5 er tane açık var diye. sonradan siparişi iptal de edebilirler. o yüzden kuralına uygun da kullanmak lazım. daha doğrusu abartmadan alışveriş yapmaları lazım. dikkat çekmemeleri lazım.


    konu o kadar sıcak ki çekim olmadığı halde ben heyecanlandım. bu konuda iyi hikayeler dönecek.





  • yok aga bu beko ne yaptığının neye bulaştığının farkında değil.


    göriyim dh ölücülerinin muhteşem kombolarını. Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. 

  • 1 liraya çaydanlık alanlar ağlıyodur bence. niye ben ilk 100 e girdim diye. gerçi ilk 100 e girecek kadar erken davranan birisi, ilk üyelikten sonra durmayıp ikinci üyeliğini de açmıştır ve %50 indirimini almıştır. bu komboyu yapana da ayrı helal olsun. isimsiz kahramanlar olarak 2020 küresel pandemi döneminde yılın en sıcak fırsatına altın vuruş yapanlar diye anılacaksınız bu forumda. Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5210E69F1

    Bu mesaj silindi.

    Sn. yusuf33.5, çay makineniz hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanırsınız inşAllah. Acaba ilk 100 e girip sadece çay makinesi için mi indirim kazandınız? Yoksa ayrıca %50 indirim hakkınız da bulunuyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 binlik ürünü 10 bine almanın hazzı daha farklı olmazmıydı 1 liraya çaydanlık almaktan. nolmuş yani beko bana 20 binlik ürünü 10 bine vermiş almışım. 500 lira da sepetime çaydanlık ekliyim. koymaz ki. bence bu fırsatı 1 liraya çaydanlık alarak izleyenler konudaki diğer mesajları çay içerken okumasın mazallah su sıcaktır kendinize zarar verirsiniz. Beko Çaydanlık 1 TL ve İndirim kuponları birden fazla üründe geçerli. 

  • Beko kampanya yapmakta çok acemi belli ki. İlk 100'e girene çaydanlık verirken, ilk 1000'e girene binlerce lira indirim yapabilen %50 indirim veriyor. Belki de %50 derken belli bir limit düşündüler ama sonra gözlerinden kaçtı. Arkadaşların da dediği gibi alanlar acele etsin, %50'ye belli bir limit gelebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut fakirin ekmeği, şimdi üye oldum ya çıkarsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 1tl ye caydanlik kazandım ve siparişi geçtim. Siparis, internet stoklarından sistemsel olarak gönderilmiyor. Sistem adrese en yakın bayiye bilgi veriyor ve bayı sizi arıyormuş bu nedenle bir sepette birden fazla urun alanlar bence riske girmesinler. Çünkü büyük ihtimal bir urun geçerlidir deyip diğerlerini iptal edebilirler. Özellikle parasını başka kişilere yönlendirenlere bu işi tavsiye etmiyorum.

    Edit: Evet ulan kırk yıldır bir şey kazandım onda da ilk 100'e girmesem daha iyiymiş demedim değil:)ama yine de farklı bir tecrübe oldu.

    Hızlı olun arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 23 Kasım 2020; 8:15:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca kodu kullananlar ellerindeki kodları yazabilirler mı? Ayrı ayrı kod tanımlamış olamazlar.


    1tl'ye çay kodu : BF_1TL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HRNclk777 kullanıcısına yanıt
    Sorma ya salladım b işi ama geç oldu neyse artık. Değerlendirenlere hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.