Şimdi Ara

Beko Basketbol Ligi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
52.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keşke gs elenmeseydi..
  • Ergin Ataman şampiyonluk aldı..Hani nerede Turgay Demirel görünmedi maç boyu Efes ile şampiyonluğiunda kupayı Turgay Demirel vermemişti şimdi ne yapacak acaba..Asıl bir surat ile gelmese bari.
  • Beşiktaş Milangaz’ı 37 yıl sonra şampiyon yapan Ergin Ataman’a İspanya’dan ciddi teklif var. Galatasaray MP’ta Oktay Mahmuti belirsizliği devam ediyor. Anadolu Efes’te Zouros gidecek, Fenerbahçe Ülker ise Spahija’nın yerine kimin getirileceği merak konusu. Öte yandan Fransa’nın Cholet takımını çalıştıran Erman Kunter ise 2 Türk takımından teklif aldığını açıkladı…

    Beşiktaş’ın şampiyonluğu ile tamamlanan 2011-2012 sezonunun ardından transfer piyasasında heyecan daha da arttı.

    ATAMAN’A İSPANYA’DAN TEKLİF VAR

    Şampiyon olan Beşiktaş Milangaz’ın antrenörü Ergin Ataman’a, İspanya’dan önemli bir teklif var. Siyah-beyazlı takım ile olan sözleşmesi sona eren tecrübeli koç da kupayı kazandıkları gece yaptığı açıklamada “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum ama top artık yeni başkan ve yönetimde. Maddi krizle uğraşan Beşiktaş varsa ben yokum” diyerek adeta ‘rest’ çekti.

    MAHMUTİ BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

    Galatasaray Medical Park’ta ise en önemli gündem maddesi koç Oktay Mahmuti. Daha önce kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmek istediğini söyleyen Mahmuti ile Galatasaray Yönetimi’nin hala sözleşme imzalamamış olması kafalarda soru işaretleri yarattı.

    ZOUROS’UN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

    Sezon ortasında Ufuk Sarıca ile yollarını ayıran Anadolu Efes Yönetimi, takımın başına yarım sezonluk Yunan koç Zouros’u getirdi. Tamamlanan sezonun ardından Yunan koçun takımın başında kalmamasına kesin gözü ile bakılıyor.

    FENERBAHÇE OBRADOVIC’İ BEKLİYOR

    Sezona erken veda eden Fenerbahçe Ülker’de yönetim, Neven Spahija, Aydın Örs ve Damir Mrsic ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına kimin getirileceği merak konusu…

    GÜNDEM ERMAN KUNTER

    Fransa’nın Cholet takımını çalıştıran Erman Kunter, takımının yarı final serisinde Le Mans’a elenmesinin ardından yeni sezon planlamalarına başladı. Kunter’in, Fransız ekibi ile 1 yıllık daha kontratı var ancak onun gönlünde Türkiye yatıyor. Tecrübeli çalıştırıcı Fransız ekibindeki geleceği ile ilgili olarak hurriyet.com.tr’ye şu açıklamaları yaptı:

    “2 TÜRK TAKIMINDAN TEKLİF GELDİ”

    “Benim burada 1 yıllık daha kontratım var. Gelecek sezon da Cholet takımını çalıştıracak gibi yeni sezon çalışmalarına başladım. Ancak, 2 Türk takımından teklif geldi. Bunlarla ilgili değerlendirmelerimi yapacağım. Takımımda kalacaksam zaten kalırım ama ayrılacak da olursam 18 Haziran Pazartesi gününe kadar kesin kararımı vereceğim. Daha önceki senelerde ‘Hayır ben burada kalacağım’ diyordum ancak şimdi öyle söylemiyorum. Kararsızım, Türkiye’ye dönmek istiyorum ama dediğim gibi şartları iyice değerlendirip kararımı vereceğim. benim için önemli olan seçeceğim takımın sistemi ve hedefidir. Artık Avrupa’ya Türk basketbolcu göndermenin zamanı geldi.”

    “BEN BANVİT – BEŞİKTAŞ FİNALİ BEKLİYORDUM”

    Kunter, Beşiktaş Milangaz’ın şampiyonluğu ile ilgili olarak da “Tebrik ediyorum, gerçekten muhteşem işler başardılar. Ben aslında Banvit – Beşiktaş Milangaz finali bekliyordum. Onların, finale çıkacağını ben Nisan’da tahmin ediyordum” dedi.




  • Erman Kunter umarım ya Efes ya da Fenerbahçe Ülker'e gelir..Hatta daha da ileri gidiyorum umarım sadece Efes'e gelir..

    Çünkü eğer Galatasaray'a gelirse Oktay Mahmuti'den sonra bir bocalama dönemi yaşanacaktır.Bu süre atlatılırsa uyum sağlanırsa Erman Kunter'li GS şu anki durumundan çok çok daha iyi yere gelecektir..Ama işte sağlanırsa ...Sabredileceğini düşünmüyorum..Hemen eleştiriler başlayacak Erman Kunter'e yazık olacaktır.
  • Eğer Obradovic Efes'e geliyorsa . Avrupa'nın önde gelen coach'ları bizim buralarda olacak.


    Pianigiani,Ergin Ataman,Erman Kunter,Obradovic.. Hey maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Eğer Obradovic Efes'e geliyorsa . Avrupa'nın önde gelen coach'ları bizim buralarda olacak.


    Pianigiani,Ergin Ataman,Erman Kunter,Obradovic.. Hey maşallah

    Efes forumunda Obradovic'in bir yıl dinlenmek istediğini ve gelmiyeceği bu yüzden ibrenin Mahmutiye döndüğü konuşuluyor ama. Ne kadar doğru bilemem ama umarım yalandır.
  • -İBB; Galatasaray, Anadolu Efes ve Beşiktaş'a 15 Aralık'a kadar Sinan Erdem'de oynayamazsınız demiş. 3 kulüp de sezona Abdi İpekçi'de başlayacak.

    -Galatasaray sezona Abdi İpekçi'de başlayacak duruma göre Sinan Erdem'e geçme ihtimali var. Beşiktaş ise ligi Akatlar, Euroleague'i Abdi İpekçi'de oynayacakmış.

    -Büyükşehir Belediye, Sinan Erdem'in sahibi ve 3 kulübe de 15 aralık'a kadar burada maç yapamazsınız, yüzme şampiyonası var demiş.

    Eyüp Yıldız'ın haberi...
  • Beko Basketbol Ligi'nde 2012-2013 Sezonu Fikstürü Belli Oldu

    2012-2013 seoznu 13 Ekim 2012 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın ardından başlayacak olan Beko Basketbol Ligi'nde normal sezon mücadelesi 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

    Play-Off'un tüm turlarında eşleşmeler takımların ligde oynamış oldukları maç sonuçları ne olursa olsun 0-0 başlayacak. Takımların çeyrek final finalde üst tura yükselebilmeleri için 2 galibiyet ve yarı finali geçebilmeleri için de 3 galibiyet almaları gerekiyor. Final turu ise kazanılmış 4 maç üzerinden oynanacak. Müsabakalar Lig TV 3'den yayınlanacak.

    Türkiye Kupası eleme grubu maçlarının ardından sekizli final müsabakaları 6-10 Şubat 2013 tarihleri arasında TBF'nin daha sonra açıklayacağı bir il merkezinde yapılacak. Beko Basketbol Ligi'nin halk oylaması ile belirlenen yıldız oyuncularının özel gösteri maçı çerçevesinde karşı karşıya geleceği Beko All Star organizasyonu Ocak ayı içerisinde yapılacak.

    tbl.org

    Beko Basketbol Ligi'nde 2012-2013 sezonu fikstürü

    1.DEVRE
     Beko Basketbol Ligi


    2.DEVRE
     Beko Basketbol Ligi




  • Güzel bir sezon olur umarım
  • TED kolej kirk penney ile anlaşmış. Harika bir transfer. Yıllarca bas bas bağırdık biri su adamı alsın diye. Cok is yapacaktır kesin. TED maclarını izlemek şart oldu artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexler22

    TED kolej kirk penney ile anlaşmış. Harika bir transfer. Yıllarca bas bas bağırdık biri su adamı alsın diye. Cok is yapacaktır kesin. TED maclarını izlemek şart oldu artık

    penney ilk 3 maç itibariyle %78 iki sayı %44 üçlük yüzdesi ile 18,6 sayı 3,3 rib 2,6 asist ortalaması ile oynuyor.. angara'ya gidince şu adamı canlı kanlı bir izleyeyim
  • KSK Bu sene keyif veriyor. Tamamen yeni takım olmasına rağmen, kısa sürede ekip olmayı başardılar. Dışarıdan görünen takım içi uyum ve desteğin üst düzeyde. Bugün de Fener'in öne geçmesine hiç izin vermediler. Play-off zaten garanti de, final sürprizi yaparlarsa da şaşırmam. İçeride zaten yıllardır kazanma sıkıntısı yok, bu sene dışarıda da çok maç alacaklar diye umuyorum. Takım olmayı becerdikleri için, sıkıntılı durumlarda bile kolay kolay oyundan kopmuyorlar, gerekirse, geri dönüşleri de başarıyorlar.
  • Gaziantep Bşb, Joey Dorsey'i transfer etmiş. İnanabiliyor musunuz? Ben hala inanamadım. Defansif yönü kuvvetli ama Antep her maç 20-30 sayı atsın diye aldıysa hayal kırıklığı yaratır. Efes-Fbahçe-Gsaray-Beşiktaş gibi ligin belli seviye takımlarında ciddi fark yaratırdı.

    düzeltelim: Oly, euroleague takımlarına gidemez diye yasak koymuş.

    Dorsey-Antep epey ilginç bir ikili olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 22 Kasım 2012; 12:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi ilginç transfer.. euroleague şampiyonluğundan antep'e :)
  • dorsey hacettepe'ye karşı 18 sayı 21 rib 3 blok yapmış ligde şu ana dek %70 şut isabeti ile 14 sayı 12.2rib ortalamaları var..
  • Aliağa, Tu Holloway'i göndermiş. Şaka gibi. Chalmers uğruna vazgeçtikleri topçuya bak. Nasıl gönderirler anlamıyorum hala...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joey dorsey reyiz deplasmanda telekom'u yenerlerken 10'da 10 isabetle 22 sayı 18 rib 4 asist 1 tç 1 blok

    17'lik kenan sipahi de hacettepe deplasmanında 5'te 4 üçlük ile 18 sayı atmış (career high)
  • Hacettepe ve Antalya bşb alt lige düştü. Mersin'in de düşmesini istiyordum, oynadıkları oyun ile burayı hak etmiyorlardı.

    Play off'a kalan son takım haftaya belli olacak. Tofaş ve Antep... Antep şu an önde ama haftaya Efes ile maçı var. Tofaş ise Erdemir deplasmanında... Erdemir'in play off şansı artık kalmadı, belki zorlarlar.

    Şimdi aklıma geldi... Tofaş'ın Banvit maçı tekrar, ayrıca Efes maçı da oynanacak. Gerçi değişen bir şey olmaz gibi, yine Antep'in Efes'i yenebilmesine kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 27 Nisan 2013; 19:09:40 >
  • Nedim Yucel son 2 maçta 25-16 ve 23-21 yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uşak Üniversitesi BBL'ne yükseldi.
    İkinci takım ise cumartesi oynanacak Giresun-Trabzon maçının galibi ile belli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.