Şimdi Ara

/// BEKLENEN YENİ KIA CERATO 2016 /// ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
12
Favori
60.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Cerato ile aynı çelik karosere sahip fakat elentra tasarım açısından daha çok beğeniliyor; zevkler ve renkler tartışılmaz, ben ceratoyu daha çok beğendim. Hyundai nin servis ağı daha geniş, küçük bir şehirde yaşıyorsanız tercih edebilirsiniz ama cerato da üzmez sizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi statiker -- 9 Mart 2017; 14:20:44 >
  • Samsun Asal Plaza Kia Cerato da 19 bin lira indirim varmış Mart ayına özel. Consept Plus paketi 107. 900 yerine 89.500 almak isteyenlerin kaçırmaması gerekir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-C-J-L-K -- 9 Mart 2017; 16:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    2017 mi model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Valla o kadarını bilmiyorum hocam. İnstagram sayfalarından denk geldim. Belki birisinin işine yarar diye haber vereyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: statiker

    Cerato ile aynı çelik karosere sahip fakat elentra tasarım açısından daha çok beğeniliyor; zevkler ve renkler tartışılmaz, ben ceratoyu daha çok beğendim. Hyundai nin servis ağı daha geniş, küçük bir şehirde yaşıyorsanız tercih edebilirsiniz ama cerato da üzmez sizi.

    Elantra ile aynı celik karisere sahip derken; 2011 Elantra ile aynı.

    Güncel Elantra platformu henüz Ceratoda kullanılmadı.

    Muhtemelen Yeni Kasada (2018) kullanılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Aralık 2016 da 1,6 crdi dct concept plus aldım. Epey bir araştırdım o sırada otomobilde 2. ötv zammı da yedik.anlamadım mazot benzin de tam 3 kez arttirdilaR araba değil mesele ekmek ten ıspanağa soğandan ete elektirik su ne varsa zam demek bu. Çok şükür herkes için en iyisi yapanın eline sağlık, daha nicelerini bekliyorum inşallah 9 katıda olur. Araba çok iyi çokkonforlu, iyi yol tutuyor, sessiz atak ve acayip yüklü olarak bile bu atak karakter azalmıyor. Yakıt ilk 2 ay fena yüksekti şimdi yanliz istanbul içi sabah akşam soğuk motor müthiş sıkışık trafikte kış lastikleri ile ortalama hız yol bilgisayarında 18 km/h kış lastikleri ile ve gidişte 5,5 gelişte 6 km işe git gel 8,4 litre araba henüz 1100 km de 2. Depo mazotu kullanıyorum, az değil evet ama 11 ile başladım. Bir kez esenyurta 30 km gittim geldim yine sıkışık trafikte 5,6 ortalama yaktı. Soğuk motor epey yakıyor rodaj döneminde. İçi geniş. Octavia ayarında ama malzeme kalite ve işçiliği daha iyi ve çok daha sessiz. Farlara philips ekstrem vision ampul aldım uzun ve kısalara h7 değiştirdim iyi idi şimdi xenon kadar aydınlatıyor hemen hemen ama hala sarımtırak yağmur ve karda xenon gibi önünü göremez olmuyorsun bu sayede. Dileyen xenon led h7 ler var onları takar, muayene derdide yok yasal uyumlu 180 civarı iyi ürünler 300 civarı en iyileri ama ben sevmiyorum. Ben aldığımda full octavia dan 18000 ucuza aldım. Elentra elit plus sunroof tan da 14000 lira. Hepsi eşit olsa donanımda eşit olsa tüm c segmentler yine bunu veya elentrayı seçerdim a3 sedan dahil samimiyetle söylüyorum ki inanın hepsini en az 2 şer gün kimini 1 hafta kullandım. SuperB veya mondeo alacaktım superB 5 gün kulllandım çok iyi bir araba passat tan 3 tık iyi araba mondeo ise superB ten daha bir iyi (manuel dizeli) ama D segment istanbulda sıkıntı, cidden sıkıntı. Sokaklara park edildiği ve sokaklar dar olduğu için arabada geniş olduğundan 2 araba geçişmek çooook zor oluyor ve park yeri çok sıkıntı. Hiç bir yere sığmıyor, yer bulana kadar dakikalarca dolan dur. Bu bile anca kotarıyor iyi ki kullanmışım, kullanmadan gidip alsaydım bu şehirde deli ederdi beni. Özetle gerçekten iyi bir araba. Elentra şeklen bir tık iyi bu ise daha tok ve hafif şeklide bence gayet yakışıklı. Hatchback için ise Astra ve ceed çok başka, Hatchback alacaklar bence Astra alsın veya ceed...Kazasız belasız günler....bol bol ötvli kdv li(sanırım yakında kdv de %36 olur olmalıda ekmek su dahil)




  • Arkadaşlar 1.6 benzinli manuel comfort düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Liste fiyatı 69lira. Kaç liraya alınır bu araç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Biz 2016 model benzinli otomatik cerato confort aldık bir kaç gündür kullanıyoruz gayet iyi araç beğendim Samsun,Asaldan aldık Mart ayında 90 bin TL ye dizelli ve concept plusu varmış ama kaçırdık.Araba çok iyi tek eksik yönü geri görüş kamerası olmaması ve camlar açık durumdayken anahtardan kilit tuşuna bastığımızda otomatik kapatmıyor onun haricinde güzel araç tavsiye edebilirim bu arada fiyatı 78.800 ve tüp taktırdık sorularınız olursa cevaplayabilirim iyi günler.
  • Ben Astra editon plus alarak şimdilik araç alım maceramı sonlandırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: befo

    Arkadaşlar 1.6 benzinli manuel comfort düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Liste fiyatı 69lira. Kaç liraya alınır bu araç?

    Bu motor lpg uyumlumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkan1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: befo

    Arkadaşlar 1.6 benzinli manuel comfort düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Liste fiyatı 69lira. Kaç liraya alınır bu araç?

    Bu motor lpg uyumlumu?

    Büyük ihtimalle uyumludur hocam. Sonuçta atmosferik bir motor. Subap dayanıklılığı konusunu araştırmadım tabi onu belirteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cümleten iyi akşamlar arkadaşlar. Cerato dizel concept plus ile 5000 km yi devirdim çok şükür. Almayı düşünen ya da araç hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için izlenimlerimi aktarayım kısaca.

    -Yakıt sürekli şehir içi kısa mesafe orta yoğunlukta trafikte ortalama 6,8 lt.

    -Konfor bakımından diğer c sınıfı araçlardan hiç bir eksiği yok diyebilirim. Özellikle ses izolasyonu çok çok iyi.

    -Sürüş dinamikleri bakımından gerçekten zevk veren bir araç. Otomatik ve manuel kullanımlarda 3 farklı sürüş moduyla keyif verirken, hızlanma ivmelenme de gayet tatminkar.

    -Araç içi yaşam alanı ve malzeme kalitesi sınıf standartlarında olmakla birlikte, ön göğüsün çok sade olması ve koltuklardaki siyah gri döşeme araca kasvetli bir hava vermiş, yani içine binildiğinde öyle albenisi olan bir araç değil hissi uyandırıyor ilk başlarda.

    -Donanım tatminkar ama start stop olmaması eksiklik.

    -Dct şanzıman 1 ve 2. viteslerde özellikle yokuş çıkarken bazen saçmalasa da işini gayet iyi yapıyor.

    -Araç üç küsür bin km deyken motor açma muhabbetine bir arkadaşın kafasına uyarak 210 km hıza kadar çıktım ve daha da gideri vardı aracın. Yüksek hızda yol ve lastik sesi artmakla birlikte yol tutuşuunda herhangi bir sıkıntı hissettirmedi araç.

    Aklıma gelenler şimdilik kısaca bunlar arkadaşlar.
    Saygılarımla...




  • hllnz H kullanıcısına yanıt
    İlerde lastiği conti yada goodyear yaparak ses ve yüksek hızda konforu yükseltebilirsiniz;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    dizel otomatik cerato 20-40 bin km aralıgında mı - 70-75bin tl arası
    2el kalan 4 yıl garantısı olması, dizel ekonomisi + 4 koltuk ısıtma + diğer oyuncakları

    dizel otomatik ceed sw plus 70-90 bin km aralığı - 70-75 bin tl arası
    hoşuma giden sportif sw, geniş bajag hacmi, tavanın cam olması, diğer oyuncaklarının olması

    sıfır cerato benzin mi - 85 bin tl lpg dahil..
    sıfır araç kredisi olanakları
    birçok eksik donanımı olmasından listemin suan son sırasında..



    megane 3 sw gt line otomatik mi 50-100 bin km aralığı - 65-75 bin tl arası
    hoşuma giden sportif sw, geniş bajag hacmi,
    kartız çalıştırma, koltuk döşemeleri, diğer oyuncakları

    focus benzin-lpg otomatik mi 40-60bin km aralığı - 65-70bin tl
    tamamen diğerlerinden biraz daha uygun olması

    oktavia dsg mi - 30-60bin km aralıgı 75bin tl civarı
    cerato dizel ayarında olması, ön yargı ile bakacak olursak alman olması



    bütçe 50 bin civarı nakit kalanı tüketici kredisi.
    sıfır için - sıfır araç kredisi olanakları
    araçtan beklenti - sportif, geniş bagaj, arka koltuklarda oturanlar rahat etsin,park sensörü, yokuş kalkış, mümkünse ekran olmalı (araca güzellik katıyor)

    fikirlerinize ihtiyacım var.




  • Merhaba arkadaşlar,

    Bugün siparişi verdim ve artık bende aranızdayım.. 2017 Concept Plus ile..

    Aracı alma aşamasında pek çok alternatifi değerlendirdim. ve Kia Cerato'yu, Corolla, Octavia, Elantra, Astra ile karşılaştırdıktan sonra karar verdim. ve bu konuda merak ettikleriniz varsa da bu aşamayı henüz geçmiş birisi olarak memmuniyetle cevaplarım..

    Size sormak istediğim bazı sorular var; Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

    1 - Üzerinde gelecek olan Nexen lastikler nasıl ? Aslında test sürüşü yaptığım aracın hem konforu hem de yol sesi açısından üzerinde Nexen vardı ama hiçbir sorun yoktu.. Bu aracı alma sebeplerimden birisi zaten özellikle mükemmel ses yalıtımı.. Acaba bu lastiklerin bu ses yalıtımına katkısı ne kadardır ? Alır almaz gidip bir lastikcide değiştirmemi önerir misiniz ?

    2 - Bagaj halısı ve paspas olarak ne önerirsiniz..

    3 - Cam kapatma modülü taktırmak istiyorum.. Taktıran var mı ? Önerir misiniz..

    4 - Hangi dizeli tavsiye edersiniz ?

    5 - "0" araç almadım uzunca bir süredir... Başka bir öneriniz olur mu ? Boya koruma, karter koruma, vs..vs..

    Tekrar teşekkürler ilginiz için..




  • Reason kullanıcısına yanıt
    1-Lastik iyi bir lastik masraf etme. İleride Conti yada goodyear deneyebilirsin.

    4-Kişisel tavsiyem evine yakın sağlam bir istasyon bul hep oradan yakıt al. Uzun yola çıkmadan da oradan al. En işlek istasyonları tercih et yakıt taze olsun.

    5-Bence yaptır.
  • Aracınız hayırlı olsun,benim araçta kışlıklar nexen ben bı eksisini görmedim,lastiğin modelini yazarak netten etiket değerlerine bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TroLa kullanıcısına yanıt
    aracın tüple yakıtı nasıl,ikinci el alsam satarken zorlanır mıyım acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reason

    Merhaba arkadaşlar,

    Bugün siparişi verdim ve artık bende aranızdayım.. 2017 Concept Plus ile..

    Aracı alma aşamasında pek çok alternatifi değerlendirdim. ve Kia Cerato'yu, Corolla, Octavia, Elantra, Astra ile karşılaştırdıktan sonra karar verdim. ve bu konuda merak ettikleriniz varsa da bu aşamayı henüz geçmiş birisi olarak memmuniyetle cevaplarım..

    Size sormak istediğim bazı sorular var; Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

    1 - Üzerinde gelecek olan Nexen lastikler nasıl ? Aslında test sürüşü yaptığım aracın hem konforu hem de yol sesi açısından üzerinde Nexen vardı ama hiçbir sorun yoktu.. Bu aracı alma sebeplerimden birisi zaten özellikle mükemmel ses yalıtımı.. Acaba bu lastiklerin bu ses yalıtımına katkısı ne kadardır ? Alır almaz gidip bir lastikcide değiştirmemi önerir misiniz ?

    2 - Bagaj halısı ve paspas olarak ne önerirsiniz..

    3 - Cam kapatma modülü taktırmak istiyorum.. Taktıran var mı ? Önerir misiniz..

    4 - Hangi dizeli tavsiye edersiniz ?

    5 - "0" araç almadım uzunca bir süredir... Başka bir öneriniz olur mu ? Boya koruma, karter koruma, vs..vs..

    Tekrar teşekkürler ilginiz için..

    Hayırlı olsun,bi sakıncası yoksa aracı kaça aldınız öğrenebilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    98.000 e aldım.



    Birkaç güne kadar bir inceleme yazacağım. Araçtan çok çok memnunum. Her kullandığımda iyiki de aldım diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.