Şimdi Ara

Beklenen telefon Meizu 16, Türkiye'de: Fiyatlar ve detaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • highgen kullanıcısına yanıt
    Eskimis ifademi cop etme olarak algilaman tuhaf lakin cop denilen seye bile bile alin demezdim ve sadece eskimisligini bile bile almak isteyen alabilir kendi fikrimce onerimce ifade ettim sadee . Sen biraz absurt anlamissin .

    Tekrarliyorum en guncel islemci olsa da Snapdragon 845 in potasniyelini aciga cikaracak kamerasi yoktur 4k da 60 FPS hatta 10 bit kayit h.265 ( video ) hevc heif (fotograf) yoktur lakin cok eskimis Snapdragon 845 li Sony telefonlarinda 4k 10 bit ustelik hdr h.265 olarak kayit destegi vardir ... Kamera konusunda kiyaslama yaparken Sony in urunlerini es gecmen tuhaf ... Samsung demiyorum dikkat


    Tekrarliyorum ; eskimisligi dogrudur teknik olarak 1 haftasi var sadece ama Snapdragon 8150 aylardir biliniyordu ve seri uretimi de aylar oncesinden baslandi ...


    Yazilimla yapilacaklar kisitlidir istense en basta yaparlardi ... Kamera daki ozellikler one cikan iyi pazarlama argumanlarindan biridir ne de olsa ...


    Erken konusmamak lazim OIS ne durumda olacak ? Mate serisinde 1080p 30 FPS varsayilan ayarlarin ustune cikildikca gerek fotograf gerek video fps veya cozunurlugu artirilsin cihaz vasatlasiyor ya da bazi ozellikler calismiyor Mate 20 Pro lar da dahil .... Mate serisi alayi kamera mikrofon sesleri cok vasattir videolari da ... Bilen bilir ..


    Pesin asiri iyimser olmamak gerekir ama elbette temkinli de olmak sart ...

    General Mobile 9 Plus in kamerasi DxOmark gibi firmalara ne vermisse asiri yuksek puanlama almasina ragmen cihazi elinize aldiginizda camur gibi vasat gibi oldugu yani iddia edildigi seviyede dahi olmadigi anlasilmaktadir ustelik yerli montaj olsa bile ! rezalettir ! ...




  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Hocam en güzel kaynak kendi gözlerimiz, şansınız varsa teknoloji mağazarında test edin ya da ithalatla getiren telefoncularda teşhir varsa bakın. Bu tür siteler manipülasyona çok açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 16th almak isteyen varsa elini çabuk tutsun fiyat 3499tl ye yükselecek :)
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    bence de tam tersi. Mağazada çektiğimiz fotoğraf ile kamera kalitesi anlaşılmaz. Mağazalarda her yer bol ışıklı. Farklı sahne çekme şansı yok. Karşılaştırma şansı da yok. Ancak telefonu elimize alıp verdiği hissiyatı görebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

    arkadaşlar 16th almak isteyen varsa elini çabuk tutsun fiyat 3499tl ye yükselecek :)
    Aralık ayı sonuna doğru fiyat düşer hocam ben onu bekliyorum dolar şuan düşüşte ekstra yıl sonu kampanyalariyla iyi fiyata alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highgen kullanıcısına yanıt
    3099tl nin aşağısına kesinlikle düşmez hocam :) aralık ayında da indirim olacağını düşünmüyorum hepsiburada yılbaşı için indirim yapsada yinede 3099tl nin aşağısına düşmez.
  • Dünyadaki çerçeve takıntılı kullanıcılar yüzünden, telefonlar artık neredeyse tutulamayacak hale geldi.. Erdi'nin telefonda alttaki tuşa basacağı zaman ''aman ellerim kenarlara değmesin'' türündeki çabasını görünce (06:20) insan bunu daha iyi anlıyor..

  • Ois, stereo hoparlör, şık ve dayanıklı kasa, snap 845 ve 3200 lira... Bence gayet alınabilir bu fiyatlara. 2999 falan olursa tam bir f/p cihazı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük boyutu ve hi fi ses çıkışıyla benim ilgi alanıma girdi ama NFC olmasını isterdim doğrusu.
  • ha bu nasıl telefondur da
  • Hafıza kartı desteğinin olmaması ve bataryasının düşük olmasından ötürü almaktan vazgeçtiğim telefon. Bana 64 gb yeter, 6 saat ekran açık süresi yeter diyenler ciddi ciddi değerlendirsinler.
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Sadece snapdragon 845 işlemci mi varmış telefonda? Bence biraz daha detaylı incelemelisiniz. Teknoloji konusunda bari bu kadar desteksiz mesajlar atmayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam. Hafıza kartı desteğinin olmaması ve batarya kapasitesi bu telefonun en büyük eksiklikleri ama bunun dışında bir zayıflığı yok. Ben kullanıyorum 7 saatin üzerinde ekran süresi aldığım da oldu ama dediğiniz gibi ortalama 6 saat alıyorsunuz. Batarya konusuna çok önem veren kullanıcılar başka cihazlara yönelsinler ama bunun dışında gayet iyi bir cihaz Meizu 16th.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsender T kullanıcısına yanıt
    Ekran kasa oranı yaklaşık olarak %85.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hangi özellikleri ikiye katlar Lg v30+ anlatın da bilelim hocam. Evet Lg V30+ ön kamera performansı hariç kağıt üstünde gayet iyi bir cihaz ama ekranıyla ilgili şikayetleri araştırmanızı tavsiye ederim. İkiye katlar dediğiniz cihaz Lg olmasaydı belki daha inandırıcı olurdunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcode_

    Sadece snapdragon 845 işlemci mi varmış telefonda? Bence biraz daha detaylı incelemelisiniz. Teknoloji konusunda bari bu kadar desteksiz mesajlar atmayın lütfen.
    çok merak ettim şimdi acaba işlemciden ve ekrandan başka teknik olarak inceleyecek hangi parçalar var biraz bilgilendirir misiniz?
  • ERDİ BEY BANA BU DÜZGÜN TÜRKÇE İLE, BU BEYEFENDİLİKLE MENEMEN YAPMASINI ANLATSIN ONU DA DİNLERİM. ADAM ANLATIRKEN DİNLEMEK GÜZEL BİR MÜZİK DİNLEMEK KADAR ZEVK VERİYOR.TEKNOLOJİ DÜNYASINDAKİ GENEL PROFİLİN ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN EMİNİM..ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.