Şimdi Ara

bekir avşar 15 tatil planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulayacak olan var mı? ilk hafta dershane var (tüm günü kaplayarak etütler şeklinde bir dershane orda çalışıyorum yani) ancak bekir hocaya uyacak olursam dershaneye gitmemem gerekecek ne yapsam bilmiyorum. ilk hafta gidip ikinci hafta dinlene dinlene çalışma da yapabilirim yorgunluk başgösterdi çünkü. bir de 9.30 tyt denemesi işi düşündürmüyor değil. siz neler yapacaksınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben uygulayacağım inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben uygulayacagim birberbir ama hocam ayt biyom bitti benim ama tyt ye baslamadim acaba ayt 1 tur daha mi bitirsem yoksa tyt biyo mi calissam ayt biyo yerine

• Tyt biyo easy aç kampüs kanalından izle videoları zaten 35 4p tane mi ne 2x de izle palmeden de cozdun mu max

• Up

• up

• Bi ben yapmayacağım herhalde kampı

• Aga senin anan öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Ben de yapmayacağım hocam sadece son aylara doğru belki ölüm kampı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt denemesini sabaha çekip öğleden sonrası için programı birebir uygulamayı düşünüyorum..

• benimde ilk haftam dolu ama öğleden sonra soru çözüm etütleri var o sırada programdaki saatler gibi olmasa da öğleden sonraya sıkıştırabilirim sanırım çünkü programın mantığı ayt konu soru çalışması dershanenin yapmaya çalıştığı da bu. akşamları yorgun çözebilmeyi mantıklı buldum zaten tek boş zamanımda sekizden sonra. işlemezse de 6 da uyanmaya geri döner sabah çözerim denemeyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.