< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bekarlık İyi Değildir
-
-
Kendin de diyorsun gerçekten seven biri diye, bu durumda evet dünyada cenneti yaşamak gibidir, ama birbirini sevmeyen iki kişinin evlenmesinin sonu hiç iyi olmaz
-
aga sevmiyorsan niye evlenesin ki iki gönül bir olcak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevdiğiyle evlenen yüzde 20 dir özellikle kızlar yokluktan evde kalma korkusundan son çare evleniyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Özellikle 25 yaş sonrasında kadınlar sap kalmamak için koca adaylarını kimin daha çok parası var kimin arabası var diye eleyip evlenmekten başka bir şey düşünmüyorlar, ki bunun da sevgiyle aşkla alakası yok böyle bir evliliğin sonu her türlü felakete gider olan çocuklara oluyor genelde psikolojileri bozuluyor
Gerçek aşk evliliği görmek istiyorsanız anne babalarımızın çoğu bu şekilde ya da olur ya çocukluktan beri birbirini tanıyan ya da ünide vb. tanışıp birbirini sevip evlenenler gerçekten bu şekilde olanlardır, bunun dışında neredeyse bütün evlilikler bu şekilde evde kalmamak için yapılıyor
-
Kardeş çalıştığım iş yerinde tek erkek benim kadınları iyi tanırım ben bana güvenebilirsiniz
aga yüzde 20 az değil. Doğru olan az olur.
Bu ikinci evliliğim ... İlkinde sadece aşk yetmedi, maddi imkansızlıklarla boşandk sadece mehir altınları verdim 3-5 ince bileziklerdi .Başka hiçbirşey istemedi.... İtü Petrol mühendisliği öğrencisiydi
İkincisine ben düğün yapmam dedim kabul etti, nikah kıydık ıvırı zıvırı kıyafeti 3.000 tl ye hallolmuştu 2.5 sene önce. Beni daha çok seviyor... üniversitede çalışıyor
görgü ve tahsil düzeyi yüksek gerçekten seven insanlar öyle değiller
Kardeş haklısın ama artık bi erkekle tanışıldığında sorulan ilk soru evin varmı araban varmı maaşın kaç paran kadar adamsın kadınların gözünde
o dediklerin evde kalıyor, ha belki birine pençeyi geçiriyorlar :)
Ama nitelikli gerçekten iyileri hiç görmezsin bile hemen evleniyorlar başları bağlanıyor Oğlan için de kız içinde bu böyle.
Sadece kızlar değilki bugün bi kız istemeye gitsem soracakları en aşağı ya evin varmı olur yada mesleğimi sorar ailesi
Kızın gönlü varsa aile felan dinlemiyor aga
Arkadaş İsviçre'de yaşıyor galiba, ömür boyu nafakadan haberi yok.
habertürk'Bir gün' evli kaldı, 5 yıldır nafaka ödüyorhttps://www.haberturk.com/bir-gun-evli-kaldi-5-yildir-nafaka-oduyor-3513754 -
ben ödemedim aga bilmiyorum ihtiyacı da yok zaten
kız iplemesede aile ilerde bunları sorun edecek
evlendikten sonra ailesi sen oluuorsun agaaa kop yaşlılardan
Sizi bu yolda kandırmaya aklınızı çelmeye çalışacaklar inanmayınnn
hayatımı bi karıya ipotek ettirmem için zengin kızı olması lazım öyle avrat da bana bakmaz zaten sorun yok.
-
Gerçek antinatalist kim?
Hamza mı Maraz mı? büyük soru işareti
Türk kızı güven vermiyor
Bakın bunu kötülemek için demiyorum sadece güven vermiyor
O yüzden evlilikten uzak duruyorum
İşin birde maddi boyutu var bir düğün olmuş bilmem kaç
Bekarlığa devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 13 Ocak 2024; 0:30:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga ne diyorlar baww
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
+1 Özellikle 25 yaş sonrasında kadınlar sap kalmamak için koca adaylarını kimin daha çok parası var kimin arabası var diye eleyip evlenmekten başka bir şey düşünmüyorlar, ki bunun da sevgiyle aşkla alakası yok böyle bir evliliğin sonu her türlü felakete gider olan çocuklara oluyor genelde psikolojileri bozuluyor Gerçek aşk evliliği görmek istiyorsanız anne babalarımızın çoğu bu şekilde ya da olur ya çocukluktan beri birbirini tanıyan ya da ünide vb. tanışıp birbirini sevip evlenenler gerçekten bu şekilde olanlardır, bunun dışında neredeyse bütün evlilikler bu şekilde evde kalmamak için yapılıyor |
Baydı böyle konularda yav
Kaç yaşında adamlarsınız senelerdir konuştuğunuz şeye bak yok şu karıya çakacanda ne olacak nafaka ödeyecen yok evlencende ne olacak boşa masraf , siz eş seçiminizi düzgün yapamıyorsanız bu kızların suçu mu buluşmada bile dötünüz terliyor sınava girmişsiniz gibi heyecana kapılıyorsunuz önce kendinizi değiştirmeniz lazım ya bu korkaklığı bırakacaksınız yada bu erkekliği |
Benzer içerikler
- be*** ha*** ve ka*** ta*** firması
- kaş ortası nasıl alınır
- borç para nereden bulabilirim
- ezan sesi duymak
- likör nasıl içilir
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X