Şimdi Ara

Beinsports anlaşmada kur sabit olmasına rağmen %100'den fazla zam yaptı neden kimsenin sesi çıkmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Off içim şişti içim bütün boşları bu siteye toplamışlar. Doğalgaza %1000 zam olsa Beinsports'un %100 yaptığı fırsatçılığı konuşamaz mıyız? Ulan girin bakın Ülke GÜndemi bölümünde yapılan zammı da yapılan fazla harcamayı da benden fazla yazan yok. Her gün hakkımda Akpliler Bimer'e suç duyursunda bulunuyor gelip bana zam öğretiyorsunuz. Tanımadığınız insanlarla bu toplara girmeyin.
  • Geçen sezon 55 falan değildi hocam. 79 ya da 89 liraydı. Eskiden 40 lira şampiyonlar paketi 20 lira giriş paketi 30 lira spor ekstra 10 lira o bu derken zaten 100 liraya geliyordu. Şimdi ise sporun yıldızı adı altında tek paket var. EPL, İtalya, İspanya, CL, UEL, Brezilya, Rusya, STSL veya hepsi mevcut. Aslında totalde bakıldığında maç başına 1 lira bile değildir toplam. Kur sabitlemesi de bizim kulüplerin salaklığı. Yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu söylemekten hoşlanmıyorum ama çare kapattırmak gibi görünüyor. Hatta daha iyisi topluca boykot etmek. İkinci yol ise mahkemeye vermek ama paşa gönlünüz bilir. Yıllarca uğraşmayı ve hatta davaya kaybetmeyi göze alabiliyorsanız durmayın derim.
  • Geçen sene 80 TL civarıydı, 120 tl olunca kapattırdım. Premier lig felan iyi oluyordu aslında bu senede italya ligi de gelmiş. 120 tl'yi veremediğimden değil de bu artış yüzünden kapattırdım böyle bişey olur mu
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Beni ilgilendirmiyor ki Ben Lig maçlarını izlemek istiyorum ben 55 lira veriyordum şimdi yine lig maçlarını izleyeceğim 120 tl istiyor. Bu benim gibi isteyen çoğunluk için %100 zamdır. Tek paketi iteliyorlar zorla insanlara ve evet geçen sene 55 tlydi. Kendim biliyorum ayrıca araştırın göreceksiniz bu rakama verildiğini

    Beinsports anlaşmada kur sabit olmasına rağmen %100'den fazla zam yaptı neden kimsenin sesi çıkmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 23 Eylül 2018; 0:51:0 >
  • Fakirler için yıllık 150-200 liraya tüm kanallar var onu izle paran yoksa..

    Fakirler yüzünden ülke batıyor, aslında Suriye ye gönderse reyis bu fakirlerin hepsini keşke.
  • Katardan hallice bir ligi izlemekten niye zevk alır ki insan?,bırakın gidin yahu şu ligi takip etmeyi.Kulüplerin hepsi borç batağında zaten döviz biraz daha artsa iflası çekecek hepsi.
  • Adam akıllı Iptv bulmak çok mu zor?
  • Olan şudur bence özellikle yabancı firmalar her ne kadar burada iş yapıyorlarsada karlılıklarını bilançolarını dolar üzerinden yapar.



    Rakamları hep atıcam. Şimdi bu adamlar 500 milyon dolara aldı ihaleyi. Kişi başı 50 Tl den sattı. Kur o zaman 4 Tl idi diyelim. 50\4=12.5 dolar gelir var, bütün bilançolar buna göre hesaplı. Şimdi bu adamların hiçbirşeyi değişmedi diyelim(abone sayısı dahil). Ama dolar kuru 7 oldu. 50\7=7.14 dolar...



    Kapitalizm çok kötüdür. Ama uygulanabilir bir alternatifi de yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız maalesef hocam ve üstelik daha da zam gelecek bu gidişle...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu tüketim çılgınlığına insanlar dur demedikçe 200 de isterler 300 de yapacak bir şey yok. İnsanlarımız sistem gereği haklarını aramayı unuttular. Artık her şey para. Ha o verdiğin paraya göre hizmet çok mu iyi orası tartışılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekel olmak çok kötü bir şey tüketici için...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şey tek pakette olunca çok yükseldi fiyatlar hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Tamam da bu nasıl mantık?

    Adam bilonçoyu işine gelince güncel kurdan hesaplıyorsa sonra işine gelmeyince geçmiş kuru mu devreye sokuyor?

    Ona bakılırsa 500 Milyon dolar verecekti 3.20 seviyesinden sabitledi 1.6 Milyar Tl verecek madem dolar hesabı yapıyor şuanki kurla vereceği para 250 Milyon $ seviyesine düştü. Sonuçta madem bu adamların ana hesap birimi dolar ödeyecekleri parayı dolar üzerinden hesap yapın.
  • Ziraat kartla aylık ortalama 76 tl (1068 tl-150 tl puan/12 ay) 12 aylık film paketide hediyesi

    o videodaki yüksek fiyat almayı bilmeyene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bilmemekle beraber digiturk ihalenin yarısını güncel kur fiyatından, diğer geri kalan kısmı da 3.26 TL den ödeme yapmakta. Kısaca ödeme yaptığı kur güncel kur fiyatı ile 3.26 nın ortalaması galiba. Şu an yapabileceginiz tek şey bireysel olarak almamaniz. Zaten 2019 ve 2020 de ekonomi çok kötü durumda olacağı için digiturk de baya yansıması olur diye tahmin ediyorum. Birlikte boykot yapma anlayışımiz yok ama futbol maçları yayını toplum Önceliği acisindan önemli bir yeri yok zannedersem. Dikkatimi çeken digiturk konusunda yaptığı zamlar sonrası az üye kaybı olması ve ederinin üzerinde fiyatı olmasına rağmen normalde karşılanması. Örnek bu yıl kredi kartına 69 tl den üyelik uzatan da var, 99 tl den uzatan da var. Aradaki fark çok fazla. Benim fikrim özellikle gençlerin ve herkesin spor, sanat, kültür vs. etkinliklerini rahatlıkla erişmesi lazım. Sadece parası olanın erişmesi doğru değil. Bu konuda federasyon da hatalı yayınların daha çok kişiye ulasamamasi konusunda. Alt lisanslama zorunluluğu vs. Yine örnek vermek gerekirse basketbol ligi izlemek isteyen bir öğrenci tivibu ya (35×12) 420 tl ödemesi lazım korkunç bir rakam. Bende geçen sezon ve bu sezon digiturk üyeliğini devam ettirmedim. Sırf ayda 10tl fazla fiyat teklifi verdikleri için. Parasında değilim, ayrımcılık konusunda hassas olduğum için iptal ettim. Bireysel refleks iyidir :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz093548 -- 24 Eylül 2018; 2:25:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iptal edin.iptv ye geçin.bu kadar basit.
  • telekomda arablar burda katarlılar götürüyor parayı...
  • Digitürk adam soymaya son vermeli artık !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bence de yüksek ama bende izlemeden yapamadığım için mecburen alıyorum. Ayrıca ortada bilinen yanlış, digitürk yıllık ödeyeceği bedelin yarısını sabit kurdan; yarısını güncel kurdan ödüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.