< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 9 Kasım 2025; 18:2:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (358. sayfa)
1 Mobil
-
-
Bilgisayardan izliyordum sorun vermedi hiç.
_____________________________ AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti -
Sorun yok bende izliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bnde tvden ve uygulamadan girmiyor. sadece bein1 de sıkıntı var diğerlerini açıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bende proplem yok rahat izliyirum
Beinsports goruntu kalitesi fena degil. Ama ulusal kanallar trt/ kanal d vs inanilmaz kotu goruntu. Gecen avrupa macini izliyim dedim, goruntu soluk, bariz soluk. Beinsports duzgun ama. Sebebi ne olabilir ?
Trt1’i uydudan aciyorum renkler canli, tod u aciyorum bildigin siyah beyaza yakin renkler
bu tod da bazı belgesellerde ( bein gurme ) ses çıkmıyor , MH ise TV box larda sorun olablir mobilden izleyin teknik ekip bakıyor diyor
bu saçma sorunu yaşayan var mı
Bazı kanallar malesef öyle geçen senede aynıydı bu senede aynı görüntü kaliteleri çok kötü
Bu akşam fb kayseri macı tan bir çile oldu sürekli yayın dondu bir türlü çözemediler şu problemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
takılmalar oldu çok saniyelik atlamalar 6 sn gecikmeyle başladı yayın 15 dk sonra 12,15 saniyeleri buldu gecikmeler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ uçarken yere düşmemeye dikkat et. -
3 aylık yandex kodu ile deneyimlediğim kadarıyla, tekrar söylüyorum Türkiye'de dijital canlı yayınlara para verilmez.
Bu sene görüntü kalitesi arttı ama yine her zaman olduğu stabil bir yayın yok. IPTV de aynı şekilde asla stabil değil ve kimse garanti vermez. Ama halkı bu duruma düşürünler utansın.
Türksat tüm firmaları toplasa ve aynı çatı altında birleşseler ne kaybederler?
TürksatSpor 1-2-3-4-5-6 diye kanallar olsa ne kaybederler?
Yine para al bedava ligleri yayınla diyen yok. Küçük bir mebla al ve sürümden kazan.
Tüm bankalar ile anlaş bir fatura sistemi kur. İnsanlar fatularını aylık bankalardan TürksatSpor diye ödesin. Aylık 200 lira yap. Her haneden aylık 200 lira al.
TUİK raporuna göre Türkiye'de 30 milyon hane var.
Atıyorum 20 milyonu abone olsa aylık 4 milyar tl para.
Bu çark her türlü döner, bunun reklam kazancı vs vs.
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
-
Şampiyonlar ligini kanal kanal dolaşıp yayın aramadan trt 1 de ne güzel izliyoruz.Trt kazanmıyormu reklam vs kazanıyor.
Dediklerinize aynen katılıyorum.
Teşekkürler.
Bu zamana kadar izletmediler. Şimdi Trt Türk takımların maçlarını ücretsiz veriyor. Zarar mı ediyor?
Hocam bu konuda hakkında çok şey yazılır çizilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
TOD kullananlar Türktelekom altyapısını kullanan İSS'lerden hangisini kullanıyorsunuz?
Bir evimde Netinternet kullanıyorum davalıklarmış, açamıyorum. Mecbur İSS değiştireceğim. Sorunsuz izlediğiniz hangi İSS var ?
_____________________________ ~ I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed. -
quote:
Orijinalden alıntı: ~PainKillerTOD kullananlar Türktelekom altyapısını kullanan İSS'lerden hangisini kullanıyorsunuz?
Bir evimde Netinternet kullanıyorum davalıklarmış, açamıyorum. Mecbur İSS değiştireceğim. Sorunsuz izlediğiniz hangi İSS var ?
Zaten çoğu iss Türk telekom alt yapısını kullanıyor.
Canlı yayınlar için en düşük 24 mbps (stabil hız) yeter.
Evde kullanıcı fazla ise 50 mbps veyahut 100 mbps Türk telekom işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Hocam bu yandex kodu var bende ama suresi bitmis diyor bir turlu beceremedim. Siz nasil yaptiniz?
Hocam kodu buraya girerseniz aktif olur. Ama süresi bitmişse geçmiş olsun.
https://www.todtv.com.tr/kupon-koduwww.todtv.com.tr
100 puan toplayarak aldim kodu hemen girdim suresi gecmis dedi, validenin telden aldim bir kod daha ona da suresi gecmis dedi. Sans yok ki bizde :)
Hocam bahsettiğiniz kampanya bu ise "yandex 3 aylık"
Bu Kampanya Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 1 Mart 2025 tarihi saat 00.00’da ("Kampanya Dönemi") geçerli olacak ve 5.1.’de detayları yer alan ödül kodlarının tükenmesi veya 31 Ekim 2025 tarihi saat 23.59 tarihine kadar, hangisi önce gerçekleşirse, o tarihte sona erecektir. Organizatör, Kampanya Dönemini değiştirme hakkını saklı tutar.
yandex.com.tr''Yandex x TOD TV'' Kampanyası Şartları ve Koşullarıhttps://yandex.com.tr/project/default/promotions_terms_and_conditions/beinsports_3monthSüresi çoktan bitmiş bir kampanya ama sanırım yine arama vs olsun diye kampanya sitesi açık.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb5%2f12%2f23%2fb512233b60b619695db5215c9a545661.jpeg&t=162475172&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı