Şimdi Ara

BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
17.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuşmayı bilmedikleri için lafı başka yerlere çekiyorlar yok askerlik yok o yok bu angut gel sen fikrini savun banane senin uyduruk metaforlarından ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yani yalan mı söylesinler fikirlerini söylüyorlar sosyal medya hesabın varsa ve belli bir kitleye sahipsen eleştirilere alışık olunmalı.

Adını soyadını açık açık söyleyince insanlar nasıl klavye linçi yediğini behzatın instada paylaştığı fotodan biliyoruz.

Özellikle fotokopi çektiren bir öğretmen için ettiği hakaretler hiç doğru değil BR öğretmen karşıdaki de aynı şekilde bir öğretmen nasıl bir kurumda eğitim verdiğini bilemez. Ben adam akıllı elektriği olmayan okullar biliyorum o durumdayken nasıl bir kitaba 40 lira versinler? (telif konusunu bir tarafa bırakın vicdanı olan varlıklarız)

Resimi de buraya koyayım 2017 de BR 2013 te BR

https://i.hizliresim.com/p64qJ0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qhydts -- 6 Ocak 2018; 14:58:13 >

• En sinir olduğum şey ülkede zora giren aq ya vatan millet sakarya yada din iman kuran der bizi kandırmaya çalışır. Ulan angut o kadar gençleri düşünüyorsan ya konuları bedava paylaşırsın veya cüzi miktarda satarsın fahiş fiyatan satıyon yetmiyormuş gibi acıtasyon yapıyon. karekök,fem,bilfen,apotemi vs. den copy-paste yaptığı soruları da söylemeye gerek yok bile.
  • Oh oh iyi eleme konusu Siz böyle eleştiredurun
  • Ya br nin ne kitabini cozdum ne videosunu izledim 1 2 soru ayni diye calinti anlamina gelir mi bilmiyorum ama bu kadar soz edildigine gore kitaplari iyi alip cozmeyi dusunuyorum yanliz hoca zehir gibi konuyu askerlikten test kitabina baglamis helal olsun

• Telefondan okuyup, alttaki postları siyah beyaz görenler,

Eksiler buradan

• ULAN MADEM ADAMSIN; UDEMY DEKİ VİDEOLARI NEDEN SİLDİN TEKRARDAN SATMAK İÇİN Mİ?
  • Ben şuan KPSS öğrencisiyim. Soru çözerken aynı soruyla 3-5 farklı yayında karşılaşabiliyoruz. Gayet olağan şeyler bunlar. Bu tarz soruların büyük kısmı ÖSYM'nin son 30 yılda yaptığı sınavların sorularından alınıyor. Şık olayı ise ÖSYM her adaya farklı kitapçık olayını getirmeden önce bastığı kitapçıklarda tüm adaylar için şıklar aynı yerdeydi. Soru bankası hazırlayanlar da ÖSYM'nin sorduğu bu soruları bazen kısmen değişerek bazen de şıklarını bile değiştirmeden soru bankasına eklerler. Büyütülecek bir şey yok. Soru araklama olsaydı emin olun sizden önce karekökü basan yayın evi veya yazarları farkedip dava açardı. Telif olayının ağır cezası var para cezasından hapse kadar gidebiliyor bu işler. Kimse göze alarak yapmaz böyle bir şeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlu oldum lan, önceden videolarını beleşe dinliyorum diye azıcıcık üzülüyodum şimdi büyük bir zevkle dinlicem. Bide şu yazıyı yazmak için ne kadar zorlamış merak ediyorum.

Ayhh bizde seni çok seviyoruz Behzat amca. Kendini asla barbie bebek gibi hissetme seviliyorsun byss

• Gözüm kör oldu gece gece, biraz daha sinirlendim hocaya

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 7 Ocak 2018; 17:6:36 >
  • Behzat Hocanın bir kaç dersini dinledim, ancak hep forumda gördüğüm konular ile meraktan dinledim. Forumdaki aşırıya kaçmayan eleştirilere hak veriyorum. Hocanın kitlesini biliyorum zaten, fosforlu kalem kitlesi. Ancak üniversite giriş sınavı ile işim olmadığı için ona karşı bir yazım olmamıştır. Bir kere o kitleyi eleştirmiştim. Özel bir garezim yok kısacası.

Şimdi konudaki resimlere gelirsek, neden Van'a gittiğini, askerliği anlatıyor. Neden duygu sömürüsü yapıyor. "Oradaki askerlere yardım edemedik, o yüzden şimdi gençlere yardım ediyorum, görüyorsunuz çektiğim acıyı, o yüzden haklıyım" filan diyip konuyu milliyetçiliğe çekip biraz mağdur edebiyatı yaparak ne kazanıyor yani. Bu yazı ile kitlesini daha da kendisine bağlamış oldu. Sevmeyen insanlar hakkında bir kısım göremedim.

Az önce sitesine baktım, bir konu 10 TL. 10 konu alacak olsak 100 tl olur. Ülkemiz şartlarında gayet fazla bir ücret.

Hepsinin toplamı 520 TL ediyor. Kaf 1-2-3-4 ve geo.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Özel dersin saatinden bihabersin herhalde, gayet fazla bir ücret dediğine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Bu özel ders mi? (özel derste anlamadığım bir şey varsa direk sorabilirim, en önemli özelliği bu zaten. benim için bu set, youtube'dakilerin biraz ileri versiyonu)

520 TL'ye çok güzel yayınevlerinin kitapları avuç avuç alınabilir. Şimdi diyeceksin ki: "beğenmiyorsan alma kardeşim, param varsa istediğimi alırım"

Haklısın, ben kendi fikrimi söyledim zaten. Böyle bir tartışmaya girmeyelim boşu boşuna.
  • quote:

Özel ders değil bu. Video ders.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Yok amacım tartışmaya girmek değil de, özel ders de aldım zamanında özel dersten bazı kısımlarda daha iyi olduğunu düşünüyorum. O yüzden söyledim.
  • Hocam haklısınız ama, 1 konuyu 4-5 saate anlatıp 10 lira istemek bence makul bir ücret.
  • quote:

Hocam haklısınız ama, 1 konuyu 4-5 saate anlatıp 10 lira istemek bence makul bir ücret.

Nejdet Hoca hem pdf veriyor hem de daha ucuz. Videolar eski ama mantık aynı sonuçta.

• Arayıp yüzüne karşı da söylerim burada söylediklerimi derdi oysa :D
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    V for Behzat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.