Şimdi Ara

Behzat Hoca hangi video programı kullanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok merak ettim ya bulamadım araştırdım bayaa

• Pdf Annotator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 14 Şubat 2018; 23:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

Pdf Annotator

başkan video kaydetme programından bahsediyorum
  • Camtasia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eydelimeczup E kullanıcısına yanıt
    pardon reis yanlış okumuşum
    cam scenner mıydı öyle bişeydi programın adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Camtasia

camtasia da tek dokunuşla kameraya tek dokunuşla ekrana geçebiliyor mu da ?
    Valla bilmiyorum salladım zaten programı.

• quote:

Valla bilmiyorum salladım zaten programı.

Eyvallah kardeşim de bilgi kirliliği adına daha önemli işlerde böyle bi hareket yapmamanı tavsiye ederim
    Büyük ihtimal odur hocam ben daha kapsamlısını bilmiyorum xeratula var bizimkimyamızı çeken alaittin hocanın oğlu ondan öğrenebilirsiniz çok merak ettiyseniz. Ama onda biraz daha farklı (en sağda kamera butonu çıkıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 14 Şubat 2018; 23:49:53 >
  • Obs varken diğerlerini kullanmak ahmaklık.

• quote:

Büyük ihtimal odur hocam ben daha kapsamlısını bilmiyorum xeratula var bizimkimyamızı çeken alaittin hocanın oğlu ondan öğrenebilirsiniz çok merak ettiyseniz. Ama onda biraz daha farklı (en sağda kamera butonu çıkıyor)

artık çıkmıyor :) Değiştirdim programı baya vakit aldı. hem kalite açısından hem de performans açısından çok daha iyi seviyeye geldi sanırım. 6 dersi öyle çektik.

Söylemek gerekirse kısacası, çekimden montaja kadar 5 farklı programdan geçiyor. birinin eksik olması videonun kalite anlamından sorunlar taşımasına sebeb oluyor. Gerek ses, gerek görüntü gerek kalite gerek boyut. Meşekatli bir iş. Benim 3-4 ayımı aldı öğrenme ve bulma süreci.

OBS programını kullanırken gereken fps ve akışkanlığı tablet bilgisayarda sağlamak baya güç. Tablet 3. dakikada iyice ısınmaya başlıyor. bu sefer fps ve kalite iyice düşüyor kasmalar başlıyor. O yüzden OBS bu işler için tutarlı değil. CPU fazla zorlanıyor. Kaliteyi düşürünce ortaya hoş bir olay çıkmıyor. Artı PDF yazımlarında kullanılan programlarda renkler ve çizimlerde OBS anlamsız şekilde ne yaparsan yap bunları kayıttan çıktıktan sonra biraz bozuk gösteriyor. Bu OBS'nin bir bugu hala düzeltmediler.

Daha bir sürü şey var tabii de bu en basiti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 15 Şubat 2018; 1:32:39 >

• Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam OBS'nin verimliliği konusunda haklısınız. Snagit güzel bir tercih gibi duruyor tek sıkıntısı kamera 1920x1080 çözünürlüğünde ekranın çözünürlü 1366x768 ise kamerayı da o çözünürlüğe düşürüyor.Cidden sağlam bir analiz gerektiriyor :D
  • camstudio mu yoksa ahuahahahahahahahah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.