boş son bölüm özellikle önemli hiçbir şey olmadı sırf para için çekmişler resmen 48dk behzat ç mi olurla 5dksı intro outro ile bitiyo zaten lkajsdşlasdad blu tvye baya boşa para bayıldık gibi gibi |
BEHZAT Ç SON SEZONUN BİRAZ ŞEY OLMASI...

-
-
hocam ücretli içerik satın alınca hepaynı şey yaşanıyo, kendini izlenemn gerek gibi hissediyon. para vermişin ya hani karşılığında aldığın şey değerli olmalı.
ama aslında izlerken baymasının nedeni şu: günümüzde ücretli / ücretsiz farketmez o kadar çok içerik var ki, birini oyutup izlemek bayıyo, sürekli ona-buna geçiş yapmak istiyon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek platform a satin almak yerine ip tv satin almanizi tavsiye ederim ayni paraya tek platfom yerine tüm platformlari seyrediyorum hemde daha ucuza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O NEY GARDAŞ
ben para vermem de hb premium var ondan izliyom
netflix var arkadaş verdi oradan da arada bakıyorum vakit oldukça
@01001101 knk keyif alıyorum da boş yani boş
ilk 3 sezonun çok çok gerisinde
4.sezon aşırı leşti ondan iyi
nostalji yaştıyor diye izliyorum lm son szeonlarda öyleydi
geçmişin hatrına bakıyok çok da kötü değil ama boş ilk 3 sezonda ciddi felsefe psikoloji vardı bunda 1 tane ergen etrafında dönen saçmalıklar serisi var 98 doğumlu velet koca behzat amiri memduh başganı parmağında oynatırsa o senaryoya ben ağzımı bırakır başka yerimle gülerim
-
1.Sezonu izlediğimi unutmuştum şans eseri 2.Sezon'un geldiğini gördüm dedim izleyeyim bari bugün itibariyle 5 bölüm izledim ama beni de pek sarmadı açıkçası eski bölümlerden devam aga
-
devamı da gelecekmiş hocam toparlar yavaş yavaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ule 2. sezon bitecek daha ne zaman toparlayacak
bence olmuyor yapamıyorlar tek kaygı para olmuş
zaten blutvde satıldı tek tek tüm lisansları elden gidiyor blutv gümler behzat da tarihin tozlu sayfalarına karışır
-
romanlarını okuruz artık hocam
ben 3. sezondan sonrasını izlemediğim için dizinin devamı hakkında yorum yapamayacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6. Bölüm 5ten de kötüydü omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Blu tv kapadim daha da almam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X