Şimdi Ara

bedri baykamın ismet saluya cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • miliyet'de serin duruş köşesinde dev yazılarla dikkat çeken ismet saluya bedri baykam ciddi ciddi cevap yazmış işte cevap:
    Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğüne
    Bedri Baykam’dan yanıt
    Gazetenizin ‘Gündeme Karşı Serin Duruş’ isimli ve Alper Mestçi, Hüseyin Özcan tarafından hazırlanan köşesinde, ‘Dr. İsmet Salu’ imzalı ve sunumu itibarıyla müstear isimle yazıldığı izlenimini uyandıran ‘Köşe Yazısı’ başlıklı bir yazıda, hakkımda terbiye sınırlarını aşan, gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan tamamıyla uydurma bir makale, 13.05.2003 tarihinde yayınlanmıştır.
    İsmet Salu ismiyle gazetenizde köşe yazdığını sanan kişiyi tanımam, hiçbir zaman evine gitmediğim gibi kendisini ‘İsmet Ağabey’ diye çağırdığım ve kendisinden 30 milyon lira istediğim iddiaları hiçbir mizah unsuru bile sayılamayacak derecede uydurma, mesnetsiz ve zavallı çirkin senaryolardan ibarettir. ‘Yazar’ ayrıca, bir de utanmadan beni kendisine Sinan Çetin’in gönderdiğini yazabilecek kadar işin seviyesini düşürmüştür. 1997 yılında daha önce kendisine gösterip onunla prodüksiyonunu gerçekleştirmeye çalıştığım ‘Bayağ Film’ isimli senaryoyu daha sonra benzer bir yapıyla sinemaya taşıdığı için hakkında basın toplantısı yapıp kamuoyunu bilgilendirdiğim bu kişi ile o tarihten sonra hiçbir ilişkim olmamıştır. Yazarın bu yakışıksız isim kullanışı, tabii ki bir tesadüf eseri değildir ve kötü niyet kanıtıdır. Bu kişinin, yazısını ‘üzerime salça döktüğünü’ söyleyerek bitirmesi ve bunu takip eden satırları, yazının genelinin taşıdığı çirkin emellerin tam bir karikatürvari seviyesiz illüstrasyonudur.
    Hiçbir şekilde açıklanamayacak ve kimi insanların ciddi zannedebileceği bu satırlar dışında aynı köşe 18.06.2003 tarihinde de, nereden uydurduğu belli olmayan bir ‘alıntıyla’ benim ‘Cep telefonunu çıktığı günden beri kullanıyorum, hatta çıkmadan önce de kullanırdım’ dediğimi iddia edebilmiştir.
    Bu düzeltinin gazetenizin aynı sayfa ve sütununda en kısa zamanda aynen kesinlikle kısaltılmadan yer almasını rica ediyorum.
    Saygılarımla
    Bedri Baykam
    Not: Bedri Baykam’ın 24.6.2003 tarihinde çektiği fakstan, kendisine cevap hakkı doğduğuna inandığı bölümler dışında kalan, "mizah üzerine şahsi düşüncelerini" ve temennilerini içeren, açıklayıcı niteliği olmayan bölümler çıkarılarak yayımlanmıştır.

adam üşenmeemiş ciddi ciddi cevap yazmış ya ismet saluya bu arada serin duruşu takip etmeyenler mutlaka takip etsin çok eğlenceli
    milliyetin internet sitesinde güncel sayfasında en aşağıda
    bu arada aynı gün serin duruşta ismet salunun yazısı:
    Köşe Yazısı
    Dr. İSMET SALU / ismetsalu2003@yahoo.com

Bugün bir şey yazmak gelmiyor içimden. Bi tek şey söyleyeyim: Beni tanımayanı ben hiç tanımam!.. Işık Sizinle Olsun!

• la havle :)
  • www.shockhaber.com o köşenin sitesi....züpperrr
  • Güzel cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.