Şimdi Ara

bedellide kura hakkı ve tecil süresi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba


    Ben bir aksilik cikmaz ise mayista bedelliye basvurucam.Bizim kuralarimiz ocak 2022 ayinda mi cekilicek?

    her seferinde kura oluyor mu?


    ve asıl önemli sorum su ki:kura cikmaz ise bir sonraki senenin bedellisine mi basvuruyoruz?

    eger tecil süremiz bitmisse 28 yasini doldurmussak ve kura cikmamis ise yine de sonraki senenin bedellisine basvurabiliyor muyuz yoksa mecburi uzun donem er mi oluyoruz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba hocam kura çekiliyor her seferinde ama başvuru sayısı çok fazla olmadığından herkese çıkıyor, bu sene kura lafını bile duymadım. Başvururken "kura çıkmazsa bedelli olarak yapmak istiyorum" ve "çıkmazsa 6 aylık yapmak istiyorum" gibi bir seçenek sunuluyor sana, ilkini seçtiğinde tahminim bir sonraki bedelli yılına dahil ediliyorsun. Bedelliye tecil bitmeden başvurmak gerekiyor 28 yaş durumu nasıl değiştirir emin değilim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow`

    merhaba hocam kura çekiliyor her seferinde ama başvuru sayısı çok fazla olmadığından herkese çıkıyor, bu sene kura lafını bile duymadım. Başvururken "kura çıkmazsa bedelli olarak yapmak istiyorum" ve "çıkmazsa 6 aylık yapmak istiyorum" gibi bir seçenek sunuluyor sana, ilkini seçtiğinde tahminim bir sonraki bedelli yılına dahil ediliyorsun. Bedelliye tecil bitmeden başvurmak gerekiyor 28 yaş durumu nasıl değiştirir emin değilim.

    Hocam peki 2021 Haziran'da yaptığımız başvuruyla 2021 Aralık'ta yaptığımız başvuru aynı kefede mi oluyo? Örneğin ben 2022 Ocak'ta gitmek istiyorum diyelim. 2021 Haziran'da başvurdum diye 2022 Ocak'ta çıkması daha mı yüksek ihtimal?

  • bilmem06 B kullanıcısına yanıt

    aynı kefede hocam, ikisinin de ihtimali aynı. tek fark ödenen ücret oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.