Şimdi Ara

BEDELLİ YAPANLAR BİR BAKABİLİR Mİ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işim gereği mutlaka ama mutlaka cep telefonumla girmem gerek askerliğe. Akıllı telefon, bazıları akıllı telefona izin verilmiyor falan demiş ama gerçekten girmem gerek,bedelli yapacağım ama gerekiyor özel rica etsem durumu arz etsem falan bir şekilde izin verirler mi tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?



  • Akıllı telefon sokamazsın içeri. Cezası 3 gün askerlik uzatmadır.
  • Dostum çok çok rahat sokarsın telefonu içeri. Ama yanında bi tanede eski tuşlu telefon götür. Tuşlu telefona tak hattını kapat içeri girerken. Akıllı telefonu da bi çorabının içine koy en alta koy çantanda kadar detaylı bakmıyolar zaten hangi birine bakıcaklar adam benim çantayı açtı sadecezaten ağzına kadar dolu dağıtmıyolar öyle.

    içeri girince çıkarırsın ama üstünde pek taşımanı tavsiye etmem yine de nolur nolmaz. Ve gösterme herkese kıskanıp ispiyon eden şerefsizler oluyor komutana. Bizde oldu biri ispiyonlamış birini komutan içtimada çağırdı birden adamı doktormuş o da tutanak tuttular sanırım ama hiçbi şey olmadı adama.

    Sadece ulu orta oynama öyle şov yapmak amaçlı "ooo telefon soktum içeri" havasında olursan alırlar elinden telefonu.
    Bir de kesinlikle powerbank sok içeri şöyle güzel bişey. Çünkü akıllı telefonu şarj edemezsin görürler başında beklesen bile yakalanabilirsin. Ama powerbank'ı şarj edersen gece doldurursun yatakta şarjını sorun olmaz o zaman.


    Tavsiyemi dinlersen sorun olmaz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.