Şimdi Ara

Bedelli askerlik dönüş parası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 32.celp samsunda bedelli yaptim ziraatten hesabimda sadece 86 tl harclik gozukuyor ayri olarak donus parasi yatmasi gerekmiyor mu? Ve askere ilk giderken 160 kusur parami cekmistim. Askerlik bitince donus parasida yatiyor diye biliyorum dogrumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 17 Mart 2020; 1:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 37B olarak Maltepe'de bedelli askerlik yaptım. 21 Aralık'ta terhis olduk 3 ay olacak hiçbir şey yatmadı. Ne dönüş parası ne de asker maaşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaonLaoReaL

37B olarak Maltepe'de bedelli askerlik yaptım. 21 Aralık'ta terhis olduk 3 ay olacak hiçbir şey yatmadı. Ne dönüş parası ne de asker maaşı.
    sanırım ödemelerde sorun var yada yanılıyorum giderken pttden aldım gidiş paramı

siz pttden sorgulattınız mı?
  • Bedelli askerliğe başvurmadan önce, kısa dönem olarak başka bir yer için adıma PTT'den hesap açılmıştı ve kart gelmişti. Bedelli askerliğe başvuru yaptıktan sonra yine o hesaba gidiş için yol parası vs yatmıştı. Şimdi ne PTT ne Ziraat herhangi bir hesaba para yatırılmadı. Forumda gördüğüm kadarıyla 3 ayda parası yatanlar var biraz daha bekleyip duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli askerlik kaç gün ??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.