Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
498
Favori
512.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trendyol 250/40 tl indirim kodu nerden alınıyor, banka promosyonu mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jayus

    trendyol 250/40 tl indirim kodu nerden alınıyor, banka promosyonu mu
    @hakancan44 mesajınıza teşekkürler,
    Trendyol'da 250/40'tan daha iyisi var: 100/30 TL.
    Detayları aşağıdaki resimde:

    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN




  • ----MEDIAMARKT İNDİRİM KODLARI----

    1) Mediamarkt 1000-1499TL arası alışverişte 75TL indirim kodu: MM75MAYIS
    2) Mediamarkt 1500TL üzeri alışverişte 150TL indirim kodu: MM150MAYIS


    Yukarıda belirtilen 2 indirim kodu 2-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında saat 21:59'a kadar ve sadece mediamarkt.com.tr’den yapacağınız alışverişlerde geçerlidir. Kodlar tek kullanımlık olup indirimden yararlanabilmek için indirim kodunun sepet aşamasında indirim kodu alanına girilmesi gerekmektedir. Kampanya, mediamarkt.com.tr’deki tüm ürünlerde, mail içeriğinde belirtilen minimum sepet tutarlarının oluşturulduğu alışverişler için geçerlidir. Her bir kupon kodu, ilk 500 alışveriş için geçerli olacaktır. Kupon kodu kampanyası başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan yararlanabilmek için mediamarkt.com.tr üzerinden adrese teslim sipariş verilmesi gerekmektedir. İndirim kodu Mağazadan Teslim alınan siparişlerde geçerli değildir. Tüm ürünlerde KDV oranı, promosyon tarihinde belirtilen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, fiyatlarımıza tüm vergiler dahildir. Media Markt kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • ----GİTTİGİDİYOR'DA %5 EKSTRA İNDİRİM SADECE BUGÜN----

    Yukarıdaki MediaMarkt indirimine GittiGidiyor'un cevabı gecikmedi. GittiGidiyor indirim kodu vermiyor, ama kod sitede yazıyor, ödeme anında seçmek yetiyor. Tam da Anneler Günü kapıya dayanmışken şu an sitede şöyle yazıyor:

    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN

    3 Mayıs 2018 00:00-23:59 saatleri arasında, GittiGidiyor'dan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanılan maksimum indirim tutarı 150 TL'dir. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi iseniz; kampanyadan kazanacağınız maksimum indirim tutarı 200 TL'dir. Kampanyadan faydalanabilmeniz için ödeme sayfasında indirim kuponunuzu seçmeniz gerekmektedir.

    Kazananlar Kulübü GittiGidiyor'un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır. Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 3 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 500 TL ve üzeri siparişinize onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilirsiniz.

    Kampanya hangi kategorilerde geçerli değil: Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Cep Telefonu & Aksesuar" (Cep Telefonu kategorisinde yer alan ürünler için), "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    Diğer kampanya koşulları nelerdir? Kampanyadan belirtilen tüm koşulları sağlayarak GittiGidiyor'dan en az 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes faydalanabilir. İndirim kuponları kurumsal üyelere tanımlanmamaktadır. Kampanya banka puan kampanyaları hariç, GittiGidiyor'un başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez. İndirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Kullanıcı, 3 Mayıs 2018 00:00-23:59 saatleri arasında herhangi bir zamanda işlemin iptal edilmesini talep ettiğinde indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır. Sadece satıcı kaynaklı nedenlerle iptal edilen işlemler için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz değerlendirilecek, iptal edilen üründe sağlanan indirim tutarı değerinde üyeliğinize tekrar indirim tanımlanarak size bilgi verilecektir. Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halde katılım hükümsüz kalacaktır. Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.




  • Merhaba, n11 indirim kodu var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetera

    Merhaba, n11 indirim kodu var mı ?
    @cetera, mesajınıza teşekkürler;

    N11'de Anneler Günü'ne özel %11 indirim kodu: mutluet11
    2 - 4 Mayıs tarihleri arasında mutluet11 kupon kodunu hesabınıza yükleyin,
    1 adet olmak şartıyla 2 Mayıs saat 10.00 – 4 Mayıs saat 23.59 arasında kupon yükleyebileceğinizi unutmayın,
    %11 indirim kuponunu 5 gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanın.

    Detaylar şöyle:
    n11.com üyeleri, 2 – 4 Mayıs 2018 tarihlerinde her gün 10.00- 23.59 saatleri arasında %11 değerindeki kuponu hesaplarına yükleyerek, 5 gün içinde tek seferde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanılabilirler.
    Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. Kuponlar, yüklendiği tarihten itibaren 5 gün içinde kullanılmalıdır. 5 gün içinde kullanılmayan kuponlar hesaplardan silinecek ve telafi edilmeyecektir. %11 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 44 TL’dir. Kuponlar her gün 10.000 adet ile sınırlıdır. Kullanıcı, her gün 1 adet olmak şartıyla belirtilen tarihler arasında her gün hesabına kupon yükleme hakkına sahiptir. Kupon (Kupon kodu: mutluet11), 5 gün içinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır. Kuponlar; Giyim & Ayakkabı; Mücevher & Saat (Altın&Gümüş kategorisi hariç); Kozmetik & Kişisel Bakım; Elektrikli Ev Aletleri; Mutfak Gereçleri; Beyaz Eşya; Cep Telefonu & Aksesuarları (Tuşlu Telefon; Sim Kart, Hat, Paketler; İkinci El - Yenilenmiş Telefonlar kategorileri hariç) ; Bilgisayar; Televizyon & Ses Sistemleri; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Süpermarket; Anne & Bebek; Spor Giyim & Ayakkabı; Outdoor & Kamp; Kitap, Müzik, Film, Oyun; Tatil & Eğlence kategorilerinde geçerlidir.




  • N11'den bilgisayar alacaksanız;

    1) N11 bilgisayar kategorisinden 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL indirim kodu: bilgisayar55
    2) N11 bilgisayar kategorisinden 2000 TL ve üzeri alışverişlerde 77 TL indirim kodu: bilgisayar77
    3) N11 bilgisayar kategorisinden 3000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL indirim kodu: bilgisayar100


    Son kullanım tarihi: 4 Mayıs 2018 saat 23:59

    Detaylar şöyle: n11.com üyeleri, 3 – 4 Mayıs 2018 tarihlerinde ,Bilgisayar kategorisinden tek seferde yaptıkları 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL,2000 TL ve üzeri alışverişlerde 77 TL, 3000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL, indirim kuponu kullanmaya hak kazanıyor. Hesabınızdaki kuponlarım kısmından, "bilgisayar55" ,"bilgisayar77" ya da "bilgisayar100" kodlu yeni kupon girerek indirim kuponunu hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Kampanya 4 Mayıs 2018 saat 23.59'a kadar geçerlidir. Kuponlar 10.000 adet ile sınırlıdır. Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır. İndirim yalnızca Bilgisayar kategorisinde geçerlidir. Bu kampanya, n11.com'un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Kupon kullanılan alışveriş geciken kargolama sonrası iptal edildiğinde veya tamamı iade edildiğinde, hangi kupon kullanıldıysa kupon kullanım süresi devam ediyorsa üyenin hesabına tekrar yüklenir. Kupon kullanılan alışverişte kısmi iptal veya iade yapılan durumlarında ise kupon hesabına tekrar yüklenmez. Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır. n11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. n11.com’un kampanya koşullarını ihlal edecek nitelikte bir sipariş tespit etmesi halinde ilgili siparişi iptal etme hakkı saklıdır.




  • ---ANNELER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM KODU---

    Boyner'den bugün Anneler Günü'ne özel yapacağınız alışverişte;
    1) 350TL ve üzeri sepet tutarında 50TL indirim kodu: ANNE150
    2) 700TL ve üzeri sepet tutarında 150TL indirim kodu: ANNE150
  • ---İKİNCİ EL MOBİLYA ALIP SATMAK İSTEYENLERE ÖZEL---

    Dekopasaj'dan gelen şu 2 indirim kodu bu hafta sonu kullanılabilir:
    1) 250TL ve üzeri alışverişte geçerli %10 indirim kodu: MAYIS10
    2) 750TL ve üzeri alışverişte geçerli %15 indirim kodu: MAYIS15

    Son kullanım tarihi: 06.05.2018, 23:59

    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN
  • ----MORHİPO İNDİRİM ÇEKLERİ----

    1) Morhipo sezonda 200TL üzeri siparişte 30TL indirim çeki: SP244A6ARC
    2) Morhipo sezonda 400TL üzeri siparişte 70TL indirim çeki: SU244061PC
    3) Morhipo sezonda 600TL üzeri siparişte 120TL indirim çeki: SY244060PC

    Son kullanım tarihi: 07.05.2018 02:00

    Yukarıda yazan indirim çekleri sezon alışverişinde geçerlidir. Elektrikli ve Elektronik ürünlerde geçerli değildir. Başka kampanya ve promosyonlar ile birleştirilemez. İptal veya iade durumunda indirim çekleri tekrar tanımlanmaz. İptal veya iade durumunda indirim çeki kadar tutar iade edilecek tutardan düşürülüp iade edilecektir. İndirim çekleri kişiye özeldir ve sadece tek bir kez kullanılabilir. Morhipo kampanya şartlarını önceden haber verme gereği olmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Boyner'den biraz önce elimize ulaşan e-postada 5 farklı indirim kodu var.
    Detaylar aşağıdaki ekran görüntüsünde:

    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN
  • ----BUGÜN BEYMEN'DE ŞU KODLAR YENİ----

    1) Beymen 1000TL alışverişte 200TL hediye kodu: BEYMEN122
    2) Beymen 2000TL alışverişte 500TL hediye kodu: BEYMEN122
    3) Beymen Club, Collection, Academia ve seçili markaların ilkbahar/yaz 2018 koleksiyonundan ikinci ürüne %50 indirim kodu: MAMA50
  • merhaba avansasa indirim kodu var mı?
  • ---ANNELER GÜNÜ İÇİN BİR ALTERNATİF---

    1) Desa anasayfada %50+40 indirim var.
    2) Vodafonlulara %50+15 indirim var.
    3) Zubizu'ya %10 ekstra indirim var.
    4) Avantajix'te aşağıdaki kupon var:
    Desa için anında indirim kodu: AVANTAJIX25DESA
    250 TL üzeri 25 TL indirim verir.
    Sadece DESA ürünlerinde geçerlidir.
    1972 ve Seyahat dahil değildir.
    Diğer kampanyalar ile birleşmez.
    Sadece desa.com.tr’de geçerlidir.
    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    merhaba avansasa indirim kodu var mı?
    @promil06 mesajınıza teşekkürler,
    Şu an için aktif bir Avansas kodu yok ama benzer firma Ofix'te şu kampanyayı gördük: "Ofix Kurumsal'a şimdi üye olan herkese 200TL ve üzeri ilk alışverişinde 75TL değerindeki tanışma paketi hediye. Üstelik yapacağınız tüm alışverişlerde %5 Ofix Kurumsal üye indirimi var." Beklerken belki değerlendirebilirsiniz. Öte yandan Avansas indirim kodu elimize ulaşır ulaşmaz sitemiz veya forum üzerinden sizinle mutlaka paylaşıyor olacağız. Keyifli günler dileriz.
  • ---UÇAK BİLETİ İNDİRİM KODLARI---

    1) Ucuzabilet.com yurtiçi uçuşlarda 15TL indirim kodu: 8MAY15
    2) Ucuzabilet.com yurtdışı uçuşlarda 50TL indirim kodu: 8MAY50

    Son kullanma tarihi: 8 Mayıs 2018 saat 23:59

    Yukarıdaki indirim kodları yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda geçerli olup, Ucuzabilet web sayfası ile mobil uygulaması üzerinden üye girişi yaptıktan sonra bilet satın alanlar indirimden yararlanabilir. İndirim kodu sadece üyelere özeldir. İndirimden faydalanmak için üye olup, satın alma işlemine devam etmeniz gerekmektedir. İndirim kodu çoklu uçuş seçeneğinde kullanılmaz. İndirim kodu opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyondan yapılacak biletlemelerde kullanılmaz. İndirim kodları 500 adet ile sınırlıdır. Her üye indirim kodunu bir kez kullanabilir. İndirim, bebek yolcular için geçerli değildir. Yurtiçi uçuşlarda Pegasus Hava Yolları'na ait uçuşlar, indirim kampanyasına dahil değildir. Yurtdışı uçuşlarda Pegasus, Sun Express, Onur Air, Air Arabia, ve Corendon Hava Yolları'na ait uçuşlar, indirim kampanyasına dahil değildir. Kıbrıs uçuşlarında yurtiçi için geçerli olan indirim kuponu kullanılabilir. Yurtdışı indirim kuponu Kıbrıs uçuşlarında geçerli değildir. Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. Ucuzabilet kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




  • ----1V1Y COLUMBİA İNDİRİM KODU İSTEYEN VAR MI?----

    1v1y.com sitesindeki Columbia ürünlerinde geçerli indirim kodu: AXCLM10
    Detaylar reklam banner'ında:
    BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN
  • ----İDEFİX İÇİN 4 FARKLI İNDİRİM KODU----

    100 TL'ye 10 TL indirim kodu: IDEFIX10
    150 TL'ye 15 TL indirim kodu: IDEFIX15
    200 TL'ye 20 TL indirim kodu: IDEFIX20
    250 TL'ye 25 TL indirim kodu: IDEFIX25

    Kampanya 9 Mayıs 2018 Saat 18:00 ile 10 Mayıs Saat 05:00 tarihleri arasında idefix.com ve mobil uygulamasından yapılan alışverişlerde geçerlidir. İndirim kodunuzu, ödeme sayfasında "indirim kuponu kullan" alanına ekleyerek kullanabilirsiniz. Her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilememektedir. idefix, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kodlar ilk 1000 kişi ile sınırlıdır.
  • ---BUGÜN BİLGİSAYAR / TV / TELEFON ALACAKLARA 2 İNDİRİM KODU---

    1) n11 55TL indirim kodu: kupon55
    2) n11 77TL indirim kodu: kupon77
    Son kullanım tarihi: 13 Mayıs 2018 saat 23:59

    Detaylar: n11.com üyeleri, Telefon & Aksesuarları, Televizyon & Ses Sistemleri ve Bilgisayar kategorilerinden tek seferde yaptıkları 1500TL ve üzeri alışverişlerde 55TL, ve 2500 TL ve üzeri alışverişlerde 77 TL indirim kuponu kullanmaya hak kazanıyor. Hesabınızdaki kuponlarım kısmından, "kupon55" ve "kupon77" kodlu yeni kupon girerek indirim kuponlarını hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Kuponlar 5000 adetle sınırlıdır. İndirim kodları, Telefon & Aksesuarları, Televizyon & Ses Sistemleri ve Bilgisayar kategorisinde geçerlidir. Kampanya Sim Kart, Hat, Paketler kategorisinde geçerli değildir. Bu kampanya, n11.com'un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Bir üye, bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir. Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir. n11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. n11.com’un kampanya koşullarını ihlal edecek nitelikte bir sipariş tespit etmesi halinde ilgili siparişi iptal etme hakkı saklıdır.


    Edit: Kampanya bitiş tarihi 11 Mayıs'tan 13 Mayıs'a uaztıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirimkodu.com -- 12 Mayıs 2018; 11:33:27 >




  • Merhaba,


    Çiçeksepetine özel bir indirim var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.