Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
498
Favori
512.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EBAY.COM %20 İNDİRİM KODU: P20FINDYOURTECH

    Bugün Ebay'den elektronik ürün alacaksanız yukarıda yazan indirim kodunu kullanın, kazançlı çıkın.

    Kupon kodu şu satıcılarda geçerli: a4c, alltechwholesale, amcrestdirect, beachcamera, bidallies, caseology_store, cctvhotdeals, chubbiestech, digjungle, djiofficialstore, drivengps, dronesuperstore, electronic_express, mobilepros1, mywit, quickshipelectronics, redtagcamera, refurbforless, ritzcameras, skymallstore, spigen_inc, stem_tech, tech-rabbit, thekeykey, wwstereo, youbuyrite.
    İyi alışverişler dileriz.

    Orijinal açıklaması şöyle:

    This Coupon is a 20% discount valid until May 18, 2017. Discount applies to the purchase price (excluding shipping, handling, and taxes) of an eligible items of $25 or more on eBay.com. Eligible items are items purchased from the sellers listed below. The discount will be applied to eligible items only and will be capped at a value of $50. Eligible items include items purchased from the following categories: Cellphones and Accessories, Computer/Tables & Networking, Consumer Electronics, Video Games & Consoles, Cameras and Photos. Sellers List: a4c, alltechwholesale, amcrestdirect, beachcamera, bidallies, caseology_store, cctvhotdeals, chubbiestech, digjungle, djiofficialstore, drivengps, dronesuperstore, electronic_express, mobilepros1, mywit, quickshipelectronics, redtagcamera, refurbforless, ritzcameras, skymallstore, spigen_inc, stem_tech, tech-rabbit, thekeykey, wwstereo, youbuyrite. How to redeem your Coupon; (1) Shop for eligible items from specific sellers as listed above, (2) Pay for your item with PayPal by 11:59 PM PT on May 18, 2017, (3) Enter the Coupon code in the redemption code field. Additional Coupon Terms & Conditions: Coupon can be used once per PayPal account within a single transaction or cart, while supplies last. Only eBay members registered with a registration address located in U.S. and paying with PayPal are eligible for the Coupon. Any unused difference between the discount amount, as shown on the Coupon, and the purchase price of an items in a single transaction or cart will be forfeited. Coupon is subject to U.S laws, void where prohibited, not redeemable for cash, has no face value, and cannot be combined with any other Coupon, or when paying with PayPal Credit Easy Payments or Gift Cards. eBay may cancel, amend, or revoke the Coupon at any time.




  • Aynı gün için değil de mesela 1 hafta sonrası için bilet almak istesek indirim var mı uçak biletlerinde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockername2

    Aynı gün için değil de mesela 1 hafta sonrası için bilet almak istesek indirim var mı uçak biletlerinde ?

    @rockername2 mesajınıza teşekkürler,
    Aşağıdaki indirim kodlarını bugün, istediğiniz gün için bilet almakta kullanabilirsiniz:

    - Ucuzabilet yurtiçi 15TL indirim kodu: 19MAYIS15
    - Ucuzabilet yurtdışı 30TL indirim kodu: 19MAYIS30

    Son kullanım tarihi: 19 Mayıs 2017 Saat 23:59

    Kampanya şartları şöyle: Yukarıdaki kodlar sadece IOS veya Android mobil uygulaması üzerinden alınan biletlerde geçerlidir. Ucuzabilet uygulamasının en son versiyonunun yüklü olması ve üye girişi yapılmış olması gerekmektedir. İndirim kuponu, çoklu uçuş seçeneğinde, opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyonda kullanılmaz. İndirim kodları 500 adet ile sınırlıdır. Her üye indirim kuponunu bir kez kullanabilir. Yurt içi uçuşlarda Pegasus Hava Yolları'na ait uçuşlar, indirim kampanyasına dahil değildir. Yurt dışı uçuşlarda Sunexpress, Pegasus, OnurAir, Borajet, Airarabia,Corendon uçuşları indirim kampanyasına dahil değildir. Kampanya Ucuzabilet’in diğer indirim kampanyaları ve kuponları ile birleştirilemez. Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. Kampanya indirim tutarı yalnızca bilette ismi düzenlenen şahıs için geçerlidir. Uçak bileti ve indirim hakkı bir başkasına devredilemez, satılamaz ve nakde çevrilemez. Kampanyaya başka türlü herhangi bir haksız katılım tespit edildiğinde, Ucuzabilet kampanya indirimini iptal etme hakkını da saklı tutar. Ucuzabilet kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını ve meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

    İyi yolculuklar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noix~

    Hazır bir şekilde bekliyoruz hocam valla, her an gelebilir, 2 sefer üst üste geldi N11’de o sıra bakiyem yoktu şu an hazırım. 



    @Noix~,@TallMan, @MCErgun, 2-3 gün önce bahsettiğimiz indirim kodları geldi:

    1) N11'den 125TL ve üzeri alışverişte 10TL indirim kodu: haftasonu10TL
    2) N11'den 300TL ve üzeri alışverişte 20TL indirim kodu: haftasonu20TL
    3) N11'den 600TL ve üzeri alışverişte 40TL indirim kodu: haftasonu40TL
    4) N11'den 2000TL ve üzeri alışverişte 100TL indirim kodu: haftasonu100TL


    Kodlar 19-20-21 Mayıs tarihlerinde mobil uygulama üzerinden kullanımlarda geçerli.

    Kampanya Detayları:

    SORU: Mobilde Uğurlu Hafta Sonu kampanyası nedir?
    CEVAP: n11.com üyeleri, 19 - 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında 10, 20, 40 ve 100 TL değerinde 4 kupondan birer adet hesaplarına yükleyerek mobil uygulamadan yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor.

    SORU: Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim?
    CEVAP: Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım > Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. 10 TL kupon için haftasonu10TL kodu, 20 TL kupon için haftasonu20TL kodu, 40 TL kupon için haftasonu40TL, 100 TL kupon için haftasonu100TL kodu girilmelidir.

    SORU: Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim?
    CEVAP: Kuponlar, 21 Mayıs 2017 saat 23.59’a kadar geçerlidir.

    SORU: Kuponlarda adet sınırı var mı?
    CEVAP: Kuponlar toplamda 20.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan 5.000 adet mevcuttur.

    SORU: Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim?
    CEVAP: Bir kullanıcı, hesabına 10, 20, 40 ve 100 TL değerindeki 4 kuponu da yükleyebilir. Kullanıcı, hesabına her kupon tutarından 1 adet yükleme hakkına sahiptir.

    SORU: Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?
    CEVAP: Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

    SORU: Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim?
    CEVAP: Bir kullanıcı, hesabı ile kampanyadan bir kez yararlanabilir.

    SORU: Kuponlar hangi kategorilerde geçerli?
    CEVAP: Kuponlar; Altın & Gümüş, Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Süpermarket, Bebek Bezi & Islak Mendil kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.

    SORU: Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur?
    CEVAP: Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

    SORU: Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur?
    CEVAP: Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

    SORU: Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim?
    CEVAP: Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

    SORU: Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim?
    CEVAP: Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir. *n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.




  • 21.05.2017 Pazar gününe ait elinizde otobüs firmaları için indirim var mı acaba ?
  • Gittigidiyor vb sitelerden çamaşır makinesi alacağım çek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ---MORHİPO'DAN 3 İNDİRİM KODU---

    Morhipo sezonda 200TL üzeri alışverişte 30TL indirim çeki: SW124MPRAM
    Morhipo sezonda 400TL üzeri alışverişte 70TL indirim çeki: ST124MPAAM
    Morhipo sezonda 600TL üzeri alışverişte 120TL indirim çeki: SO124MPMAM

    Yukarıdaki hediye çeki kodları Morhipo sezon alışverişinde geçerlidir. Elektrikli ve elektronik ürünlerde geçerli değildir. Başka kampanyalar ve promosyonlar ile birleşmez. İptal veya iade durumunda tekrar tanımlanmaz. Kodlar kişiye özel ve tek kullanımlıktır. Son kullanım tarihi: 22.05.2017 saat 02:00
  • ----BİR AVUÇ İNDİRİM KODU----

    1) TATİLE ÇIKACAKLARA:
    Otel.com rezervasyonlarında %7 indirim kodu: SPRING7CJ

    2) GÜNLÜK FIRSAT ARAYANLARA:
    Firsat.me %5 indirim kodu: FIRSATME5Y
    Kişi başı sadece 1 kullanımlıktır.

    3) MEYVE SEPETİ ARAYANLARA:
    TatliMeyve.com 70TL üzeri %35 indirim kodu: MUTLU35TM

    4) SİNEMA SEVERLERE:
    Sinemia sınırsız sinema bileti üyeliği kodu: Sinemia49
    Bu indirim kodu ile üyelik 79TL yerine 49TL.

    5) MODA ALIŞVERİŞİ YAPACAKLARA:
    Lidyana 150TL üzeri alışverişte 30TL indirim kodu: SODEXO

    6) AYAKKABI ALACAKLARA:
    Divarese ikinci ürüne %60+%20 kelebek indirim kodu: KLB20
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

    Gittigidiyor vb sitelerden çamaşır makinesi alacağım çek var mı?

    @bi tylol hot içer miyiz, mesajınıza teşekkürler.
    Gittigidiyor'da Visa kartı kullanırsanız 25TL ekstra indirim alabilirsiniz.
    Detaylar şöyle: Visa Kartınızı GittiGidiyor'a Kaydedin Anında 25 TL İndirim Kazanın!

    - SORU: Kampanyadan kimler yararlanabilir?
    - CEVAP: Kampanyadan sadece GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri yararlanabilecektir. Kazananlar Kulübü GittiGidiyor'un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır.

    - SORU: Kampanyaya nasıl katılabilirim?
    - CEVAP: GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesiyseniz 2-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında ('Kampanya Dönemi') VISA kedi kartınızı GittiGidiyor'a kaydettikten sonra, kayıtlı kartınızla 250 TL ve üzeri ilk alışverişinde anında 25 TL indirim kazanabilirsiniz.

    - SORU: GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi olup olmadığımı nasıl anlarım?
    - CEVAP: GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'nde olup olmadığınızı, üye girişi yaparak bu sayfadan kontrol edebilirsiniz. Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 3 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 500 TL ve üzeri siparişinizine onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilirsiniz.

    - SORU: VISA kredi kartımı GittiGidiyor'a nasıl kaydederim?
    - CEVAP: Kampanyadan faydalanmak için kredi kartı sahiplerinin alışveriş öncesinde üye hesabından giriş yaparak kredi kartı bilgilerini saklama işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kredi kartı bilgisi saklama işlemi; "Bana Özel/Bilgilerim" sayfasındaki "ödeme araçlarım" başlığı altında gerçekleştirilmektedir.
    Kartınızı web sitemizden ya da mobil web sitemizden de kaydedebilirsiniz. GittiGidiyor'un mobil uygulamaları üzerinden kart kaydetme işlemi yapılamamaktadır. Kartınızı GittiGidiyor'a kaydetmek için tıklayınız

    - SORU: Kazandığım için GittiGidiyor hesabıma ne zaman yüklenecek?
    - CEVAP: Katılımcı, kredi kartı bilgilerini kayıt altına aldıktan sonra Visa kredi kartı ile ödeme adımına geçtiğinde indirim çeki alanında 25 TL indirimi görüntüleyecek ve bu alanda ödeme yapacağı tutara indirim yansıtılmış olacaktır.

    - SORU: VISA özellikli banka kartları kampanyadan yararlanabilir mi?
    - CEVAP: VISA özellikli banka kartı (Debit Kart) sahiplerinin kampanyadan yararlanması için, kampanya öncesinde VISA debit kartlarıyla alışveriş yapmış olmaları ve kartlarını GittiGidiyor'a kaydetmiş olmaları gerekmektedir.

    - SORU: Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir?
    - CEVAP: Kampanyaya Kargosuz/Online kategorisindeki ürünler dahil değildir.
    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı Erkek Mücevher, Takı Mücevher, Değerli Taş Ziynet ve Külçe Altın Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Cep Telefonu & Aksesuar" (Cep Telefonu kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    - SORU: Diğer koşullar?
    - CEVAP: Kampanya ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır. Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz. İndirim kampanyasından her bir katılımcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Bu kampanya GittiGidiyor banka puan kampanyaları hariç başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya gittigidiyor.com web sitesinde ve mobil web sitesinde geçerli olacaktır. Kampanya GittiGidiyor mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmayacaktır.

    - SORU: Yasal Yükümlülükler?
    - CEVAP: Kullanıcı, 2-31 Mayıs 2017 tarihlerinde ödemesi yapılan alışverişte ve daha sonra herhangi bir zamanda alışveriş ile ilgili iptal talebinde bulunması halinde Visa kredi kartı bilgilerini kaydetmiş olsa bile indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır. Sadece satıcı kaynaklı nedenlerle iptal edilen işlemler için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz değerlendirilecek, iptal edilen üründe sağlanan indirim tutarı değerinde üyeliğinize tekrar indirim tanımlanarak size bilgi verilecektir. Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. GittiGidiyor, kampanyayı manipüle edecek şekilde hareket eden ve/veya hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların kampanya kullanımına ilişkin haklarını iptal etme veya indirimi geri alma, yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır. Katılımcı, GittiGidiyor'un aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. Katılımcı ayrıca, kredi kartı saklama işleminin GittiGidiyor tarafından gerçekleşmediğini, kart bilgilerinin uluslararası ödeme kuruluşları tarafından tanınan veri güvenliği sertifikası PCI DSS Level 1 uyumlu Mobilexpress altyapısıyla saklandığını kabul eder. GittiGidiyor ve Visa her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.




  • Merhaba. Herhangi bir cicek satis sitesinde indirim kodunuz var mi acaba? Ciceksepeti olursa daha iyi olur. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    Merhaba. Herhangi bir cicek satis sitesinde indirim kodunuz var mi acaba? Ciceksepeti olursa daha iyi olur. Tesekkurler

    @Metulen, mesajınıza teşekkürler,

    Bu sabah itibarıyla kod yerine kampanyalar bulunuyor; isterseniz aşağıdakileri değerlendirebilirsiniz;

    Lezzetlihediye.com sitesindeki kampanyalar:
    1) Facebook sayfasını beğen 15TL hediye çeki kazan.
    2) QNB Finansbank'ın %30 indirim kampanyası.
    3) Turkcell'in 75TL alışverişte 25TL indirim kampanyası.
    4) BKMexpress'in 100TL alışverişte 30TL indirim kampanyası.

    Lezzetlibuket.com sitesindeki kampanyalar:
    1) Denizbank'ın %20 indirim kodu kampanyası.
    2) Vodafonlulara 75TL alışverişte 25TL indirim kampanyası.
    3) BKMexpress'in 100TL alışverişte 30TL indirim kampanyası.

    Çiçeksepeti ve 444çiçek:
    1) Avantajix'ten tıklayarak ucuza getirmek mümkün.

    Bu arada biz de elimize indirim kodları geçtikçe forumdan ve sitemiz indirimkodu.com üzerinden sizlerle paylaşıyor olacağız.




  • cep telefonu alacağım, HEPSİBURADA veya N11de telefon kategorisinde geçerli çek,kupon varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalban

    cep telefonu alacağım, HEPSİBURADA veya N11de telefon kategorisinde geçerli çek,kupon varmı ?

    @Kalban, mesajınıza teşekkürler,
    N11'de şu aralar belki siz de fark etmişsinizdir; bir hafta telefon indirim kodları, bir hafta da bilgisayar indirim kodları veriliyor; dolayısıyla şu aralar bu kampanyanın tekrar etme ihtimali var; tabii ki etmeme ihtimali de var ama biz burada ümitle bekliyor olacağız ve indirim kodu elimize ulaşır ulaşmaz forumdaki bu konu başlığı üzerinden ve sitemiz indirimkodu.com üzerinden o kodları sizinle mutlaka paylaşıyor olacağız. Sevgilerimizle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalban

    cep telefonu alacağım, HEPSİBURADA veya N11de telefon kategorisinde geçerli çek,kupon varmı ?

    @Kalban, tekrar merhaba;
    N11 indirim kodu beklerken Mediamarkt'tan 2 güzel kod geldi; detaylar şöyle:

    1) 75TL Mediamarkt indirim kodu: MMFIRSAT75T2H8UK
    1000TL üzeri alışverişte geçerli.
    Son kulanım tarihi: 24.05.2017

    2) 150TL Mediamarkt indirim kodu: MMFIRSAT150KJ4DXJ
    1500TL üzeri alışverişte geçerli.
    Son kulanım tarihi: 24.05.2017

    Yukarıdaki indirim kodları Mediamarkt tarafından seçili kullanıcılara e-posta ile gönderilmiş olup, 23-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında ve sadece Mediamarkt.com.tr alışverişlerinde geçerlidir. Kodlar tek kullanımlıktır. İndirimden yararlanabilmek için indirim kodunun Sepet aşamasında "Ödeme Yöntemi Seç" alanına girilmesi gerekmektedir. Kampanya seçili ürünlerde geçerlidir ve her 2 indirim için 500’er adet indirim kodu ile sınırlıdır. Kampanyadan yararlanabilmek için Mediamarkt.com.tr üzerinden adrese teslim sipariş verilmesi gerekmektedir. İndirim kodu Mağazadan Teslim alınan siparişlerde geçerli değildir. Tüm ürünlerde KDV oranı, promosyon tarihinde belirtilen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, fiyatlara tüm vergiler dahildir. Media Markt kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • Hepsiburada kodu var mı gsm için ?
  • ---BİR AVUÇ KUPON KODU---

    1) Godaddy %35 indirim kodu: gd7540
    Yeni alımlarda %35 indirim veriyor.
    Son kullanım tarihi: 29 Mayıs 2017

    2) Happyjelibons %10 indirim kodu: hppyjlbns123kt1
    Kadın ve erkek giyimde %10 indirim veriyor.
    Son kullanım tarihi belirtilmemiş.

    3) Dekopasaj %20 indirim kodu: MAYIS20
    250TL üzeri alışverişte geçerlidir.
    Son kullanım tarihi: 25 Mayıs 2017

    4) İdemama 50TL indirim kodu: MMYS50
    Ekspres projeler hariç tüm projelerde geçerli,
    Ödül bedelinde 50TL indirim sağlıyor.
    Son kullanım tarihi: 31 Mayıs 2017

    5) AralGame 20TL indirim kodu: ARLCOMPAY
    150TL üzeri Compay ödemelerinde 20TL ucuzlatıyor.
    Son kullanım tarihi: 31 Mayıs 2017
  • GittiGidiyor'da bugün 14:00-17:00 arası 500TL alışverişte %5 indirim kampanyasını kaçırmayın!
    Gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/23-mayis-2017-aninda-indirim-kampanyasi?
    adresinde detayları yazıyor ama biz aciliyetten hemen aşağıya kopyalayalım; çünkü vakit az.

    GittiGidiyor Anında %5 İndirim Kampanyası:

    -Kampanyadan nasıl faydalanabilirim?
    23 Mayıs 2017 14:00-17:00 saatleri arasında kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler dışında yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanılan maksimum indirim tutarı 150 TL olacaktır. Kampanyadan faydalanabilmeniz için ödeme sayfasında indirim kuponunuzu seçmeniz gerekmektedir.

    -Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir?
    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı Erkek Mücevher, Takı Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Cep Telefonu & Aksesuar" (Cep Telefonu kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    -Telefonumdaki browser (Chrome, Safari vb.) üzerinden alışveriş yaparsam kampanyadan faydalanabilir miyim?
    Tüm kanallar üzerinden alışveriş yaparak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

    -Kurumsal üyeyim, kampanyadan yararlanabilir miyim?
    İndirim kuponları kurumsal üyelere tanımlanmamaktadır.

    -Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilebilir mi?
    Kampanya banka puan kampanyaları hariç, GittiGidiyor'un başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

    -Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?
    İndirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir.

    -Satın aldığım ürünü iptal ya da iade edersem, indirim kuponum üyeliğime tekrar tanımlanır mı?
    Kullanıcı, 23 Mayıs 2017 14:00-17:00 saat aralığı dahil herhangi bir zamanda işlemin iptal edilmesini talep ettiğinde indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır. Sadece satıcı kaynaklı nedenlerle iptal edilen işlemler için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz değerlendirilecek, iptal edilen üründe sağlanan indirim tutarı değerinde üyeliğinize tekrar indirim tanımlanarak size bilgi verilecektir.

    -Kampanyadan kimler faydalanabilir?
    Kampanyadan tüm koşulları sağlayarak en az 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes faydalanabilir.

    -Diğer kampanya koşulları nelerdir?
    Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır. Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Büyük R

    Hepsiburada kodu var mı gsm için ?

    @Büyük R, mesajınıza teşekkürler;
    Şu an Hepsiburada'da aktif kodumuz yok ama her an gelebilir; geldiği anda buradan ve sitemiz indirimkodu.com üzerinden paylaşıyor olacağız; ama bu arada onu beklerken Mediamarkt'tan bu sabah elimize ulaşan aşağıdaki indirim kodları belki işinizi görür:

    1) 75TL Mediamarkt indirim kodu: MMFIRSAT75T2H8UK
    1000TL üzeri alışverişte geçerli. Son kullanım tarihi: 24.05.2017

    2) 150TL Mediamarkt indirim kodu: MMFIRSAT150KJ4DXJ
    1500TL üzeri alışverişte geçerli. Son kullanım tarihi: 24.05.2017


    Yukarıdaki indirim kodları Mediamarkt tarafından seçili kullanıcılara e-posta ile bugün gönderilmiş olup, 23-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında ve sadece Mediamarkt.com.tr alışverişlerinde geçerlidir. Kodlar tek kullanımlıktır. İndirimden yararlanabilmek için indirim kodunun Sepet aşamasında "Ödeme Yöntemi Seç" alanına girilmesi gerekmektedir. Kampanya seçili ürünlerde geçerlidir ve her 2 indirim için 500’er adet indirim kodu ile sınırlıdır. Kampanyadan yararlanabilmek için Mediamarkt.com.tr üzerinden adrese teslim sipariş verilmesi gerekmektedir. İndirim kodu Mağazadan Teslim alınan siparişlerde geçerli değildir. Tüm ürünlerde KDV oranı, promosyon tarihinde belirtilen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, fiyatlara tüm vergiler dahildir. Media Markt kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: indirimkodu.com


    quote:

    Orijinalden alıntı: aratar

    yemek kodlari varmi acaba usta donerci v.s ?

    @aratar, mesajınıza teşekkürler,

    1 hafta kadar önce Cigkofte.co sitesinden aşağıdaki kodlar gelmişti; isterseniz bir deneyin; hala geçiyorsa afiyet olsun:

    1) 50TL ve üzeri alışverişlerde 100 Lavaş hediye kodu: BitanesinCO
    2) Tüm ürünlerde %15 indirim kodu: CigkofteCO15
    3) Çiğ köfte ürünlerinde 1 alınca 2.sine %50 indirim kodu: COYuzde50
    4) Çiğ köfte ürünlerinde %20 indirim kodu: CigkofteCo20
    5) 10 Kg Çiğ Köfte alana 100 Lavaş hediye kodu: CO10LavasSos
    6) 5 Kg Çiğ Köfte Alana 50 Adet Lavaş hediye kodu: 5KgCigkofteLavas
    7) Çiğ Köfte ürünlerinde 50TL ve üzeri alışverişe %30 indirim kodu: BuyuksunCO30
    8) Tüm ürünlerde %25 indirim kodu: Yuzde25CO
    9) Tüm ürünlerde %20 indirim kodu: COYuzde20

    Kodlardan bazıları bitmiş sanırım ama aktif olanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engokan


    quote:

    Orijinalden alıntı: indirimkodu.com


    quote:

    Orijinalden alıntı: aratar

    yemek kodlari varmi acaba usta donerci v.s ?

    @aratar, mesajınıza teşekkürler,

    1 hafta kadar önce Cigkofte.co sitesinden aşağıdaki kodlar gelmişti; isterseniz bir deneyin; hala geçiyorsa afiyet olsun:

    1) 50TL ve üzeri alışverişlerde 100 Lavaş hediye kodu: BitanesinCO
    2) Tüm ürünlerde %15 indirim kodu: CigkofteCO15
    3) Çiğ köfte ürünlerinde 1 alınca 2.sine %50 indirim kodu: COYuzde50
    4) Çiğ köfte ürünlerinde %20 indirim kodu: CigkofteCo20
    5) 10 Kg Çiğ Köfte alana 100 Lavaş hediye kodu: CO10LavasSos
    6) 5 Kg Çiğ Köfte Alana 50 Adet Lavaş hediye kodu: 5KgCigkofteLavas
    7) Çiğ Köfte ürünlerinde 50TL ve üzeri alışverişe %30 indirim kodu: BuyuksunCO30
    8) Tüm ürünlerde %25 indirim kodu: Yuzde25CO
    9) Tüm ürünlerde %20 indirim kodu: COYuzde20

    Kodlardan bazıları bitmiş sanırım ama aktif olanlar var.

    @engokan, mesajınıza teşekkürler,
    Çok haklısınız, o çiğ köfte kodlarını 3 Mayıs'ta yayınlamıştık; son kullanım tarihleri belirtilmemişti; fakat üzerinden şu an itibarıyla 20 gün geçtiği için bazıları çalışmayabilir. Kalan sağlar bizimdir.




  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.