Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
498
Favori
512.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ----İDEFİX İNDİRİM KODLARI----

    1) İdefix'ten 100TL alışverişte 10TL indirim kodu: IDEFIX10
    2) İdefix'ten 150TL alışverişte 15TL indirim kodu: IDEFIX15
    3) İdefix'ten 200TL alışverişte 20TL indirim kodu: IDEFIX20
    4) İdefix'ten 250TL alışverişte 25TL indirim kodu: IDEFIX25

    İndirim kodları 18 Kasım 2018 23:59'a kadar idefix.com ve mobil uygulamasından yapılan alışverişlerde geçerlidir. İndirim kodunuzu, ödeme sayfasında "indirim kuponu kullan" alanına ekleyerek kullanabilirsiniz. Her müşteri kampanyadan 3 defa yararlanabilmektedir. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilememektedir. idefix, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kodlar ilk 1500 kişi ile sınırlıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maligezgin

    merhaba
    avansas inidirm kodu var mı?
    @maligezgin, mesajınıza teşekkürler;

    Şu an için aktif bir Avansas indirim kodu bulunmuyor. Fakat Avansas'ın şöyle bir kampanyası var: Bugün Avansas'ın aşağıda verdiğimiz şu linkinden girip bir anketi cevaplayan Avansas üyesi ilk 100 kişi, kartuş-toner kategorisinden yapacakları 500TL ve üzeri alışverişte geçerli %10 indirim kodu kazanacak: forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9kB6nqsIZ0WNzrj3n85L0kjnN-rICHBMiFAqKOYfaPNUMTJNSEdDVjIyMUIzM09NUzEyVjVFM0U1Ti4u (Evet bazen indirim kodlarını biz veremiyoruz ama verilen yerleri işaret ediyoruz. Nihayetinde amaç indirimli alışveriş. Keyif dolu bir haftasonu dileriz.)
  • ----BLACK FRIDAY İNDİRİM KODLARI GELMEYE BAŞLADI----

    Hotels.com Black Friday promosyon kodu: BLACKFRIDAY11
    23 Kasım 2018 - 27 Kasım 2018 tarihleri arasında rezervasyon yapmak ve
    23 Kasım 2018 - 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında konaklamak şartıyla
    seçili otellerde geçerli anında %11 indirim verir.
  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
  • Civil indirim kuponu mevcut mu
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    @Richards Covers, mesajınıza teşekkür ederiz;
    Civilim indirim kodu çok nadiren çıkıyor ve halihazırda aktif bir kodları bulunmuyor. Ama her an bir yerlerden bir kod çıkarsa da şaşırmayız. Tam çıkmaz derken biz daha cümleyi bitirmeden çıka-da-bilir. Bu nedenle bizi izlemeye lütfen devam edin; bir kod çıkar çıkmaz -ki eninde sonunda çıkar- sizinle mutlaka ama mutlaka bu forumdaki bu konu başlığı vasıtasıyla ve/veya sitemiz indirimkodu.com üzerinden tüm detaylarıyla paylaşıyor olacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plus007

    N11 200 tl üzeri kod lazım
    @plus007, mesajınıza teşekkürler;

    Sanırız nasıl ki "2 bayram arası düğün olmaz" deniyor, aynı şekilde "11.11 ile Black Friday arası" N11 kupon kodu olmuyor. Şu an birkaç gündür tüm kullanıcılarımız da sizin gibi bize N11 indirim kodu soruyor; biz de ha bugün çıkar ha birazdan çıkacak diye bekliyoruz; fakat N11 tarafındaki sessizlik halen sürüyor. Eminiz bugün yarın kupon kodları piyasaya sürülecek bu durumda hem N11'den, hem de (belki de N11'den de önce) bizden bu kupon kodlarını bulabileceksiniz. Lütfen bizi izlemeye devam edin. N11'in tüm sosyal medyalarının, tüm cross-marketing mecralarının, tüm e-postalarının, tüm kardeş şirketlerinin ve sitelerinin başında nöbetteyiz.




  • ---CARREFOURSA'DAN BLACK FRIDAY (FIRSAT CUMASI) İÇİN 25TL İNDİRİM KODU---

    Şu an CarrefourSA'ya girince karşınıza bir popup, onun içinde de (yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi) bir indirim kodu çıkıyor. Bu kodu kenara yazın çünkü kişiye özel bu kod Black Friday'de 150TL alışveriş yapınca 25TL indirim verecek.

    Şartlar CarrefourSA internet sitesinde şöyle yazıyor:

    CarrefourSA Fırsat Cuması İndirimleri
    İndirimli fiyatlar, promosyon kampanyaları, güne özel ürünler gibi yıl boyunca bulunamayacak büyük avantajları tüketicilere sunan Fırsat Cuması, 22 Kasım’ı 23 Kasım’a bağlayan gece başlayarak, 25 Kasım gece yarısına kadar sürüyor. Tüketicilere çok büyük avantajlar sunan büyük indirim günleri, her yıl sabırsızlıkla bekleniyor. Üstelik CarrefourSA, 23 Kasım’a kadar bu sayfayı ziyaret eden kullanıcılara Fırsat Cuması İndirim günlerinde, 150 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanabilecekleri 25 TL’lik fırsat kuponu hediye ediyor. Fırsat kuponu kullanım koşullarını sayfanın sonunda görebilirsiniz.

    Fırsat Cuması 2018 CarrefourSA
    CarrefourSA 2018 Fırsat Cuması indirimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sağlayacak. Teknolojiden ev yaşam ürünlerine, kozmetikten aksesuarlara kadar sürpriz bir çok kategorilerde gerçekleşecek özel indirimler bayram havası estirecek. Pek çok üründe sunulan birbirinden avantajlı fiyatlar ile aile bütçesine katkıda bulunacak olan CarrefourSA Fırsat Cuması, bu yıl da büyük ilgi çekecek.

    Geçen Sene Carrefour’da Neler Oldu?
    2017’deki CarrefourSA İndirim Cuması’nda çok özel fiyatlarla satışa sunulan; akıllı telefon, küçük ev aletleri, LED TV, bebek bezi, pil, aksesuar, ağız bakım ve tıraş ürünleri, kağıt havlular, deterjanlar hızla tükendi. Ne zamandır aklınızda olan büyük ekranda maç izleme keyfini bu sene hayata geçirmenin zamanı geldi diye düşünüyorsanız, akıllı telefonunuzu yenilemenin vakti geldiyse ya da ihtiyaçlarınızı stoklayarak ev ekonomisine sağlam bir katkıda bulunmak istiyorsanız Fırsat Cuması tam zamanı. Fırsat Cuması indirimleri kaç gün sürecek derseniz, sadece üç gün! Bu nedenle CarrefourSA Fırsat Cuması’nı kaçırmayın!

    Türkiye’de Fırsat Cuması
    2018 yılında 23 Kasım’a denk gelen Fırsat Cuması, pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Fırsat Cuması etkinliklerine markaların ve tüketicilerin ilgisi her yıl giderek artıyor. İndirimli fiyatlar, promosyon kampanyaları, güne özel ürünler gibi yıl boyunca bulunamayacak büyük avantajlar, tüketiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sadece mağazalarda değil e-ticaret kanallarında da büyük talep gören CarrefourSA Fırsat Cuması kampanyaları, tüketicilere beğendikleri ürünleri çok uygun fiyatlarla satın alma imkanı sunuyor.

    Fırsat Cuması İndirimleri
    Yıl boyunca uygulanan indirimli fiyatlar ve kampanyalar ile kıyaslandığında tüketiciler lehine çok daha büyük avantajlar sunan Black Friday fırsatları, her yıl sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süredir almayı düşündüğünüz ürünleri çok daha uygun fiyatlar ile satın almanızı sağlayan Fırsat Cuması kampanyaları kaçıranları üzecek önemli avantajlar sunuyor. CarrefourSA 2018 büyük indirim günü fırsatlarıyla tüketiciler, hayallerindeki ürünlere her zamankinden daha düşük fiyatlar ile kavuşuyor.

    Fırsat Kuponu Kullanım Koşulları:
    150 TL ve üzeri alışverişlerinize 25 TL hediye edecek fırsat kuponu kullanım koşullarını aşağıda görebilirsiniz.
    Kampanya 23 – 25 Kasım tarihlerinde sadece carrefoursa.com internet sitesi ve mobil uygulamalarında yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Sizinle paylaşılan fırsat kuponu 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kazandıracaktır. İndirimin uygulanması için, ödeme adımında Hediye/Promosyon Çeki Kullan alanına indirim kodunun girilmesi zorunludur. Yapılacak olan her bir alışverişte sadece bir kez kod kullanılabilecektir. Her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları ve kuyum alışverişleri kampanya kapsamında olmadığından, alışveriş tutarı hesaplanırken dikkate alınmayacaktır. Ödeme esnasında puan kullanılırsa bu tutarlar toplam sipariş tutarından düşülerek kampanya kapsamındaki toplam tutar belirlenecektir. CarrefourSA kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kupon kodunu herhangi bir sorundan dolayı alamadıysanız ya da kampanya ile ilgili sorularınız var ise bize 444 10 00’dan ulaşabilirsiniz.




  • kolay gelsin mediamarkt kodu var mı? 649 tl ürün
  • Gittigidiyor için indirim kodu lazım hocam varmıdır :)
  • ETS tur kodu arıyorum, 4000 tl civarı rezervasyonum olacak temmuz ayı için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAAQEEEQ

    ETS tur kodu arıyorum, 4000 tl civarı rezervasyonum olacak temmuz ayı için
    @AAAQEEEQ, mesajınıza teşekkürler;

    Etstur içinhttps://indirimkodu.com/promosyon-kodu/ets-indirim-kuponlari/ adresimize bakarsanız, burada dün bir kullanıcımızdan gelen 50TL değerinden bir indirim kodu var. Seçili otellerde geçiyor. Biz şu an bir İzmir otelinde (My Hotel, Konak, İzmir) 2000TL üzeri alışverişte denedik, geçti. Bakınız ekran görüntüsü:

    İsterseniz bir deneyin; belki de tatilinizi bir miktar ucuzlatabiliriz.
    Keyifli bir tatil dileriz.
    Sevgilerimizle.




  • ----DAHA AÇIKLANMAMIŞ, BİRAZDAN AÇIKLANACAK İNDİRİM KODLARI----

    Aşağıdaki kuponlar 22.11.2018 saat 18:00'den 23.11.2018 24:00'a kadar geçerli olacak.

    1) D&R indirim kodları: Bu akşam 6'da aktif olacaklar:
    BFDR5 -> 100 TL üzerine 5 TL indirim verecek.
    BFDR10 -> 150 TL üzerine 10 TL indirim verecek.
    BFDR15 -> 200 TL üzerine 15 TL indirim verecek.
    BFDR40 -> 500 TL üzerine 40 TL indirim verecek.

    2) Idefix indirim kodları: Bu akşam 6'da aktif olacaklar:
    BFIDE5 -> 100 TL üzerine 5 TL indirim verecek.
    BFIDE10 -> 150 TL üzerine 10 TL indirim verecek.
    BFIDE15 -> 200 TL üzerine 15 TL indirim verecek.
    BFIDE40 -> 500 TL üzerine 40 TL indirim verecek.
  • ---BOYNER'DE BUGÜN İNDİRİM KODU YAĞMURU VAR---

    1) 200TL ve üzeri alışverişte 50TL indirim kodu: VEDA50
    2) Avva'dan 1 Alana 1 Bedava indirim kodu: AV2
    3) Columbia'dan tek ürüne %20, 2 ürüne %25, 3 ürüne %30 indirim kodu: CLB20
    4) Seçili ürünlerden 200TL ve üzeri alışverişte 50TL indirim kodu: KSM18
  • n11 den telefon alacağım arkadaşlar indirim kuponu yollayanın duacısı olurum
  • hepsiburada inidirim kodu varmı monitör alıcam kendime çok istiyorummmmm?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_1992 -- 23 Kasım 2018; 2:9:11 >
  • ---EFSANE CUMA BİRAZ DA EVCİL DOSTLARIMIZI SEVİNDİRSİN---

    1) Zooplus Royal Canin markasında sepette ek %10 indirim kodu: ROYAL10
    2) Zooplus N&D markasında sepette ek %10 indirim kodu: ND10
    3) Zooplus Acana ve Orijen markalarında sepette ek %10 indirim kodu: ACN10
    4) Zooplus Hill's Science Plan markasında sepette ek %10 indirim kodu: HSP10
    5) Zooplus Gimcat ve Gimdog markalarında sepette ek %10 indirim kodu: GM10
    6) Zooplus Brit Care markasında sepette ek %10 indirim kodu: BC10
    7) Zooplus Tigerino markasında sepette ek %10 indirim kodu: TKUM

    Kampanyalar Efsane 23 Kasım Cuma gecesi 23:59'a kadar geçerlidir. Bir siparişte yalnızca bir adet kod kullanılabilir.
    Kampanya nedeniyle siparişlerin kargoya teslim süresi beklenilenden uzun sürebilir. Anlayışınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

    Bu mesaj silindi.
    @vyesovshchikov, mesajınıza teşekkürler;
    Bugün Teknosa alışverişi için (Bakınız: Avantajix)
    Şöyle yazıyor:

    Teknosa'dan alışveriş yapın, Avantajix'ten para kazanın
    Avantajix'ten tıklayıp Teknosa'ya gidin ve gönlünüzce alışveriş yapın. Harcadığınız paranın bir bölümünü Avantajix size iade edecek, alışverişiniz daha da ucuza gelecek.
    Para iadesi oranları:
    1. Grup: %0,45
    2. Grup: %0,90
    3. Grup: %1,10
    4. Grup: %1,80
    Diğer : %0,45
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ownerplus

    n11 den telefon alacağım arkadaşlar indirim kuponu yollayanın duacısı olurum
    @ownerplus, mesajınıza teşekkürler;
    Bugün N11 alışverişi için (Bakınız: Zubizu)
    Şöyle yazıyor:

    Siz de alışverişin sihirli dünyasına girerek n11.com'dan 200TL ve üzeri alışverişte Zubizu'Ya özel %3 indirimin tadını çıkarabilirsiniz. Kampanya bugün 200TL ve üzeri alışverişte geçerlidir ve 22TL ile sınırlıdır.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.