Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.331
Cevap
498
Favori
512.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebofann

    Merhabalar. Media Markt, Teknosa ya da Vatan Bilgisayar indirim kodu olan var mı? Bana ulaşırsa sevinirim. Teşekkürler:)
    @sebofann, @cocarca33, @leopold, mesajlarınıza teşekkürler;

    Şu an için teknolojide aktif bir kupon kodumuz yok fakat N11'deki şu 2 kupon kodunun normalde dün son günü olmasına rağmen bugün ayın 8'ine kadar uzatılmış olduğunu gördük; üstelik teknoloji alışverişinde de kullanılabiliyor:

    1) N11'de geçerli %11 indirim kodu: benimbabam11
    2) N11'de geçerli %4 indirim kodu: benimbabam4

    Detaylar şöyle: N11.com üyeleri 8 Haziran'a kadar her gün 10.00- 23.59 saatleri arasında %4 ve %11 değerindeki kuponları hesaplarına yükleyerek kullanılabilirler. Her kupondan günlük 5.000’er adet mevcuttur. Kuponlar; Giyim & Ayakkabı (Çocuk Giyim & Aksesuar Hariç); Mücevher & Saat (Altın&Gümüş kategorisi hariç); Kozmetik & Kişisel Bakım; Cep Telefonu; Cep Telefonu Aksesuarları; Giyilebilir Teknoloji; Bilgisayar; Beyaz Eşya; Televizyon & Ses Sistemleri; Fotoğraf & Kamera; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Mutfak Gereçleri; Banyo & Ev Gereçleri; Yapı Market & Bahçe; Kırtasiye & Ofis; Spor & Outdoor; Kitap; Müzik; Film; Video Oyun & Konsol; Yetişkin Hobi & Oyun; Bilet; Tatil & Eğlence kategorilerinde geçerli. N11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutuyor.




  • ----CAMPER'DEN GELEN İNDİRİM KODU----

    Camper'den elimize ulaşan %30 indirim kodu: 3901822523

    İndirim kodu kişiye özel ve sadece bir tek kullanımlıktır. Camper İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonundaki seçili ürünlerde %30 indirim verir. Kişiye özel bu %30 indirimden yararlanmak için, bu promosyon kodunu Camper.com'da ödeme anında kullanmak gereklidir. Bu indirim 7 Haziran 2018 tarihine kadar, sınırlı stoğa sahip seçili ürünlerde ve Camper.com'da yalnızca bir defa için geçerlidir. İndirim daha önce satın alınan ürünlere geriye dönük olarak uygulanamaz ve diğer kampanya veya indirimlerle birleştirilemez. Keyif dolu alışverişler dileriz.
  • ----GÜNÜN İNDİRİM KODLARI----

    1) Penti'de bugün plaj ürünlerinde 20TL indirim kodu: PLAJ20
    İndirim kampanyası 150 TL ve üzeri alışverişte geçerlidir.

    2) Tchibo ücretsiz kargo kodu: KARGO618
    Son kullanma tarihi: 30.06.2018

    3) Dodomama'da evcil hayvanlar için geçerli 3 indirim kodu şöyle:
    100TL ve üzeri alışverişler için 5TL indirim kodu: DSLYBK1
    250TL ve üzeri alışverişler için 25TL indirim kodu: DSLYBK2
    400TL ve üzeri alışverişler için 60TL indirim kodu: DSLYBK3

    4) Toyzz Shop için 10TL indirim kodu: TOYZZAVJ10
    İndirim kampanyası indirimli ürünlerde geçerli değildir.
    İndirim kampanyası 100 TL ve üzeri alışverişte geçerlidir.

    5) Bonprix sepetteki ikinci ürüne %30 indirim kodu: 81595
    75 TL ve üzeri alışverişte sepetteki en yüksek fiyatlı üründe geçerlidir.
    Geçerlilik tarihi: 22.06.2018




  • şuan güncel migros sanal market indirim kuponu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocarca33

    mrblar hepsiburada icin indirim kodu istiyorum:)
    @cocarca33, mesajınıza teşekkürler;

    Şu an için Hepsiburada'dan aktif bir kupon kodumuz yok fakat N11'den şu 2 kupon kodu da aynı işi görebilir diye düşünüyoruz:

    1) N11'de geçerli %11 indirim kodu: haftasonu11
    2) N11'de geçerli %4 indirim kodu: haftasonu4


    Detaylar şöyle: N11.com üyeleri 9-10 Haziran 2018 tarihlerinde 10.00- 23.59 saatleri arasında %4 ve %11 değerindeki kuponları hesaplarına yükleyerek 3 gün içinde tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanılabilirler. Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. Kuponlar, yüklendiği tarihten itibaren 3 gün içinde kullanılmalıdır. 3 gün içinde kullanılmayan kuponlar hesaplardan silinecek ve telafi edilmeyecektir. 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %11 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 33 TL’dir. 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %4 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 80 TL’dir. Kuponlar günlük 10.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan günlük 5.000’er adet mevcuttur. Kullanıcı, her gün 1 adet olmak şartıyla belirtilen tarihler arasında her gün hesabına kupon yükleme hakkına sahiptir. Kupon kodu yüklendiği tarihten itibaren 3 gün içinde yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kupon kodları n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır. Kuponlar; Giyim & Ayakkabı (Çocuk Giyim & Aksesuar Hariç); Mücevher & Saat (Altın&Gümüş kategorisi hariç); Kozmetik & Kişisel Bakım; Cep Telefonu; Cep Telefonu Aksesuarları; Giyilebilir Teknoloji; Bilgisayar; Beyaz Eşya; Televizyon & Ses Sistemleri; Fotoğraf & Kamera; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Mutfak Gereçleri; Banyo & Ev Gereçleri; Yapı Market & Bahçe; Kırtasiye & Ofis; Spor & Outdoor; Kitap; Müzik; Film; Video Oyun & Konsol; Yetişkin Hobi & Oyun; Bilet; Tatil & Eğlence kategorilerinde geçerlidir. N11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • merhabalar haftasonu11 i çalıştıramadım kodu giriyorum "Bu koda sahip kupon bulunamadı" uyarısı veriyor.




    edit:1-2 saat sonra denedim düzeldi. teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopold -- 10 Haziran 2018; 22:56:57 >
  • morhipo 100 tl+ ürüne indirim kodu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 10 Haziran 2018; 16:7:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memole

    morhipo 100 tl+ ürüne indirim kodu var mı?
    @memole, mesajınıza teşekkürler;
    Morhipo'da şu an geçerli 2 indirim kodu var.

    1) Morhipo’da Axess ve CardFinans’a özel 75 TL indirim kodu: AXESSMRHP

    Axess'e özel Morhipo.com'da 11-13 Haziran 2018 tarihleri arasında 500 TL ve üzeri tek seferde yapılacak elektrik elektronik hariç sezon alışverişlerde 75 TL indirim sunulmaktadır. AXESSMRHP indirim kodu, Morhipo.com'da ödemeler sayfasındaki "Hediye Çeki Kodu" alanına girilerek otomatik olarak aktifleştirilir. Bir alışverişte sadece bir adet kod kullanılabilir. İndirim kodu bölünemez, tek seferde kullanılması gerekmektedir. Bir seferde en fazla 75 TL indirim uygulanır. Hediye çeki, Morhipo 'da farklı indirim çekleri kampanyaları ve hediye çekleri ile birleştirilemez. Iptal veya iade durumunda indirim çekiniz tekrar tanımlanmayacaktır. İptal veya iade durumunda indirim çekiniz kadar tutar iade edilecek tutardan düşürülüp iade edilecektir. 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Morhipo Mobil ve morhipo.com ‘da Axess’e özel peşin fiyatına 3 ve 6 taksit sunulur. Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir. Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. Morhipo ve Akbank kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

    2) Morhipo’da CardFinans’a özel 75 TL indirim kodu: FINANSMRHP

    İndirim kodu; 11-12-13 Haziran 2018 tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile morhipo.com'dan taksitli veya tek çekim 500 TL ve üzeri tek seferde yapılacak, elektrik elektronik hariç, sezon alışverişlerde geçerlidir. FINANSMRHP kodu, Morhipo ödemeler sayfasındaki "Hediye Çeki Kodu" alanına girilerek otomarik olarak aktifleştirilir. Bir alışverişte sadece bir adet çek kullanılabilir.İndirim kodu bölünemez, tek seferde kullanılması gerekmektedir. Bir seferde en fazla 75 TL indirim uygulanır.Hediye çeki, Morhipo 'da farklı indirim çekleri kampanyaları ve hediye çekleri ile birleştirilemez. İptal veya iade durumunda indirim çekiniz tekrar tanımlanmayacaktır. İptal veya iade durumunda indirim çekiniz kadar tutar iade edilecek tutardan düşürülüp iade edilecektir. 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Morhipo Mobil ve morhipo'da CardFinans’a özel peşin fiyatına 3 ve 6 taksit sunulur Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.Kampanya kapsamında Morhipo'dan yapılacak alımlarla ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayet için 850 222 30 90 numaralı danışma hattından ulaşabilirsiniz. Morhipo ve QNB Finansbank'ın kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.




  • N11 Babalar Günü'ne özel indirim kodlarını bir-iki günde bir güncelliyor. Kodun en güncel durumu şu şekilde:

    1) N11'de geçerli %11 indirim kodu: benimbabam11
    2) N11'de geçerli %4 indirim kodu: benimbabam4


    Detaylar şöyle: N11.com üyeleri 11-13 Haziran 2018 tarihlerinde 10.00- 23.59 saatleri arasında %4 ve %11 değerindeki kuponları hesaplarına yükleyerek 3 gün içinde tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanılabilirler. Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. Kuponlar, yüklendiği tarihten itibaren 3 gün içinde kullanılmalıdır. 3 gün içinde kullanılmayan kuponlar hesaplardan silinecek ve telafi edilmez. 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %11 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 33 TL’dir. 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %4 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 80 TL’dir. Kuponlar günlük 10.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan günlük 5.000’er adet mevcuttur. Kullanıcı, her gün 1 adet olmak şartıyla belirtilen tarihler arasında her gün hesabına kupon yükleme hakkına sahiptir. Kupon kodu yüklendiği tarihten itibaren 3 gün içinde yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kupon kodları n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır. Kuponlar; Giyim & Ayakkabı (Çocuk Giyim & Aksesuar Hariç); Mücevher & Saat (Altın&Gümüş kategorisi hariç); Kozmetik & Kişisel Bakım; Cep Telefonu; Cep Telefonu Aksesuarları; Giyilebilir Teknoloji; Bilgisayar; Beyaz Eşya; Televizyon & Ses Sistemleri; Fotoğraf & Kamera; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Mutfak Gereçleri; Banyo & Ev Gereçleri; Yapı Market & Bahçe; Kırtasiye & Ofis; Spor & Outdoor; Kitap; Müzik; Film; Video Oyun & Konsol; Yetişkin Hobi & Oyun; Bilet; Tatil & Eğlence kategorilerinde geçerlidir. N11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • Dalkılıç spor için kod varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wigle

    Dalkılıç spor için kod varmıdır
    @Wigle, mesajınıza teşekkürler;
    Dalkılıç ve Korayspor indirim kodlarının son kullanım süresi bir kaç gün önce doldu, ama elimizde FLO'nun instreet.com sitesinde geçerli şu indirim kodu var:

    Instreet 50TL indirim kodu: FLOSIS50
    250TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
  • ----BOYNER BUGÜN İNDİRİM KODU KAYNIYOR----

    1) 200TL alışverişte 40TL indirim kodu: BYRM18

    2) 400TL alışverişte 80TL indirim kodu: BYRM18

    3) 800TL alışverişte 200TL indirim kodu: BYRM18

    4) 250TL kozmetik alışverişinde 50TL indirim kodu: KOZMETIK18 (Son kullanım tarihi: 17.6.2018)

    5) Maximum kartla 300TL alışverişte 100TL indirim kodu: MAX18 (Son kullanım tarihi: 14.6.2018)

    6) Mavi'den 250TL yeni sezon alışverişlerde 50TL indirim kodu: MAVI250 (Son kullanım tarihi: 19.6.2018)

    7) Mavi'den 550TL yeni sezon alışverişlerde 125TL indirim kodu: MAVI250 (Son kullanım tarihi: 19.6.2018)

    8) Limon, Fabrika, Cotton Bar yeni sezon alımlarında indirim kodu: KMPNY1

    9) Seçili ürünlerden alışverişte sepette %30 indirim kodu: HZRN30 (Son kullanım tarihi: 18.6.2018)

    *Kampanyalar seçili ürünlerde geçerli.
  • ----N11'DEN BAYRAM ŞEKERLERİ----

    1) N11 %11 indirim kodu: bayram11
    2) N11 %4 indirim kodu: bayram4


    Son kullanım tarihi: 17.06.2018

    N11.com üyeleri 17 Haziran 2018 tarihine kadar %4 ve %11 değerindeki kuponları hesaplarına yükleyerek, 3 gün içinde tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanılabilirler. Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. Kuponlar, yüklendiği tarihten itibaren 3 gün içinde kullanılmalıdır. 3 gün içinde kullanılmayan kuponlar hesaplardan silinecek ve telafi edilmeyecektir. 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %11 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 33 TL’dir 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %4 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 80 TL’dir. Kuponlar 40.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan 10.000’er adet mevcuttur. Kullanıcı, her gün 1 adet olmak şartıyla belirtilen tarihler arasında her gün hesabına kupon yükleme hakkına sahiptir. Kupon (Kupon kodu: bayram11), 3 gün içinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kupon (Kupon kodu: bayram4), 3 gün içinde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır. Kuponlar; Giyim & Ayakkabı (Çocuk Giyim & Aksesuar Hariç); Mücevher & Saat (Altın&Gümüş kategorisi hariç); Kozmetik & Kişisel Bakım; Cep Telefonu; Cep Telefonu Aksesuarları; Giyilebilir Teknoloji; Bilgisayar; Beyaz Eşya; Televizyon & Ses Sistemleri; Fotoğraf & Kamera; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Mutfak Gereçleri; Banyo & Ev Gereçleri; Yapı Market & Bahçe; Otomotiv & Motosiklet (Oto Lastik Hariç); Kırtasiye & Ofis; Spor & Outdoor; Kitap; Müzik; Film; Video Oyun & Konsol; Yetişkin Hobi & Oyun; Bilet; Tatil & Eğlence kategorilerinde geçerlidir. Kupon kullanılan alışveriş geciken kargolama sonrası iptal edildiğinde veya tamamı iade edildiğinde, hangi kupon kullanıldıysa kupon kullanım süresi devam ediyorsa üyenin hesabına tekrar yüklenir. Kupon kullanılan alışverişte kısmi iptal veya iade yapılan durumlarında ise kupon hesabına tekrar yüklenmez. Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır. N11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • selam arkadaşlar koton 100 e 25 tl vodafone hediye çeki var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByBaterist

    selam arkadaşlar koton 100 e 25 tl vodafone hediye çeki var mı ?
    @ByBaterist, Koton/Vodafone için bir de şöyle bir kampanya var, üstelik 25 değil 30TL veriyor:

    Vodafone Altın Klüp'e Özel koton.com'da tüm 100TL ve üzerine 30TL İndirim Kampanyası:

    Kampanya 21.06.2018 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında, aktif Vodafone Altın Kulüp abonelerine Koton.com'da yapacakları tüm 100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim sunulmaktadır. Kampanya şifresi, Vodafone Yanımda veya Avantaj Cepte uygulaması üzerindeki Koton kampanya sayfasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayarak alınabilir. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Koton.com'da indirim kodu alanına girerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlık ve günde en fazla 1 şifre kullanılabilir. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir. Bu kampanya Kotun'un diğer kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyadan yalnızca Vodafone Altın Kulüp aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Koton ve Vodafone'da saklıdır.




  • ----JESTİNİYAP HEDİYE ÇEKLERİNDE %17 İNDİRİM KODU----

    THY'nin Jestiniyap.com sitesinde geçerli indirim kodu: JEST17

    Son kullanım tarihi 19 Haziran 2018 olan bu indirim kodu Jestiniyap'taki tüm ürün ve markalarda geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya özel "JEST17" kupon kodunun Sepet ekranında "Promosyon Kodu Ekle" bölümüne girilmesi gerekmektedir. Kampanyaya ait Kupon kodu, jestiniyap'taki tüm ürün ve markalarda bulunan ürünlerde %17 indirim sağlar. Her üye kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir. Kampanya, stoklarla sınırlıdır. Jestiniyap, önceden haber vermeksizin kampanyayı durdurma ya da değiştirme hakkını saklı tutar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: indirimkodu.com

    @dedelekk, mesajınıza teşekkürler,

    Vivense'de bugün geçerli %15 indirim kodu: MAY15N

    Biz şu an denedik geçti, bakınız resim:


    Alıntıları Göster
    Merhaba. Öncelikle önceki indirim kodu için teşekkür ederim. Şimdi de betashoes internet mağazasında kullanmak için indirim koduna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedelekk

    Merhaba. Öncelikle önceki indirim kodu için teşekkür ederim. Şimdi de betashoes internet mağazasında kullanmak için indirim koduna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Alıntıları Göster
    @dedelekk, mesajınıza teşekkürler;

    Geçen verdiğimiz indirim kodunun işinize yaradığına sevindik;

    Şu an ise ayakkabı alacağınızı belirtmişsiniz; ayakkabı konusunda FLO indirim kodlarımız var, şöyle:

    1) FLO'da 175TL üzeri alışveriş yaptığınızda 25TL indirim kodu: AC25AVY
    2) FLO'da 150TL üzeri alışveriş yaptığınızda 20TL indirim kodu: AC20DRM


    Umarız işinize yararlar. Keyifli alışverişler dileriz. Her zaman hizmetinizdeyiz.




  • ----GARANTİ BANKASI 7 FARKLI İNDİRİM KODU DAĞITIYOR----

    Garanti Bankası Cep Şube ve İnternet Şubesi kullanıcılarına bugün 7 farklı indirim kodu dağıtıyor diye duyduk ve internet şubesi üzerinden bir deneme yaptık. Aşağıda bankanın bize özel verdiği kodları sizinle paylaşıyoruz. (Not: Kodların her biri tek kullanımlık. İlk gelen kullanır.)

    1) MNG Kargo %35 İndirim Kodunuz: GR368106N

    Tebrikler! MNG Kargo'da geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'te işlem yapan müşterilerimiz MNG Kargo'da geçerli %35 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. Müşterilerimiz 1 indirim kodu ile MNG Kargo fırsatından max. 5 kez faydalanabilmektedir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. MNG Kargo şubelerinden yapılacak gönderici ödemeli yurtiçi gönderilerinde, indirimsiz taşıma listesi fiyatları üzerinden %35 indirim kazanacaklardır. İndirim kodu iletilen müşterilerimizin, iletilen kodu MNG Kargo şubelerinde ilgili yetkiliye ibraz etmeleri gerekmektedir. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve MNG Kargo'nun sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve MNG Kargo A.Ş gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    2) Mikro Yazılım %50 İndirim Kodunuz: GR368066N

    Tebrikler! Mikro Yazılım'da geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'te işlem yapan müşterilerimiz Mikro Yazılım ürünü olan MikroX üyeliğinde %50 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve Mikro Yazılım A.Ş.’nin sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve Mikro Yazılım A.Ş gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    3) Arzum %35 İndirim Kodunuz: GR368055N

    Tebrikler! arzum.com.tr'de geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'te işlem yapan müşterilerimiz arzum.com.tr’de geçerli %35 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. Arzum.com.tr adresinde Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ,Aquavera Nano Teknolojik Su Arıtma Cihazı ve Çeyiz Paketleri hariç tüm ürünlerde geçerli %35 direkt indirim uygulanır. Arzum.com.tr içerisinde ilgili kodlar 10 TL ile 10.000 TL arasındaki sepet tutarlarında geçerlidir. Arzum.com.tr adresinde bir müşteri bir kez kampanyadan faydalanabilir ve site içerisindeki kampanyalar birleştirilemez. Ürünler stoklar ile sınırlıdır. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve Arzum A.Ş.’nin sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve Arzum A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    4) Ceptetamir %20 İndirim Kodunuz: GR367980N

    Tebrikler! Ceptetamir ve Ceptekoruma'da geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'e işlem yapan müşterilerimiz ceptetamir.com ve ceptekoruma.com’da geçerli %20 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. Ürünler stoklar ile sınırlıdır. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve Ceptetamir’in sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve Ceptetamir gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    5) Ceptekoruma %20 İndirim Kodunuz: GR367980N

    Tebrikler! Ceptetamir ve Ceptekoruma'da geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'e işlem yapan müşterilerimiz ceptetamir.com ve ceptekoruma.com’da geçerli %20 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. Ürünler stoklar ile sınırlıdır. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve Ceptetamir’in sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve Ceptetamir gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    6) Goldmasterhome %55 İndirim Kodunuz: GR367942N

    Tebrikler! goldmasterhome.com’da geçerli indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'te işlem yapan müşterilerimiz Goldmasterhome.com’da geçerli %55 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. Ürünler stoklar ile sınırlıdır. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve GoldMaster Home sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve GoldMaster Home gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    7) Lezzetlihediye %25 İndirim Kodunuz: GR237242N

    Tebrikler! Lezzetlihediye.com'da geçerli %25 indirim kazandınız! Kampanya Bitiş Tarihi: 31 Ağustos 2018 23:59. 31 Ağustos’a kadar Garanti Cep/Internet'te işlem yapan müşterilerimiz Lezzetlihediye.com' de geçerli tüm yenilebilir lezzet çiçekleri ve canlı çiçeklerde geçerli anında %25 indirim kazanıyor! Kampanya Koşulları: 13 Haziran – 31 Ağustos 2018 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları iletilecektir. İndirim kodları Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. Kampanya sadece Garanti Bankası KOBİ Gerçek kişi müşterilerine yöneliktir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi, 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları para ile satılamaz/paraya çevrilemez. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası çalışanları yararlanamaz. Kişiye özel üretilen kodlar en geç 30 Eylül 2018, saat 23:59’a kadar kullanılmaktadır. İndirim kodları ilgili koşulu sağlayan kullanıcılara sms ile gönderilecek olup, Garanti Internet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları paramatik veya şubelerden güncellenebilir. Ürünler stoklar ile sınırlıdır. İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir. Kampanya Garanti Bankası A.Ş ve Favorya’nın sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez. Garanti Bankası A.Ş ve Favorya gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.




  • N11 den 650 liraya akıllı telefon alacağım. bendeki kupon 22 tl indirim yapıyor. daha fazla indirim yaptırabilecek kuponu olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.