quote:Orijinalden alıntı: halikarnas1970 quote:Orijinalden alıntı: SilentGamer Acaba DOritosun Multisi Nasil Çok Merak Ediyorum Singlede Son Bölümde Kaldım Çok Zevkli Single kaç bölüm acaba 3 ayrı ülke bölümlerine ayrılmış her ülkeye ait 5 bölüm var. yani 15 bölüm. Bazen çıldırma noktasına gelebiliyorsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: halikarnas1970 quote:Orijinalden alıntı: SilentGamer Acaba DOritosun Multisi Nasil Çok Merak Ediyorum Singlede Son Bölümde Kaldım Çok Zevkli Single kaç bölüm acaba 3 ayrı ülke bölümlerine ayrılmış her ülkeye ait 5 bölüm var. yani 15 bölüm. Bazen çıldırma noktasına gelebiliyorsunuz. Tüm bölümleri altın madalya yapmama sadece 2 bölüm kaldı onlarda Japonya dan:)
quote:Orijinalden alıntı: Pinky_Demon quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: halikarnas1970 quote:Orijinalden alıntı: SilentGamer Acaba DOritosun Multisi Nasil Çok Merak Ediyorum Singlede Son Bölümde Kaldım Çok Zevkli Single kaç bölüm acaba 3 ayrı ülke bölümlerine ayrılmış her ülkeye ait 5 bölüm var. yani 15 bölüm. Bazen çıldırma noktasına gelebiliyorsunuz. Tüm bölümleri altın madalya yapmama sadece 2 bölüm kaldı onlarda Japonya dan:) Bende nefret ettim Japonya bölümlerinden. Özellikle son 2 bölüm
quote:Orijinalden alıntı: joker00 oyunlarn ne zamana kadar ücretsiz ona göre live bağlanayım :) Zaman sınırı yok.