Bildirim
Beceri eğitim sınavından kalmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hort oldu biraz ama ilerde görende faydalansın diye yazıyorum. Beceri eğitim sınavından kalan tekrar staj yapmak zorunda kalıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinofanqel32
Hort oldu biraz ama ilerde görende faydalansın diye yazıyorum. Beceri eğitim sınavından kalan tekrar staj yapmak zorunda kalıyor.
beceri sınavından kalan öğrenciler, bir sonraki sınava sorumlu olarak girerler. beceri sınavını vermeden, mezun olamazsınız. staj dosyasındaki performans değerlendirmesi yeterli olmazsa, veya belge kaşeli imzalı olarak getirilmezse, staj tekrarlanabilir._____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi! -
Peki beceri eğitim notu karneyi ortalama olarak nasıl etkiler ? Yarın beceri eğitim sınavım var _____________________________ -
işletmelerde beceri eğitimi dersinin saat sayısının fazlalığı nedeniyle, geçmek için ihtiyaç duyduğun ortalamanın çoğunu oluşturur. bu dersten geçemez isen, sınıf geçemez ve mezun olamazsın. umarım hem teori, hemde uygulama kısmına çalışmışsındır. _____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler