Şimdi Ara

Bebek Odası için yağlı radyatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Havalar soğumaya başladı. evimiz merkezi sistem ve henüz kaloriferleri yakmıyorlar. gündüz sorun değil ama geceleri ve banyo zamanı bebek için soğuk oluyor. bu nedenle bir yağlı radyatör almak istiyoruz. havalar çok soğuduğu için acil tavsiyelerinizi bekliyoruz :-)

13 metre kare çatı katı bi odayı ısıttı....
  • fakir bu sene yağlı radyatör getirmeyecekmiş.delonghinin dragon modeli henüz bahaus a gelmemiş. bu ürünlerin modası mı geçti? kimse satmak istemiyor?
    İstanbul
  • çocuğu fazla rahata alıştırmayın yoksa ömrü boyunca hastalıktan kurtulamaz.
  • katılıyorum. henüz 4 aylık. 1 yaşına kadar korumayı azaltarak devam etmeyi düşünüyoruz. 2 ay önce kalp ameliyatı olduğu için bu kışı ciddi bir hastalığa yakalanmadan geçirsin diye çaba göstereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmuc -- 6 Ekim 2009; 17:45:12 >
  • Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Çocuğun uyuduğu odayı ısıtmak için yağlı radyatör iyi bir seçim, Banyo için çabuk ısıtmasını sağlamak için fanlı ısıtılardan almanızı tavsiye edeceğim. Çok çabuk ısıtma yapıyor.

Eğer çocuğu banyoda değilde salonda yıkayacaksanız tabiki buna gerek kalmaz yıkamadan önce yağlı radyatör ile odayı iyice ısıtır sonra sıcak odada yıkarsınız. Ama çocuğu banyoda yıkayıp sonradan odaya alacaksanız. Zaten iki tane ısıtıcıya ihtiyaç duyacaksınız. Odanızı ısıtmanız için yağlı radyatör, Banyoyu pratik bir şekilde ısıtmanız için ise fanlı ısıtıcı tavdiye ediyorum.
    Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim.
  • geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. büyük banyo küvetinde yıkadığımız ve daha öncesinde sıcak suyu açıp duvarlara da tuttuğumuz için genel olarak banyo sıcak oluyor. banyodan odaya götürürken ve götürdükten sonra kurulayıp giydirirken sorun oluyor. dün salondaki klimayı çalıştırıp salonda giydirdik. kuzeye bakan yatak odasına göre çok farketti.

geceleri soğuk olmaya başladı ve üzerini çok açıyor. kalın giydirdiğimizde terliyor. bir terleme bir üşüme daha kötü sonuçlar verdiği için oda sıcaklığını sabit ılıklıkta tutmak için yağlı radyatör arıyorum ama henüz sezon açılmamış.

Hizlial.com adresinde daha uygun fiyatlı ama temin edilemiyor yazıyor.

http://www.hizlial.com/Arama.aspx?SCat=hepsi&Search=ya%c4%9fl%c4%b1%20radyat%c3%b6r

bu adresede bakmanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binbirbit -- 7 Ekim 2009; 12:14:15 >
    Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim.

• delonghi nin herhangi bir ürününü almak istiyorum 12 dilim hiçbiryerde yok ama. sadece hepsiburada 8 dilimlik bir model var. bu fiyata değer mi alayım mı sizce. 8 dilim ve 12 dilim arasındaki fark nedir tam olarak. 12 dilim aynı elektriğe daha mı çok ısıtıyor?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-trd-0820-dragon-8-dilim-yagli-radyator-/ProductDetails.aspx?productId=evdeltrd0820&categoryId=17111

delonghi nin ürünlerini nerden bulabilirim acaba internette güvenilir yada istanbulda elden. yardımcı olursanız çok sevineceğim yada delonghi yerine başka bir ürün önerirseniz de olur.

• hepsi burada da ürün satıştan kalkmış.delonghi türkiye ye mail attım TRD 10 25 modeli sadece bauhaus ta satılıyormuş.malesef antalya da yok. Praktiker onine satış sitesinde bir delonghi var ama model numarasını yazmamışlar fiyat 199 TL telefon ile modelini öğrenip almayı planlıyorum.TRD 0820 için bile iyi fiyat..
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/12-petek-elektrikli-yagli-radyator-kis-gelecek-57538605 buna bir bak arkadaşım yeni almana lüzum yok. kullanılmış satan çok. bu cihazlar kolay kolay arızayapmadığı için 2. elini almanda bir sakınca yok.

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=ya%C4%9Fl%C4%B1+radyat%C3%B6r

bu sayfayıda incele..
    ben de zas marka var uzun yıllardır kullanıyorum. hiç arızası olmadı. önerim fanlı olanlarından alın.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-isitma-sogutma-arcelik-yagli-radyator-79548436/detay

bu fiyata bulunmaz galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunc63 -- 14 Eylül 2012; 1:49:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.