Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.677
Cevap
772
Favori
996.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Biz ilk aylar hiç süpriz yaşamayalıom diye prime pure ile başladık, ilginç biçimde hafif pişik yaptı malesef. Şimdi goon premium soft ve sleepy bio karışık kullanıyoruz. Goon baya geniş, rahat bir model. Bacakta, belde hiçbir iz bırakmıyor ama özellikle geceleri erkek çocuklarda sızdırma ihtimali var. Bir de goon pamuktan mı dokunuyor emin değilim. Sleepy bio ise daha sıkı kavrayan bir yapısı var, çocuğun anatomisine göre iz bırakabilir. Sızdırmadı henüz.

    Bu tarz ürünlerden alınan verim çocuğun anatomisi ve hareketliliğine göre değişiyor. Arkadaş ebebek'in kendi ürününü kullanıyor sıfır sorun, çok memnunlar.

    Eğer ıslak mendil kullanılması gerekliyse içeriği en temiz olanını kullanmaya garet ediyorum. Sleepy yenidoğan bu konuda iyi, forumda ebebek markası olan baby&me yenidoğan kullananlar var epey memnunlar. Genelde yenidoğan içeriği saf su ve potasyum sorbat oluyor. MEsela dalinin de böyle yenidoğan ürünü var içerik aynı hatta sleepy den daha ıslak ama bana biraz kokuyor gibi geliyor, parfüm değil ama hastane gibi kokuyor sanki. Hediye olarak gelen Prima pure da kullanmıştık ıslak mendil olarak ama içeriğinde birkaç madde daha var, ne kadar az içerik o kadar iyi diye düşünüyorum, ayrıca çok pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar çiçeksepetinde sleppy 6 numara klot bez 80 adet 50 liraya geliyor. İndirim kodu APPVARVAR4  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar
    Edit: tükenmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 4 Haziran 2021; 23:8:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bebek 55 günlük oldu. Bu süre içerisinde bebek bezi için Evy Baby, Sleepy Natural,Sleepy Bio Natural,Baby Turco Doğadan,Molfix Pure Soft,Prima Premium Care kullandım incelemek için.

    Bence tartışmasız öncelikle 2 bezi kalite,cilt ile uyum ve dizayn açısından diğer bezlerden ayırmak lazım. Bu iki bez: Prima Premium Care ve Molfix Pure & Soft.

    Bu iki bez diger bezlerden bariz üst seviye bezler. Fiyatları da bariz farklı olduğu için diğer bezleri almayın diyemem. Eğer diğer bezlerle aynı fiyatta olsalardı digerleri tercih edilmezdi diye düşünüyorum.

    Evy Baby markasının da diğer geri kalan bezlerden bir tık iyi olduğunu düşünüyorum,özellikle bacaklara gelen çiftli bariyer özelligi iyi düşünülmüş. Tabi bu durum belki daha fazla iz yapabilir kilolu bebeklerde.

    Sleepy Bio Natural'in kandırmaca,olta olduğunu,para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Sleepy Natural ile aynı bez ama fiyatı az fazla. Amazon'da da zaman zaman çok iyi indirimlerle satılan Baby Turco Doğadan fiyatına göre uygun ama kesinlikle başta yazdığım Prima ve Molfix Pure bezler kalitesinde değil,açık ara fark var.

    Bence Sleepy Natural ve Baby Turco neredeyse aynı bezler. Belki de üreticisi de aynıdır.

    İlk başta yazdığım Prima ve Molfix bezlerin çiş tutma kapasitelerinin daha fazla olduğu belli. Digerleri oldukça ince.

    Bezleri kullanmadan önce bebeğin sırtına denk gelecek tarafta elinizle alttan üstten bastırın,kum tanesi gibi içerikler hissedersini,elinize batacaktır bastırdığınızda.Bu,sırt üstü çok yatan bebekler için oldukça rahatsız edici bir durum.Özellikle o bölge ıslanınca daha zararlı olur.

    Elinizle parmaklarınızla 2 parmağınızın arasına alıp bastırınca hissedilen bu kum batması Prima ve Molfix Pure'de çok az hissediliyor. Sanırım o madde her ne ise her bezde kullanılıyor ama Prima ve Molfix daha dolgun olduğu için daha az hissediliyor.

    Bebek çok çiş yaptığında neredeyse her bezi inceledim. Sanırım fiyatı en çok etkileyen özellik çiş tutma kapasitesi ve sızdırmazlık.

    Çiş tutma ve sızdırmazlık konusunda 6 aydan önce analiz yapmak erken aslında.Bezin sızdırmazlık kalitesi bebek büyüdükçe daha çok belli olur. Ben oğlumda 7-8 aylık olana kadar primada ve evy baby de sorun yaşamazken daha sonra Huggies ve Can Bebe dışındaki bezler sızdırma ve çiş tutma konusunda hiç bir bez memnun etmemişti. Bebek büyüdükçe hangi bezi kullanırsan kullan sıkıntı olur. 2 numara bezleri seviye alırsak Baby Turco,Sleepy Natural,Sleepy Bio Natural çok ince bezler ve bu incelik 5 ve üstü bezlerde devam ediyorsa sıkıntılı olur.Özellikle bel ve sırt bölgelerine dikkat edin Ege kıyıları gibi girintili çıkıntılı gibi boşluklar var. Rastgele bir üretim izlenimi veriyor.

    Diğer bir durum,pişik durumu. Bu konuda ebeveynlerde hata olduğunu düşünüyorum. Bebekte pişik olmaması için bebek kaka yaptığı an değiştirilmeli. Özellikle kaka ve çiş bir araya geldiğinde pişik ihtimali fazla. Annenin beslenmesi de farkettiriyor diye düşünüyorum.

    Bu 3. bebeğimiz ve pişik konusunda zamanında,erken değiştirilmeyen bezin + pişiği arttıran ıslak mendilin pişikte etkili sebep olduğunu düşünüyorum. Şuan ıslak mendilde molfix parfümsüz yenidoğan kullanıyoruz,o bile mükemmel değil. Hiç bir ıslak mendilin de mükemmel olduğunu sanmıyorum üretim gerçekleri açısından. Biz Sevi baby ve babyjem bebek ağız mendilleri aldık 20 civarı bebeğin poposunda kullanmak için. Onu muslukta sıcak suda ıslatıp sıkıp soğumadan çocuğun poposunu siliyoruz. Tabi kakasını önce ıslak mendille temizledikten sonra. Çocuk olumlu tepki veriyor bu sıcacık mendillerle silinmesine.

    Bubchen pişik kremi almıştım,biraz kullandım,eğer bebek altı erken değiştirilmediginde bir işe yaramadığını düşünerek attım kenara. Eğer bebegin altı zamanında degistirilmezse krem engellemiyor pişiği. Yalnız ben asiti 0.4 altı organik zeytinyağı ile arada pansuman yapıyorum bebeğin poposunu. 2-3 kere pişik durumu yaşadık,bubchen krem fayda etmedi ama kullandığım zeytinyağının fayda ettigini gördüm. Kimseyi yanıltmak istemem,asiti 0.8 üstü zeytinyağlarını bebek cildinde kullanılmamalı diye düşünüyorum. Mümkünse filtre edilmiş ve 0.4 asit altında olmalı.

    Bu arada bez konusunda incelemelerim sonucunda Molfix Pure Soft kullanmaya karar verdim. Prima Premium Care ile Molfix Pure Soft arasında az bir fark ama fiyat farkı fazla.

    Bebek büyüyünce sanırım daha ucuz bezleri tekrar deneyeceğim. Can Bebe'yi deneyeceğim öncelikle.

    Reklamı çok olan Baby Turco ve Sleepy'nin bu işte alacağı çok yol var. Doğallık tanımı ise bu işin,bebek bezi üretiminin gerçekleriyle çelişkili.

    Şampuanlarda kullanılan doğal ifadesi ne kadar gerçekse bebek bezlerinde kullanılan doğal ifadesi de o kadar gerçek. Doğal olması da beklenmemeli zaten. Üretici firmaların ünvanı her zaman X Kimya olduğunu bilmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bebek bezleri denemelerim devam ediyor arkadaşlar. Kimde mağdur olmasın diye acele yazmak istedim.

    Çok uygun fiyata Can Bebe bez gördüm aldım. Denemiş oluruz ve beğenirsek ilerde internet üzerinden çoklu alım yaparım dedim. Zaten bebek bezi denemelerimin amacı bir an önce hepsini deneyip,hangisini internetten çoklu alacağıma karar vermek.

    Çünkü eşim doğum izni ve biriken 2 aylık yıllık izinler derken memlekette 2 aydan fazla kalacak. Bu sürede internet üzerinden almak zorunda kalacağız istediğimiz bezi köy ve ilçe marketlerinde bulamama ihtimaliyle. Şişli'de oturuyorum ama dün yolum Civil İsfanbul ve Migros İsfanbul mağazalarına düştü bile Molfix Pure 3 göremedim mesela.

    Bebeğimin cildi pişik konusunda şanslı,yada biz şanslıyız o yüzden rahat rahat her bezi deniyorum.


    Canbebe beze gelecek olursak. 10 yıl önce 2 çocuğumda kullandığım kötü olmayan bir bezdi ama bu sefer şok oldum. Çok çok dandik,ucuz üretim bir bez. Sleepy Natural,Baby Turco'dan açık ara kötü. Bel bölgelerinin dandikliği mi dersin,içindeki dolgunun çok ince ve yer yer boşluklar olması mı dersin.

    Bezde kanal diye birşey yapmışlar gerçekten kanal ve ben baktıkça güldüm,saçmalık zira. Kanal denilen alan dolgusuz. Çocuğun çişi o bölgede nerede tutulacak.

    Burada paylaşıyorum ki kimsenin parası boşa gitmesin. Baby Turco veya Sleepy Natural hakkını verelim, maddi durumu önceki yazımda bahsettigim daha kaliteli ama pahalı bezlere uygun olmayanlar için fırsat. Zira fena değiller. 2-3 numara bezler için söylüyorum şimdilik. Bebek büyüdükçe Baby Turco ve Sleepy Natural sıkıntılı olur mu onu da ilerde test ederim,çünkü dolgusu ince.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 sayfa geriye kadar olan yazıları okudum, Prima Aktif Bebek'tense Premium Care kullanımı daha yaygın gibi görünüyor. Yenidoğan için gündüzleri aktif bebek, geceleri ise premium care gibi bir senaryo mantıklı mı sizce? Peki bez alırken nasıl bir strateji izliyorsunuz: numara değişimine kadar olanları tek seferde mi alıyorsunuz yoksa bebeğin rahat kullandığı marka belli ise 1-2-3 gibi belli bir seriye kadar olanları tek seferde mi kapatıyorsunuz?

  • Molfix sleepyden daha iyi bir bez biz denemesini yaptık 2 numarada molfixde kaçırma sızdırma yok sleepyde 4 bezin biri kakayı sırttan kaçırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daddario_tel kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk basta molfix ile basladim yenidoganda. Sonrasinda bebege pisik yapinca prima altif bebek kullandim bir sure. Suan oglum 17aylik. Gunduz sleepy kulot bez gece de prima premium care kullaniyoruz. Benim tecrubeme gore 2ve 3 numara arasinda cabuk gecis oluyor o sebeple cok stok yapmamak gerek. Ama 4 ve 5 uzun sure kullaniliyor stoklayabilirsin. İkinci bebegimiz dogacak yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum. Bez isi bebekten bebege kiloya harekete uyku vaktine gore cok degisiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serefb S kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

    Hem size hem de diğer arkadaşlara seslenmiş olayım: Trendyol’da geçerli aşağıdaki kuponlar mevcut, miktarlar düşük olsa da işine yarayan olabilir-öyle ise bana ulaşabilir misiniz?

    NOT: İndirimler zaten az, satmıyorum, paylaşacağım.



     Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

     Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: daddario_tel

    10 sayfa geriye kadar olan yazıları okudum, Prima Aktif Bebek'tense Premium Care kullanımı daha yaygın gibi görünüyor. Yenidoğan için gündüzleri aktif bebek, geceleri ise premium care gibi bir senaryo mantıklı mı sizce? Peki bez alırken nasıl bir strateji izliyorsunuz: numara değişimine kadar olanları tek seferde mi alıyorsunuz yoksa bebeğin rahat kullandığı marka belli ise 1-2-3 gibi belli bir seriye kadar olanları tek seferde mi kapatıyorsunuz?

    1-2-3 numara premium care. 4 ve sonrası aktif bebek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daddario_tel

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

    Hem size hem de diğer arkadaşlara seslenmiş olayım: Trendyol’da geçerli aşağıdaki kuponlar mevcut, miktarlar düşük olsa da işine yarayan olabilir-öyle ise bana ulaşabilir misiniz?

    NOT: İndirimler zaten az, satmıyorum, paylaşacağım.





    Hocam ben sleepy kullanıyorum, kupondan faydalanabilirim





  • https://shop.canbebe.com.tr/kategori/kuru-guvenli babalar günü dolayisiyla bütün bezleri 89.90 yapmislar. 3numaradan sonra denedik memnun kaldık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HEPSİBURADA

    Aptamil ve Bebelac %25 Sepet İndirimi
    (diğer indirimlerle birleşir)

    Saat 23:00’te geçerliliğini yitirecek

    NOT: Hesabıma tanımlı, satmıyorum, paylaşıyorum



     Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daddario_tel -- 18 Haziran 2021; 21:33:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    https://www.hepsiburada.com/prima-premium-care-1-beden-aylik-firsat-paket-210lu-p-HBV00000VPNRD?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

    Sıcak fırsat olarak değerlendirilebilir mi? 20 TL ekstra indirim oluyor.
    210 adet bez 1 beden için fazla gelmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funk Wizard F kullanıcısına yanıt
    Gelmez yeni doğduysa kilo 3 6 arasıydı galiba baya kullandık kullanırsın 1 2 3 sırayla geçti paşam kilosu 3.7 kg doğdu 1 numara baya kullandık molfixle başladık slepy beğenmedik çok kaçırdı kakayı sırttan şuan baby turco doğadan devam ediyoruz 4 numaraya kadar molfixdi. Çok memnunuz bu bezlerden. Şuan 9 kg 4 numara kıllanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam cevap için. Fiyat olarak da uygun sanırım. 210 adet 1 beden, 60 adet 2 beden aldım, adedi 1.05 TL oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek bezleri ateş pahasi oldu sleepy 5 numara kilot bebek bezi atıyorum fırsat gören var mı teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Funk Wizard F kullanıcısına yanıt
    Ben 30 kuruşa almıştım baya bi stokladım 1 2 3 4 numaraya kadar molfix 4 5 paket 4 numarada bitti arkadaş baby turco doğadan geçti memnunum dediydi ona geçti dahada ucuz 4 numara ondan devam ediyoz bi ara migros mükemmel kampanyalar yapmıştı onun harici amazon takip ediyorum amazonda baya baya uyguna geliyor bez. Diğer ıvır zıvır eşyalar letgodan kaliteli şeyleri 4de 1 fiyata alıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aylık kızımda şimdiye kadar Molfix pure soft kullandık memnunduk ama 8-10 gündür sızdırma sorunu var hafiften pişik de yaptı. Bunun yerine ne alsak iyi olur kampanya var mı bildiğiniz? Premium care almak istiyorum ama baya tuzlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium Care 6 kampanyası var mı dostlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.