Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.677
Cevap
772
Favori
996.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Çocuğunuzun kilosunu bilmiyorum ama ortalama bir bebek ise; 1 numara ve 2 numara çok stoklama. 3 numarayı biraz fazla kullanırsın. Örnek vermek gerekirse; 3.4 kg doğan oğluma bir kaç paket 1 numara kullandıktan sonra 2 numaraya geçtik, oğlum şuan 1,5 aylık 5.5kg ve 3 numaraya geçtik.

    Sleepy konusunda ise, biz de bir sorun yaşatmadı, yıllardır kullanıyoruz. Hangi bezi alırsan al taşma yaşayacaksın zaten (prima, huggies, sleepy, evybaby denediklerim).
  • Sleepyden hep memnun kaldik. Son birkaç paket sleepy kilot bezini deniyoruz ve suan icin çok memnunuz. Bu yeni cikan naturel kilot bezi denemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bez yanında başka bir şey de ekledim ama geçersiz diyor. Bitti miacaba?
  • ultraslan_06_14 kullanıcısına yanıt
    1.000 kişiyle sınırlıydı sanırım kota dolmuş olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prima 5 beden külot bez bakıyorum var mı gözünüze çarpan uygun fiyatlı bir yer?
  • Molfix bezlerde fiyatlar fena değil , kpon varsa iyi fiyat çıkabilir. Günümüz piyasasına göre güzel tabi, yoksa eski fiyatların yanından geçemez.
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?cmpg=3257
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Ben garanti olsun 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara alayım hocam. Dediğiniz gibi stok olayı kullanım sonrası yapmak mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Kendimce bir bilgiyi paylaşmak istedim.Bir çoğunuz zaten biliyorsunuzdur ama forumda halen çok fazla yeni baba-anne adayı olduğunu ve yönlendirmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Benimde zamanında çok ciddi yönlendirilmeye ihtiyacım olmuştu.

    5 aylık bir evlat sahibiyim. Allah herkesinkini bağışlasın. Bez alırken nasıl başlarsan öyle gider dediler. Değişiklikler de pişik yapıyor vs vs. Prima premium serisine güç yetiremeyeceğimi düşünerek sleppy ile başladım. Taki 1,5 ay öncesine kadar.

    1,5 aydır prima premium serisini kullanıyorum. Açıkcası geçmiş zamanıma acıdım. Bence ilk 6 ay en azından Prima premium care kullanılmalı. Zira bu süreçte bebeklerin cild ve derileri çok hassas oluyor bizim gibi bir cilde sahip olmaları zaman gerektiryor. Çok daha ince bir cilde sahipler kısaca.

    Ayrıca farkettim ki. Günde 5-6 bez değiştirirken sleepy de. Prima da günde 3-4 adete düştüm. Hal böyle olunca aslında fiyat pahalılığı da söz konusu olmadığını düşünüyorum. Aylık 20-30 tl pahalıysa da varsın olsun diyeceğim çok detay hesap yapmadım.
    En son anpa gross tan 4 numara 94 adetini 99 tl ye aldım. 1,05TL idi tanesi. Sanırım alternatif ekonomik olanlar 80 kuruş civarıdır.

    Reklam yapmış gibi oldum ama kendim edindiğim bu deneyimi henüz bu sürece erişmemiş arkadaşlar kullansınlar. Şimdiki aklım olsa baştan prima premium yada goon premium ile başlardım.

    Son olarak bebeklerinizi ilk 3-4 ay düzenli olarak başında refakat ederek yüz üstü yatırın arada bir. çok önemliymiş malesef yeni öğrendik




  • Bez olayı her bebekte farkı olan bir durum. Yeğenim 5aylık 3 ay boyunca prima premium care kullandık ancak ne yazık ki pişik oldu. Kullanmadığımız ilaç kalmadı bitkisel olsun eczaneden olsun. En son özel bir ilaç yaptırdık sadece yatıştırdı pişiğini. Bez değiştirmek aklımıza gelmedi dedik prima en iyisi bla bla. Son çare olarak bezini değiştirdik sleepye geçtik sadece 1 günün sonunda iyileşti bebek sanki hiç pişik olmamıştı. Resmen 2 ayımızı boşuna harcadık primayla. Bundan dolayı bez olayı deneme yanılma yöntemi bence ve primanın içeriği ne yazık ki temiz değil. Bunu geç öğrendik ama şu an çok şükür popomuz pişiksiz rahat uyuyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy1010 -- 12 Haziran 2019; 18:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi bebeklerin teni ekstra hassas oluyor. Bu tip bir bebege sahipseniz prima kesinlikle gecmeyen bir pisige neden oluyor. Biz 3 ay pisikle ugrastik. Kortizonlu kremler dahi sorunumuzu cozemedi. En sonunda yetiskin dermatologuna gittik. Şansımıza 3 yasinda bebegi vardi ve bu konularla anne olarak da ugrasmis bir kadindi. Primanin içindeki bir maddenin hassas ve beyaz tenli bebeklerde pisige neden oldugundan bahsetti. Ayni madde hassas tenli olmayan cocuklarda pisik yapmadigi gibi, tenin bu maddeye alismasi sonucu, bez degisiminde cildin yoksunluk cekmesi sonucu pisik yaptigini soyledi. Benim kizimda hassas tenli oldugu icin prima kullanmazsam sorunun cozulebilecegini söyledi. Biz bu değişikligi yaptik. Ayni zamanda islak mendilide birakip pamuk ve kaynamis su kullanmaya başladık.6 ayi gecti bu değişikliği yapali ve cok sukur bir daha hic pisik hatta kizariklik bile yaşamadık. Biz su an bez olarak Goon kullaniyoruz. Sleepy ve Molfix inde icerik olarak temiz oldugunu soylemisti doktor hanim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Migros Sanal Markette Molfix bezlerde 2. ürüne %20 indirim var. İlk ürüne de %11-12 indirimi var. 37,5 TL'ye geliyor 2 ürün atarsanız 4 ve üzeri bez numaralarında gördüm 1 de 1 numarada vardı. (Bölgesel olabilir bilmiyorum) Ek olarak bugün GDI'de primalar 20lisi 9 TL düşüyor. 2 tane de ondan ekledim 4 tane molfix ekledikten sonra. Kupon kodu çıkmıştış 150 TL için 20 tl indirim. Onun da düştükten sonra Totalde

    2 tane 20li prima 5 numara (total 40)
    4 tane molfix 5 numara 48 li (Total 192 adet)
    Toplamda 232 adet bez iin 150 TL ödedim 20 TL kuponla.

    64 kuruşa geldi tanesi. Değerlendirmek isteyenler değerlendirsin. Bir de Garanti Pay ile ilk alışverişe 30 TL bonus var 100 TL üzeri ona da katıldım. Tek kötü yanı karttaki bonusları kullanamadım. Onu da kullansam 100 TLye falan mal edecektim :)


    Burada 2 nokta var.

    Kupon kodu herkese gelmeyebilir kişiye özel olabilir deneyin. Son gün 18 Haziran diyordu.
    Diğer nokta ise en son kupon kodunu tanımladıktan sonra Molfixteki 2. Ürün %20 indirimi iptal ediyor 10-15 saniye sonra. O arada farketmesem çok pahalıya gelecekti. Müşteri hizmetleriyle görüştüm kullanamazsınız vs dedi kampanyalarda yazıyor dedi. Yazan eden bir şey yok. Kapattım almayacağım diye. Bir kez daha deneyeyim dedim. Hızlıca Garanti PAY ile işlem yaptım tüm aşamalarda 150 TL göründü öderkende 150 ödedim. Siparişlerimde de 150 görünüyor. Kupon kodu düştü indirimlerle birlikte. (Dediğim gibi kullanılmaz diye bir ibare yazmıyor zaten sadece kod çıkıyor pop up gibi detay başka bir şey yok) Ben bu şekilde kullanabildim. Sepet bir anda yükselmeden.


    Bez ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.




  • jacktheblack J kullanıcısına yanıt
    Çabanız takdire şayan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.mamabebek.com/sma-2-numara-bebek-devam-sutu-400-gr-3-lu-paket-pmu198 - 59,9 TL

    Linkteki sitenin gittigidiyordaki mağazasından çok kez SMA 3 numara aldım. Kendi sitesinde de satışı var linkte 2 numara mama için 400 gr 3 lü paket yapmış ve fiyatı çok çok uygun biz 3 kullanıyoruz maalesef böyle 3 olsa hiç kaçırmazdım. Arayıp yanlış fiyat iptal gibi duruma karşın bile denerdim şahsen. Ek olarak kargo var mı bilmiyorum bakmadım.
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatçısı olmak bunu gerektirir

    Ürünler geldi herhangi bir problem yok 152 TL almışlar.
  • Migrosu takip etmek lazim. Uni baby sensitive 12x56 li kutusunu 44e aldim, çekte kullanınca tanesi 37ye geldi:) cansin migros :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManuaL

    Biz bunu aldık hocam tavsiye ederim



    https://www.hepsiburada.com/pilsan-kum-ve-su-oyunu-pm-HB000007FL6O

    Alıntıları Göster
    bunun yanında be aldınız hocam,
    kum aparat vs?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, elimizde kalan ihtiyaç fazlası hiç açılmamış 1 kutu 400gr aptamil 1 bebek sütünü 50 tl den vereceğim. Son kullanma tarihi 02.2020 dir. Pm atabilirsiniz. İstanbul elden olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, ıslak mendil indirimi-kampanyası mevcut mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Trendyolda yenıdogan ıslak mendıllerden alabılırsn hocam. Maxımum trendyol kampanyası 200 e 50 ındırım yapan kodu kullanırsan iyi fıyata alırsn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim, kodu çek satıştan alabilirim değil mi? Maximum kart gerekli mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.