Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.465
Cevap
1.421
Favori
2.590.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17691770177117721773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Oto koltuğu için Be safe izi comfort x3 modelinde isofix olan ve isofix olmayan model var. İsofix olmayan yani emniyet kemeri ile bağlanan modelden alınırsa ne gibi dez avantajları var. Aradaki farkı verip isofix olanını almaya değer mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

    Bu soru daha önce de çok konuşuldu, fakat ben isofixsiz olan model kullanıcısı olarak yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. İsofixli olan modelden 2 arkadaşımda da var. Allah korusun hiçbirimiz herhangi bir kaza yaşamadık fakat duruş/sağlamlık anlamında her iki modelde de fark yok gibi. Emniyet kemeri ile de koltuğa zamk gibi sabitleniyor, aradaki farka açıkçası yazık gözüyle bakıyorum. Ayrıca isofix her ne kadar aracın şaseden çıkan adaptöre bağlantılı olsa da en nihayetinde metal bir boru benzeri parça ile adaptöre oturuyor. Kaza anında o metalin ya da bağlantı kulaklarının hasar görmeyeceği ve yerinden çıkmama garantisi olduğunu düşünmüyorum.

  • Kesinlik isofix gereksiz diyemeyiz, ben de sizinle aynı düşüncedeyim ama gereksiz pahalı.

    Sağlamlık açısından değil işlevsellik açısından bakmak lazım, isofix olan kolay sökülüp takılır.

    Mesela 2 farklı araçla seyahat etme durumunda sürekli tak çıkar işlemi kolay olur.

    Ama kemerlilerde biraz zaman alır ve artık kullanmak istemezsiniz.

    Ancak üreticiler isofix bağlantının daha güvenilir olduğunuz adapte ederek pazarlama yapıyor maalesef.

    @maTeryaL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 22 Nisan 2021; 16:51:39 >
  • 50dort kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maTeryaL.

    Merhaba,

    Oto koltuğu için Be safe izi comfort x3 modelinde isofix olan ve isofix olmayan model var. İsofix olmayan yani emniyet kemeri ile bağlanan modelden alınırsa ne gibi dez avantajları var. Aradaki farkı verip isofix olanını almaya değer mi.

    Biz besafe izi comfort x3 kullaniyoruz isofixsiz modelini bir skinti yasamadik, kemer mekanizmasi diger isofixsiz markalara gore baglanti sekli farkli oldugu icin hic oynama yapmiyor. Hatta 4 aylik kullanim suremizde hic kemeri gerdirme geregi bile duymadim. Burada bir arkadas ayrintili video cekip paylasmisti. O derece saglam.

    Arkadasimda baska bir markanin isofixli modeli var yerinde oynayip duruyor. illa isofixli olsun mantigi degil bence urunun kalitesi aradaki farki gosteren.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleep yenidoğan ıslak mendil 3 lü paketi 15,26 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 23 Nisan 2021; 0:11:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mama sandalyesi fırsatı gören varsa haber verirse sevinirim.

  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Şuan bimde olması lazım pilsanin 69 liraya. Mağazalarda 100 civarı satilanlardan çok daha iyi ve Tok ürün. Biz 450 ye e bebekten aldık bı model keşke bunu daha önce kendimize alsaymisiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

    ikea antilop alabilirsiniz, biz cok memnunuz maceraya gerek yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar genelde en ucuzun bir üstü olsun düşüncesindeyim, çünkü kısa süre kullanılıp kaldırılacak ürünler(gerçi mama sandalyesi en uzun kullanılan ürünlerden bir tanesi sanıyorum) ama insanın gözü yine de şöyle şeylere gidiyor: https://www.hepsiburada.com/peg-perego-siesta-follow-me-mama-sandalyesi-berry-p-HBV00000SCAYO

    Yarın Bim'e bir bakayım inşallah, İkea'nın ürünü de genelde en çok tavsiye edilenler arasında, bu arada Antilop alternatifi şöyle bir ürün gördüm ama araştırmadım: https://www.n11.com/urun/wellgro-angel-calisma-masali-mama-sandalyesi-minder-1682449?magaza=wellgro&renk=pembe#unf-info


    Tekrar teşekkürler öneriler için. @Exhume10 @nightblueist


    Ekleme: Bu Peg Prego gibi yükseklik ayarlı taşınabilir modellerin uygun fiyatlılarını Türkiye'de üretenler varsa onlara da bakmak istiyorum. Çünkü anne yanında durup tezgaha yakın seviyede yemek, bulaşık vb. etkinlikleri seyretmesi hem öğrenme açısından faydalı olur hem de hem de ekran takip edeceğine annenin gözü önünde onu takip eder, daha güzel olur diye düşünüyorum. Bilmiyorum siz ne dersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 25 Nisan 2021; 0:56:22 >




  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Hocam e bebekte baby plus gourmet (isimden tam emin değilim krem deri görünümlü olan) almıştık çok iyi ürün tavsiye ederim. Fiyatı biraz yüksek olabilir ama çok kullanışlı. Daha da pahalı ürünlere gerek yok.
  • 50dort kullanıcısına yanıt

    hocam bence anne yanı park yataklar çok makul çözümler. bebeğimiz doğduğunda next 2 magic anne yanı aldık,toplamda 1 ay kullanamamışsızdır, reflü yatakta bizimle yatırmak durumunda kaldık. biraz buyuyunce de sığmaz oldu dünya para verdiğimiz anne yanı yatak elimizde kaldı. sonra anne yanı park yataklara baktık ve hepsiburadadan yoykonun anne yanı park yatağını aldık, içinede bir şilte aldık. farklı seviyelerle açıldıgı için yatağın kenarına sıfır denk getirebildik. tabi bebeğimiz yine yatamadı bunda anneyle uyumaya alıştığı için ama yine de almış olduk.. belki tatile falan gidebilirsek yanımızda götürürz diye ümit ediyoruz.

  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Biz dediğim gibi ilk kez alioruz hem iyisi olsun hem rahat etsin totosu diye güzel birşey aldık ama kaldırması taşıması vs sorun. Tam tersi etrafımda ki herkes çok daha iyilerini alabilecekler böyle basit mama sandalyelerini tercih etmişler. Alırken de uyarmislardi. Pilsaninki çok ideal anneme gttgmzde kullanırız diye aldık ve çok hoşumuza gitti basit kullanışlı .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

    İsofix olan modele de emniyet kemeri takıp ekstra sabitleyebiliyorsunuz yerine. Besafe aldım hatta taktım arabaya, c grubu bir araba, ama bana aşırı büyük geldi ve çocuk tavana doğru çok yüksek kaldı, ayrıca kimse kızmasın ama malzeme kalitesi beni çok tatmin etmedi ve özellikle çocuğun oturduğu yer sert kaldı gibi, götürdüm iade ettim.

    Koltukta önemli olan güvenlik standardı sertifikasyonu. R44/04 veya daha yeni olan R129/i-size sertifikasyonu var mı önemli olan bu.

    Alacak arkadaşlar şunu da atlamayın; çocuğun 18 aya kadar gidiş yönünün tersine oturtulması veya koltuğun baş koruyucu bantlı olması tavsiye ediliyor. Bu yüzden dönebilen bir koltuk daha avantajlı olacaktır.

    Bir diğer mevzu da kilo aralığı, çoğu koltuk çok kısıtlı bir aralık veriyor, o kadar para verdiğiniz şeyi 1-2 yıl kullanıp sonra başka modele geçmeniz gerekiyor.

    Ben uzun araştırmalar sonunda Kraft'ın Spin Signal modelini aldım, R44/04 sertifikası, 0-36kg olması, yatar/dik pozisyonu, top tether, 4 tarafa döndürülebilmesi gibi özellikleri ve özellikle rahatlığı ile ilgili yorumlar beni yönlendirdi. Bizim küçük adam da gayet sevdi, çok kere uyuyakaldı yolda.

    Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir, hayırlı ramazanlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50dort kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz ufak ve portatif olsun diyorsanız joie cubbie sleep alabilirsiniz,biz calipso 2 almıştık ,kullanıyoruz hala.ama joie cubbie ile arada kaldık calipso aldık ama keşke cubbie alsaymışız diyorum hep içimden.calipso yu odadan odaya olduğu gibi götüremiyoruz,kapılar 80 lik ama bu Calipso 70 lik olmasına rağmen olmuyor çünkü ayaklar yandan engel oluyor,yani ayaklar 15 cm yandan büyütüyor ,odadan odaya gitmemiş oluyor park yatağı bozmadan..veya arabayla park yatağı katlayıp bir yere götürürken calipso 2 biraz da olsa büyük geliyor joie cubbie ye göre.eviniz veya oda kapılarınız ufaksa araba bagajı ufaksa cubbie olabilir ,bir tane uzun kenar yan tarafı 10 cm kadar inip anneyle bebek bitişiyor cubbie de.alması koyması kolay olur bebeği.inceleme videsou izlersiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Doguma 1 ay kaldı hala travel set araba alamadim. Inglesina 5 bindi 6.5 oldu. Peg perego 4du 5.200 oldu. Kraft bakmayi düşünüyorum sizler ne dersiniz. Kraft ego gözüme çarptı. Ülke sagolsun neyi almasak katıyla odetiyor bir kac ay sonra.

    Ben de sizin gibi çok araştırmıştım. 4.000- 5.000TL arası arabalardan birisini alacakken vazgeçip Casual Jazz Travel aldım. Ben aldığım dönem güzel bir indirimle 1600 civarına denk gelmişti. Hem nispeten küçük ve hafif hem de sağlam diyebilirim. 5 aydır kullanıyoruz ve bir sorun yaşamadık. Hatta pusetini evin içinde kullanıyoruz sürekli. Yani en nihayetinde bebek arabası temel görevi kolay bir şekilde hareket etmesi, çok da büyütmeyin gözünüzde. Doğum öncesi insan tedirgin oluyor ama buna hiç gerek yokmuş diyebilirim. Bebeğin daha ciddi sorunları olabiliyor, bebek arabasına çok fazla para harcamak gereksiz diyebiliyorum bugün.





  • Merhaba arkadaşlar ufaklık büyüyor ve oto koltuğu arayışına çıktım. İsofixli olup dönebilen, uzun seyahatlerde yormayacak fiyat performans olarak ne önerirsiniz ?

  • Arkadaşlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz. Wellcare kullandık doğduğundan beri, şimdi bitiyor ve yenisini alacağım, size bir danışmak istedim
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Ocean d3 400ıu (püskürtmeli kolay oluyor)
    Demir için de sidefer damla
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Ocean marka kullanıyoruz hocam. İçeriğinin temiz olduğunu söylüyorlar. 400 iu olan. Hem püskürtme hem de damla şeklinde kullanabiliyorsunuz. Püskürtme çok kolay oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 17691770177117721773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.