Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.480
Cevap
1.421
Favori
2.591.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    Bız hep cezvede ısıttik suyu tabi o cezveyi sadece oğlana su ısıtmak için kullanıyoruz. Serçe parmaginla kontrol et suyu yakmasın yeter.cok isinirsada takviye edip ilitirsiniz, Biberona önce su sonra mama koyup kaşıkla kopurtmeden karıştırdik hep . Sizin gibide yaptıkta çok vakit alıyor oğlan beklemiyordu bizim. O ısıtıcı makineyi kullanmadık hiç. Cezve kolay isindigindan 10sn de su hazır oluyordu. Su olarak ebebekten fuska kullanıyoruz doğduğundan beri. Normal su yu kullanacak saniz kaynatıp soğutmalı siniz önce bizde öyle yapmayınca ağrı yapiordu herhalde içmek istemiordu . Fuska hazım konusunda daha iyi geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exhume10 -- 9 Ocak 2021; 13:3:28 >
  • Burada bazı arkadaşların cevapları beni şaşırttı ne olursa olsun suyun kaynatılmasından yanayım. Tamam kaynak temiz ama tüm mamalar kaynatın diyorsa bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. 1 yıldan fazla mamalarla yakın ilişkimiz olduğundan bu işin kaşarı oldum diyebilirim. Tercihen 2 adet termos lazım. Bunlardan 1 tanesine kaynamış soğumamış su diğerine kaynamış soğumuş su koyuyoruz. İlk başlarda sıcaklık konusunda fazla amatör olabilirsiniz ancak zamanla bu meleke oluşacak gece 3 de bile sıcak ile soğuk ayarında tek atacaksınız. Bu en mantıklı yöntemdir. mamayı mutlaka suyun üzerine dökün. Bu işi kitabına uygun yapmakta fayda var arkadaşlar tam karışmamış mama ciddi sıkıntı yaşatabilir. Bazı mamalarda "SERT" çalkalamanız isteniyor.



    Şimdi kendi deneyimlerimi bahsedeceğim buralarda bahsettiklerim belki size faydalı olur. Kullanmadığımız mama kalmadı hepsi hakkında bilgim var. En fiyat performanslı en ucuz en mantıklı mama net similac. Gelelim köpük olayına bebelac benim gördüğüm en köpüklü mamaydı similac onun yanında hiç köpürmediği için ayran gibi karıştırıyoruz sıkıntı olmuyor. Biberon olarak 4-5 farklı biberon sonrasında kesinlikle Tommee Tippee alın çok pahalı değil emin olun, 20-30 liralık 3 biberon değiştirince bunu anlayacaksınız. Antikolik biberonu doktor demeden kafanıza göre tanı koyup almamanızı da tavsiye ederim. Bebek ürünlerinde en pahalısı en iyisi değildir.


    https://www.e-bebek.com/similac-devam-sutu-3-850-gr-p-smc-4821-nc/ en ucuz e-bebek 79.90₺

    https://www.hepsiburada.com/tommee-tippee-pp-closer-to-nature-biberon-260-ml-x-1-beyaz-p-HBV00000RFLDH 45₺ sadece uç değiştirerek kullanabilirsiniz. Biberon ucunu elle genişletmeyiniz bir büyük numarasını satın alınız. 2 yaşın altında cam biberon almanızı maalesef önermiyorum. Cam sağlık ama kırılması durumunda tatsız bir olay yaşanabilir. Aman dikkat edin. Hepinizin bebekleri çocukları sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar olsun.





  • arkadaşlar birde fiyat / performans olarak 70x110 yatak öneriniz olabilir mi? sanırım Pamuk daha sağlıklı, visco olur mu bilmiyorum prenses şuan 3 aya yaklaşıyor hala reflu yatağında yatıyor öyle park yatağına alıyoruz. Park yatakta sadece alt taban var herhangi bir yatak yok. çok yüksek ücretli olmayan max 200 TL varmı önerileriniz.

  • Merchant Mariner M kullanıcısına yanıt

    Mesajda da belirttiğim gibi ben ara ölçü olan 135'lik yatak almak zorunda kaldım. O da sadece Meltem Mobilya'da vardı. 15 ay oldu iyi mi kötü mü pek anlamıyorsunuz zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben şöyle yapıyorum elektrikli su ısıtıcım kireç parçaları bıraktığı gibi normal ufak tencere aldım suyu içerisinde kaynatıyorum 10 dakika boyunca. Biraz soğuyunca kavanoza koyup ağzını kapatıyorum. Mama yapmak istediğimde o kavanozdan gerekli kadar su alıp üzerine mama koyup sonra biberonu sıcak su içerisinde bekletip ısıtıyorum, kabaca sıcaklığını kontrol ediyorum sonra. Suyu normal satın aldığımız sudan kullanıyorum, mama için özel farklı bir su mu kullanmak lazım. Birde mamayı ısınmış suda mı karıştırmak lazım ben tersini mi yapıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    kaynatıp soğutup muhafaza ediyorduk biz. Cam ağzı sıkı kapalı şişede.sonrasinda hazırlamak için cezvede o suyu biraz ısıtıp el yakmayacak kadar Biberona koyup ,mamayı ondan sonra koyup kaşıkla kopurtmeden karıştırıp ne hızlı ne yavaş, sonrasında ters çevirip içerdeki gazı attırıp iciriyoruz hala.
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

    Hocam şu an yaptığınızda bir sıkıntı yok. Mamanın daha iyi çözülmesi için içme kıvamında karıştırmanızda fayda var. Kavanozda ısıtılmış soğumuş su tutup içi metal olan 0.5 LT ya da 1 LT hacimde bir termos alıp sıcak suyu içinde barındırın derim. Anlık ihtiyaç durumunda ikisini karıştırır optimum sıcaklığa ulaşabilirsiniz. Mama anlık ihtiyaç olursa bebeğin beklemesi bir hayli kafa ağrıtabilir, özellikle geceleri.

  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt

    Hocam sende kaşıkla karıştırıyorsun ancak şu var hatırladığım kadarıyla mamalarda genelde sert çalkalayın ibaresi var. Tam homojenlik sağlanmalı bence.

  • Doğru diosunda sıcaklık biraz da önemli olan öyle olsa doktorda uyarirdi napiosaniz doğru yapiosunuz diyor daha dün gittik kontrole. İcememezlik hazımsızlık beğenmeme vs olmadı. Biz böyle yapıyoruz tabiki calkalayan çalkalasin ;) ve böyle yaptıktan sonra gaz olayı ufakken azalmıştı çok sorun yaşamadık gazdan zaten.
  • Salıncak ipi alacam 10mm kalınlığında 10 metre uzunluğunda var mı öneriniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlıktan uzaklaşıp, tavsiyeler konusuna döndü. Tabi ki tecrübeli ebeveynlerden bunları dinlemeye de ihtiyacımız var ama bunu ayrı bir başlıkta yapsak, kaç gündür mama üzerine onlarca yorum var ama sıcak fırsat yok.
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Uzayınca uzadı kusura bakma kimse
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt

    Hocam benimde aklıma bu konuyu özelden konuşmak geldi ama bazen yeri geliyor 5-6 yıl önce konuşulan konuları okumak işime yarıyor. O yüzden burdan devam ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli bebek bekleyen veya bebek sahibi arkadaslar. Daha oncede yazmistim. Mayis ayi sonunda Allahin izniyle oglum olacak. Bu sebeple baya bir arastirma icerisindeyim. Cocuk odasi konusunda tavsiyeleriniz var mi ? Bazi arkadaslar subat ayini bekleyin demislerdi o yuzden subat ayi icin kendimi hazirliyorum. Oncelikli hedefimiz cocuk odasi. Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
  • yalionur kullanıcısına yanıt
    Biz oda olarak, çilek Mocha bebek odasi aldik uygun ve sade bizce biz memnunuz. Ama prego anne yani besik de aldik
  • Aynı oda takımını bizde aldık. Çilek olması avantajdi bizim için. Sağlam ve güzel bir takım.
  • Hanim cilek mobilyanin urunlerini begenmedi. Magazasinda baktik
  • Ankarada iseniz siteler
  • yalionur kullanıcısına yanıt

    Cilek urunleri guzel hocam f/p olarak kaliteli, almadan once bir cok markaya + ikeaya baktik ama begenmedik. Biz gecen sene mart gibi montes serisinin dolap, besik ve sifonyerini aldik. Simdi baktim yaklasik %40 fiyat artisi var. İlk 2 ay mobilya kokusu geçmek bilmedi yanlız. Mocha alan arkadaşta aynı sorun olmadı. Belki yeni uretimdir dedik..

    En cok kullandigimiz dolap ve sifonyer oldu, eger yeriniz var ise hangi marka alirsaniz alin kesinlikle 3 kapakli buyuk bir dolap alin :)

    Yatak odasi icinde e bebekten sunny lotus anne yani aldim. 1yaş civarına kadar rahat kullanirsiniz. 300kusure almistik markaya takilmadim chicco vardi aynisi x3 kat fiyata.

    Sokulup tasinabilir bir urun olmasi avantaj oldu bize.

    Belki sizin gibi marka ve kullanislilik acisindan merak edip arastiran vardir diye yaziyorum, saglikli gunler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Lokasyon Bursa
  • 
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.