Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1699. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.392
Cevap
1.419
Favori
2.586.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16971698169917001701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasintekgoz

    Merhaba, bebeğimiz 6aylık oldu, henüz diş çıkarmadı, normalde geceleri 5-6 saat uyuyan bebek şimdi her 15-20dakikada bir uyanıyor ve 2saatte bir emmek istiyor, gece uykusu diye bişey 1 aydır neredeyse kalmadı, gece beslenmeyen bebek gecede 2-3 defa tekrar besleniyor. Öneri yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :(((

    Not: Bugüne kadar sadece anne sütü ile geldik.
    Maşallah. Anne sütü artık yetmiyor olabilir, hipp combiotik 2 mama ile destekleyin. Anne sütünü bırakmadan, bir öğün mama, bir öğün anne sütü şeklinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Doktor değilseniz böyle önemli bir konuda şahsi fikirlerinizi ortaya atmayın. Mama dediğiniz şey ne idüğü belirsiz, katkı maddesiyle dolu şey.

    Belki doktor gerçek ek gıda havuç, patates, kabak gibi gerçek besinlere geçilmesini önerecek. Kimyasallara değil.
    https://www.medicalpark.com.tr/bebeklerde-ek-gidaya-gecis/hg-1968



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 21 Temmuz 2020; 21:38:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yazılmıştır konuda mutlaka ama son zamanlarda konu da gördüğümü de hatırlayamadım, ateş ölçer olarak kullanıp memnun olduğunuz bir ürün var mı ne tavsiye edersiniz, virüsten dolayı bir sürü çeşit çıkmış kafam karıştı nasıl bir ürün almalıyım bebeğimiz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz omron mc720 gentle almıştık kullanımı basit. doktora da sormuştuk enseden ölçün ordan takip edin ve koltuk altı ucuz dijital de mutlaka alın demişti. Pandemi dolayısıyla fiyatları aşırı yükselmiş bilginiz olsun.
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Bizim bebeğimiz 6. ayı doldurmak üzere diş çıkarma huysuzluğu da uyku düzenini bozabilir bilginiz olsun.
    Beslenme için artık 6. ay itibariyle deneme yanılma yoluyla farklı besinlere başlanılmasının tavsiye edildiği dönem. Anne sütü ana besin ama diğer gıdalarıda tattırın demişti bizim doktor. yoğurt ve çeşitli meyveler haşlanmış besinler. . .
    Doktorunuza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tembelreis

    Bizim bebeğimiz 6. ayı doldurmak üzere diş çıkarma huysuzluğu da uyku düzenini bozabilir bilginiz olsun.
    Beslenme için artık 6. ay itibariyle deneme yanılma yoluyla farklı besinlere başlanılmasının tavsiye edildiği dönem. Anne sütü ana besin ama diğer gıdalarıda tattırın demişti bizim doktor. yoğurt ve çeşitli meyveler haşlanmış besinler. . .
    Doktorunuza
    Bu cuma doktora gideceğiz, dişten mi, anne sütü yetmiyor diye mi, acaba yazlığa geldik ve yatağı değişti diye mi olabilir (tripper comfly plus park yatak ve içinde joker'in tripper premium yatağı var şimdi, evde chicco next2me idi)...

    Kafamız çok karışık, bunaldık, gece hiç uyumuyor, gündüzleri dişinin feci kaşındığının farkındayız, deli gibi elimizi, parmağımızı, omzumuzu, bulduğu nesneleri ısırmaya ve dişlerini kaşımaya çalışıyor ama buna da bir çare lazım :( valla çok zor, uykusuzluk sinirleri bozuyor, sakin kalamaz olduk, yazık bebeğe ya...
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim bebeğimiz de geceleri çok sık uyanıyor. Sizi gayet iyi anlayabiliyorum. 11 aylık oldu fakat hala uykuları düzene girmedi. Doktora sorduk ayına göre gelişimi gayet iyi , mamaya gerek yok dedi. Zamanla düzelir ama bu zaman zarfında sizi yoracak dedi. Uyku eğitimlerini sorduk doktorumuz önermedi. İdare ediyoruz diş zamanı durum daha kötü oluyor. Dişleri çok ama çok rahatsız ederse eczanelerdeki organik diş jelleri var onları önerdi ama mecbur kalmadıkça kullanmayın dedi. Soğuk uygulayın dedi. İçi jel dişlikler var onları dolaba koyuyoruz soğuk soğuk veriyoruz rahatlatıyor. Ek gıdalara devam. Biz de bir de süt alerjisi var. Ona rağmen gelişimi iyi olduğundan herhangi bir mama önermiyor. Eğer doktorunuz farklı bir şey önerirse bilgilendirirseniz sevinirim. Allah yardımcımız olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. ayrıca doktorunuza danışmadan burada okuduklarınızı uygulamaya kalkmayın.

    biz 6 ay dolduğu gün ek gıdaya geçmiştik. blw denilen yöntemle 3er gün besinleri tattırmıştık. ancak bu yöntemi de doktora sormadan uygulamayın.

    uyku konusunda uyku eğitiminin çok faydasını gördük. araştırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 170x6fb

    Merhaba,
    Besafe izi comfort x3 oturma pozisyonu yüksek olduğu için çocuk sıkılmadan rahatça etrafı izleyebiliyor. İlaveten 3 kademeli yatış pozisyonu var uyurken biz çok rahat ediyoruz. Çocuk 2 sefer istifra etti kumaşı olsun içindeki köpükler olsun kolay sökülüp takılabiliyor ve yıkanabilir kumaş.

    Bana göre tek eksi yönü kemerin takıldığı toka çocuğu oturturken rahatsız edebiliyor elle düzeltmek gerekiyor oturtmadan önce. Birde hafif orta koltuğa da sarkıyor yan baş korumaları. İkiz çocukta arabanız geniş değilse anneye çok hareket alanı kalmayabilir. Başka bir olumsuz yönünü göremedik.

    Isofixli koltuklarda genel problem koltuğun yatış pozisyonu olmaması. Besafe bunu çözen markalardan. Besafe de Isofixli model de baş kısmını kemerle sabitlemek gerekiyor kılavuzuna göre. Kemerli olan ilk başta göz korkutuyor ama söküp takması çok pratik. Taktıktan sonra tüm gücümle oynatmaya çalıştım bence güven veriyor.

    Besafe izi comforttan pişman olmayacağınızı kesinlikle söyleyebilirim. Eğer imkanınız varsa isofixli olanı alın. Yoksa kemerli olan da fazlasıyla güvenli bence.

    Şöyle de bir durum var çocuklara emniyet kemerini taktırmak da bir mesele. Özellikle omuzlara takılanı saniyeler içerisinde geri çıkarıyorlar. Koltuk çok güvenli olsa da bir de bu handikap var. Takdir sizin.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allahu Teala muhafaza etsin tüm yavruları.
    tam olarak bizde bu kararın arefesindeyiz.
    ikiz bebeklerimize isofix li mi yoksa kemerli mi oto koltuğu almak.
    açıkcası ana kucağı kemerli olarak bağlamak beni inanılmaz yoruyordu ve stres oluyordum, ikinci çocuk vs çok zorlandım. o sebeple hep oto koltuğunu isofixli alırım diyordum ancak şu dönemde hem iki tane hemde aradaki fiyat farkı beni ciddi düşündürüyor.
    modelde kararım Besafe izi Comfort x3 ama isofix mi kemer mi hala karar verebilmiş değilim :(

    buna ek olarak oyun çiti olarak önerileriniz var mıdır ? ikizler için geniş bir oyun alanı oluşturmak istiyorum.
    unigo beni çok tatmin etti ancak fiyatı da malum.

    tüm değerli ebeveynlerin görüşleri için şimdiden teşekkür ederim.
  • Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    ben isofixli modeli kullandım çok pratik ancak sök tak yapmayacaksan yani sürekli takılı kalacaksa emniyet kemerine güveniyorsan isofixli almana gerek yok.

    isofix in avantajı
    *kolay sök tak
    *araç şasi demirine bağlı olduğundan koltuğun oynama ihtimali yok

    isofix olmayan
    *emniyet kemerine bağlı sadece bi esneme olsa işlevini tam olarak göstermez


    bunların dışında aynı ikiside


    ++ ikinci el olarak da alabilirsiniz ciddi kar edersiniz. sonuçta kılıf değiştirilebiliyor yıkarsınız içinize sinmiyorsa yenisini alabilirsiniz. ayrıca ikinci el olarak alırsanız mutlaka kılıfı çıkarıp köpükleri kontrol edin kırık vs var mı diye ona göre alın köpükler de değiştirilebiliyor bu arada
  • darksnr kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Ikinci ele nedense pek sicak bakmiyorum.
    Sanirim kemerli alacagim surekli takili kalacak nihayetinde.

    Oyun citleri icin bir yorumunuz var mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SMA 1 numara 800 gr 3 kutu mama var elimde skt 2022. bebekler başka mamaya geçtiği için üçünü 225 TL ye vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabin tipi bebek arabası tavsiye edebilir misiniz? Tripper venüs ve kraft flex modeli var aklımda. Ama daha iyisi var diye tavsiyeniz varsa incelemek isterim. Bin lira civarı olursa iyi olur. Bir de tripper ve kraft kullanan varsa tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ben de kararsız kaldım bu şekilde. Biz de ikizlere Be Safe'in emniyet kemerli olan modelinden aldık. 1 aydır kullandık yoğun olarak şimdilik oldukça memnunuz. Herhangi ses problemi de olmadı. Sök tak işi de abartıldığı kadar zor değil. Güvenlik açısından test etmek nasip olmaz inşallah ama isofix 2 çocuk olunca ciddi maliyet yaratıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylık çocuğum ile yaklaşık 5 bin km yol yapacağım tatil boyunca. Tam oturmadan oto koltuğu almayalım demiştik, emniyet kemeri ile bağlanan puset kullanıyoruz. Herhangi bir problem olur mu acaba güvenlik ve diğer açılardan ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuvaz kullanıcısına yanıt
    Yorumlariniz icin cok tesekkurler.
    Bizde kemerli olani tercih edecegiz.

    Oyun citi kullaniyor musunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oto koltuğu olarak bunu aldım arkadaşlar fiyat ve özellik olarak cazip geldi. Yatma açısı seat up harici hiçbirinde tatmin edici seviyede değil. Tabi bu koltuğun yapısı ile alakalı.

    https://www.amazon.com.tr/Chicco-Unico-Oto-Koltu%C4%9Fu-0-36/dp/B087G43STV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,buyuk karyolaya gecen var mi? 100x200 olculerinde yeni karyola aldik ama yatak konusunda pek bilgimiz yok,sanirim yari ortopedik alinmasi en sagliklisi. Yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    80 200 bizimki. Tekzenden bamboo yatak aldık. Her ölçü var. Ben de yatıyorum bazen. memnunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam benimde inşallah ocak ayında bir kızım olucak. Çok sabırsızlıkla bekliyoruz. Kış çocuğu olucağı için travel arabalara bakıyoruz ancak sanırım kullanımı 3. aydan sonra başlar.
    Araştırdığım 2 tane var çok anladığım söylenemez 2500 3000 civarında birşey bakıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Şuan baktıklarım

    Kraft most travel
    Casual Cadillac Air Trona

    Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 16971698169917001701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.