Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.465
Cevap
1.421
Favori
2.590.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Solomombaby alın direk bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba
    ben de yeni doğacak oğlumuz için ahşap sallanır anne yanı beşik almayı düşünüyorum. fikirlerinizi ve varsa güzel ve uygun fiyatlı linklerinizi alırım :)
    iyi forumlar herkese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyvz

    Ben daha doğmadan tavsiye üzerine Bebevo vm903 almıştım. Ses konusunda çok hassas, görüntü konusunda çok iyi gecenin karanlığında bile bebeğin yüzüne ışık vermeden aydınlık görüntü veriyor. Tek sorunu ekranın şarjı çok hızlı bitiyor. Uyuduğunda biz de onu kullanıyoruz gerçekten çok büyük rahatlık.

    Aynen hocam 6 aydan sonra ayırın diyenler de var. Çocuk 6 aydan sonra daha farkındalık sahibi oluyor çünkü.

    Alıntıları Göster
    Bizimki 6 aydan itibaren itibaren çakal gibi oldu 🤗
    Bebedor kulllaniyirum günde 4 saat 7 gün de anca bitiyor tabiki uyku modu var onu kullanıyorum o yüzden hareket olduğunda devreye giriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen hocam bizim kız da baya değişmeye başladı bu günlerde :) 9 gün sonra 6 ayımız bitiyor bizim de inşallah

    Sizin batarya çok iyi gidiyormuş bu arada baya iyi 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar chicco next2me magic almayi dusunuyoruz anne yani yatagi olarak. Kullanan var mi fiyatina deger bir urun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schizophrein kullanıcısına yanıt
    Naçizane tavsiyem, gece uykusu için yani yatak odanıza sallanır beşik almayın. Öyle göründüğü gibi kullanışlı olmuyorlar. Sabit beşikler daha kullanışlıdır her zaman.
  • mamas papas flip xt3 İçin yurt içi yurt dışı takip etmemi önerdiğiniz site/siteler var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcorp X kullanıcısına yanıt
    ikinci el bulabilirseniz alın ama ben yarı fiyatına ebebek markasını olanı aldım 3 ayı geçtik memnunuz zaten birebir aynısı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek arabası için eşim Inglesina Trilogy Travel Sistem istediğini söyledi.
    https://www.ayhancocuk.com/inglesina-trilogy-travel-sistem-bebek-arabasi-p249.html

    Sizlerin tavsiyesi ne olur? Performans ve fiyat olarak iyi bir ürün mü? Yurtdışından alma imkanı da bulabilirim gibi.. (İtalyan sitelerinde yarı fiyatına buldum.) Başka bir alternatif önerir misiniz, yoksa direkt alayım mı? Doğum Şubat sonu, bebekle ilgili her şey için bakabileceğim sayfaların linklerini verirseniz çok memnun olurum. Yardımcı olacak, tavsiye verecek herkese şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necr-onomicon -- 6 Ekim 2019; 15:36:40 >




  • Merhabalar yaklaşık bir buçuk ay sonra kızımız olacak nasipse.. şuan beşik almak üzereyiz ve kafamız çok karıştığı için buraya yazmak istedim.. öncelikle en rahat edilebilecek beşik hangisidir? Büyüyen beşik almak istiyordm ancak kararsız kaldım.. montessori kullanan var mı yorumları nedir ?? Veya ne tercih edersiniz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Cadillac casual bebek arabam var. Ona tekerlek alacağım. Sadece kendi sitesinde görünüyor satışı başka bulamadım nereden alabilirm? Yardimcu olabilir misiniz? Konuyu nereye açacağımi bulamadim. Kusura bakmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Geçen ay gittigidiyordan süperbebek mağazasından 3.640 liraya aldık referans olsun diye yazdım. Amazon türkiyede ocarrolar zaman zaman iyi fiyata düşüyor ocarro düşünürseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyam35 A kullanıcısına yanıt
    Hocam rabbim kiziniza ve size hayirli ömürler versin benimde 2 hafta önce bir kizim oldu bu bizim 2. Cocuk ilkinde park yatak almıştık bundada öyle yaptık heryere tasinabiliyor memlekete tatile komsuya vb çünkü bazi cocuklar 2 yaşına kadar alıştıkları yataklar haricinde uyumakta zorlaniyor bizim ilk cocuktada bunu yaşadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendis45 M kullanıcısına yanıt
    aynen bizm taşlar arnavut kaldırımı sıkıntı yok ama travel sistem olmasına rağmen travel yapacak adam düşünsün derim allahtan arabanın bagajına sığıyor.. birde hanımlar iyi düşünsün tek başına kullanabilceğiniz bir araba değil çocukla maaf olursunuz. kaldırmak öıkarıp takma biraz güç istiyor açıkçası
  • necr-onomicon N kullanıcısına yanıt
    hem taşınabilirlik hem hafiflik hem az yer kaplaması açısından inglesina quid modelini öneririm sonra çok dua edersiniz :)
  • Merhaba arkadaşlar yakında benim de bir oğlum olacak bebek arabası için inglesina modelini kullanan var mı? Önerir misiniz o ücrete değer mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amote

    Merhaba arkadaşlar yakında benim de bir oğlum olacak bebek arabası için inglesina modelini kullanan var mı? Önerir misiniz o ücrete değer mi
    Bağdat caddesinde oturuyorsanız orada şart koşuyorlar hocam 😄 şaka bi yana 2.500 liradan fazla para vermek çok abartı geliyor bana. Önce uppababy minu almaya niyetlenmiştim fakat 1.100 liraya aşağı yukarı aynı özelliklerde easywalker Buggy bulunca aldım. 150 liraya da adaptör alıp Maxi cosi ana kucağı ile uyumlu hale getirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an 6 aylık olan kızıma bir yatak alacağım. Ölçüsünü 70x140 ya da 70x150 düşünüyorum. 6-7 yaşına kadar kullansın istiyorum. Önerebileceğiniz yatak var mı? Kaç gündür bir çözüm bulamadım. Ebebek'te var Kraft marka Yataş üretiyormuş ama iyi mi bilemedim.
  • arkadaşlar bebeğim için ateş ölçer alıcam hangi marka-model önerirsiniz maksimum 200 tl bütçem son olarak Exergen Tat 2000 c ateş ölçeri kullanan var mı bir medikalci önerdi nasıldır ? amazon fiyatı 160+ vergi bu ürünün gümrük vergisi ne kadar olur tahmini olan var mı?
  • crazyvz C kullanıcısına yanıt
    İkea nın ferforje büyüyen yatağına bi bakın, en ufakken ölçüsü 80/130.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.