Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.462
Cevap
1.421
Favori
2.590.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kuntxxxx K kullanıcısına yanıt
    selam, ben de bu nota istanbul' da oturanlar için bir ekleme yapayım.

    bizde stokke scoot var, ciddi anlamda çok konforlu ve tek elle çok rahat kullanılan bir ürün ancak aşırı büyük ve bir süre sonra katlaması vs bayıyor. bu nedenle maclaren quest denim aldık. aldığımız dönemde joker, e bebek vs de 1650 TL civarı iken, unkapanı köprüsü altındaki bisikletçi pazarından nakit 850 TL ye almıştım (2 sene önce). her türlü bebek arabası seçiminde ilk olarak oraya bakıp fiyat almakta fayda var.

    bu maclaren in bardak tutucusunu hiç görmemiştim, ben de onu alayım. teşekürler :)
  • schero kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Hocam cybex e çok iyi diyorlar birde besafe varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    7aylık kız çocuğum için zeka kartları aramaktayım hangi markayı hangi seriyi tercih ettiniz? yardımcı olursanız sevinirim..Biraz bu zamanlarda üstüne eğilmek istiyorum
    Selamlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bahsetmişti Migros ta Huggies bezlerde yüzde kırk indirim var diye bende 2 şer paket 3 ve 4 numara aylık olandan aldım. Ayrıca Türk Telekom internet veya mobil hattı Prime olanlara 150 ye 25 kod veriyor. Forumdan alacaktım hattım Prime değil ama internet fiber deneyeyim dedim oldu. Sepeti 150 ye tamamladım 25 de öyle indirim oldu alacaklar kaçırmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hboz90 -- 5 Şubat 2018; 3:4:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Haziran 2017 doğumlu kızıma Hb sitesinden qbebek ilk kartlarımın 0-6 ay ve 6+ Olandan almıştım kartlar gayet kaliteli kalın ve beşiğine asılabiliyor. İşe yaradı mı bilmem. Para tuzağı diyenler oldu umarım işe yarar ileride, 9.ay olunca yani diğer ay adım adım diye 9.ay dan 48.aya kadar olan setlerden var onlara abone olmayı düşünüyorum. Sonuçda ne için çalışıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • breathin B kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sorun olmadı.
  • zslayz Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler.

    We found that the neonatal microbiota and its associated functional pathways were relatively homogeneous across all body sites at delivery, with the notable exception of the neonatal meconium

    bu cümle ile bir ayırım yapmış ki bu noktada 6. hafta da yakın değerler bulunmuş. optimum değer olmadığı için altında ve üstünde yaklaşımları daha doğru sonuca götürmüş. Eksik ve /veya yanlış olan bilgi düzeltmesi için teşekkürler.
  • ugurugr kullanıcısına yanıt
    Bizim bebek bununla oynayabileceği dönemi çok hızlı geçti, o nedenle daha bakamadan gereksik kaldı. emeklemeye meyilli ise almayın derim. Yerinde durmayacağı için boşa para vermiş olursunuz, hadi parasından da geçtim, evin heryeri bebe malzemesi ile doldu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amastrine

    Selam
    Q kart gibi kartlardan alabilirsiniz, övgüyle bahsediliyor
    Ben 20 gündür deniyorum
    Baya hoşlarına gidiyor kara kalem üzgün kızgın suratlara bakmak:)

    Teşekkür ederim. Araştırıyorum. Bebek Zekası gelişimi alternatif önerilieri olanlar yazabilir.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    rica ederim, ben de sizinle aynı görüşteyim, wellcare ile devam edeceğim, demir için de ferromixin devam, aslında tamamen temiz demir ilacı var (floradix) fakat 1-2 yaşından önce (prospektüs 3 diyor ama 1 yaşından itibaren oranı azaltarak kullanılıyor) verilemiyor, eğer ileride demir sorunu yaşarsanız ki umarım yaşamazsınız floradix en güzel çözüm olur.
  • Arkadaslar f/p urunu anne bebek bakim cantasi sirt modeli onerileriniz varmi tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kızım da 3. ayına girecek zeka gelişimi için ne yapmalı ne yapmamalı tecrübeliler yazabilir mi bişeyler?

    Kitap, oyuncak, kart vs tavsiye de bulunabilir misiniz?

    "Kızım" tabirine de alışamadım hâla inanamıyorum bazen :))
  • arkadaşlar bebek oto koltuğu alacagım. bütçem 500 tl. ne alayım? 9-36 kg alacagım.
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    biraz daha büyüyüp baba diyince daha da iyi anlarsın :) o zaman inanmış olursun. rabbim hepsini korusun sağlık sıhhat versin.
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    https://www.aliexpress.com/item/Fashion-Mummy-Maternity-Nappy-Bag-Brand-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-Designer-Nursing-Bag-for/32822665978.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3Fardu
    tavsiye ederim biz aldık çok kullanışlı ve kaliteli bir aydan daha kısa sürede geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudeboytr

    biraz daha büyüyüp baba diyince daha da iyi anlarsın :) o zaman inanmış olursun. rabbim hepsini korusun sağlık sıhhat versin.

    Aynen öyle valla :) O günlerde gelir inşallah. Amin cümlemizin kini korusun rabbim.

    Peki hocam bi fikriniz var mı ne almalıyız kitap, kart vs. gelişime katkısı olabilecek herhangi birşey :)
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    sizin şu anda motor gelişimi için oyun halısı edinmeniz gerekir. bu onun biraz daha bir şeyleri tutma, sıkma bırakma sallama ses çıkartma hareketlerini destekleyecektir. 6. aydan sonrada ben mesela şu anda 1 yaşına girecek kızıma mikado dan Bebeğimin İlk Kartları serisini alacağım. sitesini incelerseniz bir çok ürünleri mevcut. bunun yanında sesli ve dokun kitaplar var ilerleyen dönemler için bunu alabilirsiniz.
  • bende bebek arabası bakıyorum. yakında oğlum doğacak. ebebekde gerçekten güzel indirimler oluyor. mamas papas armadişllo xt2 alacaktık 2000tlnin altında fiyatı ilk kez e bebekde gördük. fakat satıcı bize çok bambaşka bir ürün gösterdi kraft pocket isminde katlanınca küçük bir valiz gibi çekme demiriyle çekiyorsunuz ve çok hafif. tek sorunu tek yönlü olması hafşifliği ve boyutu sebebiyle onu almaya karar verdik. indirime girmesini bekliyoruz. benzer önerileri olanlar varsa yada bu arabanın eksilerini artılarını bi,len kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkan1985

    bende bebek arabası bakıyorum. yakında oğlum doğacak. ebebekde gerçekten güzel indirimler oluyor. mamas papas armadişllo xt2 alacaktık 2000tlnin altında fiyatı ilk kez e bebekde gördük. fakat satıcı bize çok bambaşka bir ürün gösterdi kraft pocket isminde katlanınca küçük bir valiz gibi çekme demiriyle çekiyorsunuz ve çok hafif. tek sorunu tek yönlü olması hafşifliği ve boyutu sebebiyle onu almaya karar verdik. indirime girmesini bekliyoruz. benzer önerileri olanlar varsa yada bu arabanın eksilerini artılarını bi,len kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

    selam. dün flip xt aldım :)

    ürün bu mu ?

    http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1413/pocket-travel-sistem-bebek-arabasi.aspx

    şayet buysa iki yönede donme imkanı var gözüküyor. sayet puset için tek yon demek istiyorsanız zaten ileriye dönmesin cocukla göz teması kurmanız lazım




  • 
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.