Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.481
Cevap
1.421
Favori
2.591.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    heh tmm bu site olur :)

    'international hip dysplasia institute' mührü bulunnan markaları alabilirsiniz. Bunun var ;)
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    baston mu almak istiyorsun?
  • Forumdaslar merhaba, bebek arabasi bakiyorum. Saticilar kafami cok karistirdi. Bekledigimiz ozellikleri, cok kullanilacagindan kaliteli olmali kumasi cikabilmeli, travel sistem dusunuyoruz, ortalama 1500 civari butcemiz var. Nasil birsey onerirsiniz? Esimin begendigi model prego 2070 laon, casual cadillac da belki olabilir diye dusunduk. Baska bir satici lorelli luna ve maller 5001 stella twist modelini onerdi. Kafam cok karisik, onerilere acigim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmak -- 19 Mart 2017; 20:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermantpc kullanıcısına yanıt
    Baston daha az kaplar arabanın bagajında diye düşünüyorum şuan için.

    Sizin oneriniz nedir. Normalde olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkoc60 M kullanıcısına yanıt
    İkiz bebek arabası olarak 11 aydır Britax Römer B-agile Double kullanıyorum. Eğer önlü arkalı istemiyorsanız (ben arkadakine haksızlık olur diye istemedim) ve katlandığında boyutları iyice küçülsün istiyorsanız Bugaboo Donkey veya Britax Römer B-agile Double tercih etmelisiniz. Bugaboo daha elit bir araba, tabii fiyatı da oldukça uçuk. Britax bence gayet kullanışlı. Hatchback arabamın (A180) bagajına sığıyor hatta iki sırt çantalık yer bile kalıyor. Malzemesi kaliteli. Açılıp katlanması kolay. Manevra açısından gayet başarılı. Standart kapı ve asansörlerde hiç problem yaşamadım. Olumsuz tarafı ise tek yönlü olması. Güneşe veya rüzgara doğru giderken geri geri gittiğimiz çok oldu. Piyasada bulmak biraz zor. Ben alırken Joker Mağazaları siparişle getiriyordu. Hiç bulamazsanız distribütörleri ilgili davranıyor onlarla iletişime geçebilirsiniz. YouTube'da videoları var. Almadan önce mutlaka izleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermantpc

    Manduca yı ilk defa duydum. sitesine bakınca blogdan bozma bir site. ben güvenemedim şahsen.

    ergolarda pozisyon çeşitliliği var. babybjörnler daha net pozisyonlar sağlar.

    hangisini beğenirseniz..

    Hocam en iyisi hangisi onu alayım zira bu ürünlerde ortopedik açıdan en iyisi hangisi ise fiyata bakmadan onu almak lazım diye bir kanaat oluştu nette yazılanları okuyunca, björnlerin avantajı varmıdır yoksa ergo mu daha iyidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncaybe


    Manduca gerçek Alman markası ve dünyada en çok tercih edilen kangurulardan biri, ben de geçen sene araştırıp Amazon'dan almıştım.

    https://manduca.de




    Yorumlarınızı alabilirmiyim hocam memnunmusunuz üründen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migros'ta satılan minies marka bebek bezlerinden uzak durun .. fiyatı uygun diye aldım, pişman oldum ..
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Kızımız yürümeye başladığından beri kullanmıyoruz ancak kullanırken eşim çok memnundu, alabileceğiniz en iyi kanguru(lardan biri) bence.
  • Molfix bebek bezleri nasıl geçende indirim vardı 3 kutu aldım. Pişik falan yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir iki soruda bebek arabasi soruldugunu gordum; ben cok bilgili oldugumu iddia etmeyecegim; baldizdan kalan bir Inglesina Zippy kullaniyoruz, tek elle kapatmak konusunda super ama araba bagajina (cok da ufak degil bagajlar) sigdirma derdi var biraz.

    Gecen haftasonu Mamas&Papas Armadillo FlipXt aldik bir tane; acikcasi gidip bir gormenizi, kapanip acilmasina ve bebegin yatabilecegi yerin genisligine bakmanizi tavsiye ederim. Fiyati 1500'un az uzerinde (1800 sanirim). Tek problemi kaldirmak icin agir bir araba olmasi, bu yuzden uzerinde bavul gibi cek cek kayisi var kapaliyken tasimaya yardimci olmak icin. Merdivenli bir evde oturmuyorsaniz bakin derim.
  • kozmak K kullanıcısına yanıt
    hocam git 300 liraya yerli aldeba çift yönlü al, bunları alma. kampanya kovala chicco bak bebe confort bak britax römer bak hiç olmadı nuna bak.
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    bebek ne kadarlık bilmiyorum ama , peg perego pliko mini de bakabilirsiniz.
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    şahsen ben babybjörnleri daha çok seviyorum, tip ve model olarak. BB lerde sırtta taşıma opsiyonu falan olmaz genelde. bu tarz extreme istekleriniz varsa ergo ve cybex te mevcut :) ha yoksa babybjorn bence güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermantpc

    şahsen ben babybjörnleri daha çok seviyorum, tip ve model olarak. BB lerde sırtta taşıma opsiyonu falan olmaz genelde. bu tarz extreme istekleriniz varsa ergo ve cybex te mevcut :) ha yoksa babybjorn bence güzel.

    üstad ben geçen gün BB 692001 We modelini aldım ve sırtta taşıma opsiyonu vardı?

    https://www.amazon.de/gp/product/B00Q8LV45A/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1




    1:15 sonrası




  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    o yüzden genelde yazmıştım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebaboli

    Öyle 1+2 almanı önermem daha pahalıya geliyor.

    http://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-premium-care-1-beden-yenidogan-dev-ekonomi-paketi-126-adet-p-ZYPYON770091

    http://www.hepsiburada.com/prima-premium-care-yenidogan-bebek-bezi-paketi-2-bebek-bezi-alt-degistirme-ortusu-3-islak-havlu-p-ZYPYON2955554

    Buradan fiyatlara bakabilirsin. Ayrı ayrı almak daha mantıklı. Islak mendilde unibaby yenidoğanı öneririm, alt değiştirme örtüsü molfix bile olur ucuz olsun yeter.

    Tanesi 36 kuruş görüp sipariş geçtim üstteki linkteki primayı. 1 numarayı 108 adet, 2 numarayı 104 adet gönderdiler. Üst üste müşteri hizmetlerine sorulan sorularla 1 numaradan ekstra 1 en küçük paket daha gönderdiler. Şimdi 2. paketi göndermemek için soruları geç cevaplamalar, gönderdik diyip şikayetimi sonlandırmalar, bayağı uğraştırdılar. Bez işine böyle girmeyi hiç düşünmezdim. Biraz sancılı oldu ama fiyatı 34 kuruşa falan geldi ekstra gönderilenlerle. Bence almadan önce kesin sorun. 126'lı paket bence yok. Çünkü kutunun içine tam 108 tane sığıyor. Üzerinde de 108 yazıyor gelen kutuda. Teşekkür ederim link için :)




  • Doğumda bazen ilk 1 hafta anne sütü gelmiyor-geç geliyormuş. Bunun için emzik-biberon öneriniz var mıdır? Bu durumda olanlar hangi biberonu kullanıyor. Ben her ihtimale karşın NUK Yenidoğan silikon emzik, Bebedor biberon düşünüyorum (ucuz olsun el altında olsun diye). Bildiğim kadarıyla biberonda en iyiler Philips Avent, Dr.Brown ve Nuk. Allah korusun mama ile devam etmek zorunda kalırsak siz hangisini öneririsiniz?
  • Bfg10k kullanıcısına yanıt
    Hocam daha iyi bilenler elbette cevaplayacaktir ama benim bildigim karadiyla bebek biberon ucunu sececegi icin alacaginiz urunu kabul edecek diye bir sart yok, aventi sevmeyip nuk da tercih edebilir tipki her bebek bezinin cocuklarin cildine uyum salmamasi gibi, sut sorunu icin elektrikli pompa onerenler vardi bir de onu arastirin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.