Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
34
Favori
301.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylum 22 aylık 13,5 kilo oto koltuğu bakıyorum ve baktığım yerdekiler Cybex ve Peg Perego tavsiye ettiler özellikle bi mağaza ne sorsan en iyisi Peg Perego diyor 9-36 ben çok kararsız kaldım hem güvenli hem malzeme kumaş iyi olan bir ürün istiyorum acaba 1-2-3 özelliklimi yoksa ilk önce 0-18/9-18 mi almalıyım yoksa 9-36 mı hocam satıcının prim derdinden markayı ısrar edeceğinden siz tarafsız bir şekilde hangi marka model kg önerirsiniz teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arya kan

    Oylum 22 aylık 13,5 kilo oto koltuğu bakıyorum ve baktığım yerdekiler Cybex ve Peg Perego tavsiye ettiler özellikle bi mağaza ne sorsan en iyisi Peg Perego diyor 9-36 ben çok kararsız kaldım hem güvenli hem malzeme kumaş iyi olan bir ürün istiyorum acaba 1-2-3 özelliklimi yoksa ilk önce 0-18/9-18 mi almalıyım yoksa 9-36 mı hocam satıcının prim derdinden markayı ısrar edeceğinden siz tarafsız bir şekilde hangi marka model kg önerirsiniz teşekkürler

    Cybex pallas m fix



    Sonrasinda ise



    Romer advansafix gelir



    Peg prego via 9/36 amazon yorumlari iyi olabilir ama realitede adac a bile girmeyen bir koltuk.


    Bu arada merakimi mazur gorun nerede bu kadar ovduler peg peregoyu mesaj atarsaniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 17 Mart 2018; 0:48:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, oto koltuğu ile ilgili değerli bilgilerinizi paylaştığınız forumu sabırla okudum. Forum mesajları biraz eski tarihli olduğu için yeni modeller yeni güvenlik testleri vesaire olmuştur diye sizinle iletişime geçmek istedim. Benim oğlum henüz 4 aylık, yakın zamanda oto koltuğu almamız gerekecek. Aslında forumda yazılanları görmeden öncehttps://www.britax-roemer.com/car-seats/toddler/advansafix-iii-sict/4381.html linkte bulunan 9-36'yı almayı planlıyordum. Şu an için fiyatı 2.000 TL. Ancak sizin önerileriniz bu yaşlardaki çocuklar için 9-18 olduğunu gördüm. Buradan tekrardan size sormak isterim, oğlum için önce güvenlik, maddiyat bir şekilde hallolur düşüncesiyle maximum 2000 TL civarı önerebileceğimiz oto koltuğu / oto koltukları nelerdir? Sizlerden cevap bekleyeceğim oto koltuğu almadan önce. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoks61

    Merhabalar, oto koltuğu ile ilgili değerli bilgilerinizi paylaştığınız forumu sabırla okudum. Forum mesajları biraz eski tarihli olduğu için yeni modeller yeni güvenlik testleri vesaire olmuştur diye sizinle iletişime geçmek istedim. Benim oğlum henüz 4 aylık, yakın zamanda oto koltuğu almamız gerekecek. Aslında forumda yazılanları görmeden öncehttps://www.britax-roemer.com/car-seats/toddler/advansafix-iii-sict/4381.html linkte bulunan 9-36'yı almayı planlıyordum. Şu an için fiyatı 2.000 TL. Ancak sizin önerileriniz bu yaşlardaki çocuklar için 9-18 olduğunu gördüm. Buradan tekrardan size sormak isterim, oğlum için önce güvenlik, maddiyat bir şekilde hallolur düşüncesiyle maximum 2000 TL civarı önerebileceğimiz oto koltuğu / oto koltukları nelerdir? Sizlerden cevap bekleyeceğim oto koltuğu almadan önce. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    1/2 hafta icinde indirim bekledigim bir koltuk var

    Maxi cosi axissfix 2000tl civarina dusecek diye duyum aldim.



    2. Sirada recaro zero isize



    Bu yukardaki koltuklar donebilen ve ilk 15 ay geriye bakar sekilde seyehat edebileceginiz size uygun butceli koltuklardir.



    Donme ozelligi istemiyorum derseniz



    İsofixli olarak



    Britax romer trifix



    Kemerli olarak



    Maxi cosi tobi



    Oneririm.



    Bu yazdigim tum koltuklar ortalama 4 yasina kadar kullanabileceginiz koltuklardir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkür ederim hızlı geri dönüşünüz için. Sanırım 9-36 önermiyorsunuz siz de. Direkt 9-18 üzerinden bakmaya devam edeceğiz.



    Bu arada şu anki arabamız 2006 Opel Corsa. Isofix bağlantı noktaları olduğunu sanmıyorum. 1-2 yıl içerisinde yeni araba alacağız inşallah. Alacağımız arabanın isofix bağlantı özelliği olmasına dikkat edeceğiz tabii. Sorum şu: İsofix özellikli oto koltuğu alıp, kemerli arabada güvenli bir şekilde seyahat edebilir miyiz önerdiğiniz koltukların tümünde? Malum, arabamız kemerli diye, kemerli oto koltuğu almak çok mantıklı olmaz 1 yıl için.



    Maxi Cosi Assisfix ürününü inceledim. Çok kullanışlıymış. Şu an için fiyatı 2.900 civarı. Acelem yok, eğer indirim gelme olasılığı var diye duyum aldıysanız bekleyip takip edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. 6 aylık oğlum için oto koltuğu almak istiyoruz bunun için bir araştırma yapıyorum. Forumdaki nerdeyse tüm yorumları okudum. Kafamda bir kaç marka ve model oluştu sayenizde. Ama yinede sizden 3-4 seçenek vermenizi rica etsem. Oğlum 8 kg ve 70 cm . Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    6,5 aylık oğlum için oto koltuğu bakıyoruz. 7,5 kg, 70 cm.
    Daha önceki mesajları okuyarak ters bağlanma özelliği olan isofixli model almaya karar verdik.
    Maxi cosi axissfix ve Recaro Zero 1 arasında kaldık. Cybex sirona Ön bar kullanışlı olmayabileceği için düşünmüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. @M_aTRa_X @ermantpc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragii -- 23 Mart 2018; 15:38:38 >
  • Merhaba, ikizlerimiz var. Pazar günü bir yaşına girdiler. Boyları 80 cm. Kiloları biri 9900 diğeri 1100 gram. Bir şeyler almadan evvel hep bu foruma girip bilgi alıyorum. Eski mesajlarda 9-18 tavsiye edilmiş. Ben de tek masraf yapayım fikrimden vaz geçerek soruyorum. Geri dönebilen, iso fix ihtiva eden, güvenilir, kullanışlı, iki bebek olduğu için fiyatı çok uçmayan bebek koltukları hangileridir? Bütçem; toplam 3.000 tl diyebirliz. Altı daha iyi olur ama, yukarısı elzem denirse, onu da denerim.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • future_vortex F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Tabi kaza vb. Yaşamadık. Ben de çok sakin kullanırım arabayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradoks61 P kullanıcısına yanıt
    maxı cosı 360 derece ıcın guvenlı degıl dendı donmeyene oranla fıkırınız nedır acaba???9-18 kılo cocuguma alabılecegım en guvenılır koltuk ne olurdu sızce...3.500 kadar cıkabılırım cunkı can guvenlıgı kendımden kısıp koltugu ıyı bır koltuk almak ıstıyorum
  • Merhaba 9 kilo olan oğlumuz için oto koltuğu bakıyoruz. Öne doğru yönü ve bağlantısı kemerli olan maxi cosi tobi, britax römer king 2 ats ve besafe izi comfort x3 arasında kaldık hangisini önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler @ermantpc @M_aTRa_X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giz35 -- 3 Nisan 2018; 11:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giz35

    Merhaba 9 kilo olan oğlumuz için oto koltuğu bakıyoruz. Öne doğru yönü ve bağlantısı kemerli olan maxi cosi tobi, britax römer king 2 ats ve besafe izi comfort x3 arasında kaldık hangisini önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler @ermantpc @M_aTRa_X

    üç koltukta gayet iyi. Deneyip almanızı öneririm.

    Römer çukur. maxi cosi ve besafe yüksek.

    Maxi-coside otomatik pilot kemer sistemi ve güncel kaza testi var.

    Besafede hareketli kafalık ve maxi-cosiden 2-3 cm arası yükseklik farkı var.




  • Merhabalar oğlum 24 aylık ve 13 kg dolaylarında..forumu baştan sona okudum..Erman beye ve matrax a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum..benim sorun iki yaşındaki bir bebeğe 9-36 kglik koltuk alsam yanlış mı yapmış olurum..ayrıca bana bu minvalde önereceğiniz koltuk nedir..bütçemi de aşırı sarsmayacak şekilde 1000- 1500 tl civarında..şimdiden teşekkürler @ermantpc @M_aTRa_X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baby plus f1 fx için e bebekten kampanyadan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 aylık 10-10.5 kg 80 cm civarı oğlum için marka önerisi alabilir miyim?

    6 aya kadar ana kucagı sonra anne kucagı kullandık, kolay adapte olabileceği rahat güvenilir bir ürün olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yaşında oğlum için 9-36kg Chicco YOUniverse Isofixli Hepsiburada'dan 1154 TL ye alıp bu defteri kapatmış bulunuyorum.
  • Merhaba ben Britax Römer King II ile trifix in farkını merak ediyorum. Adac ta trifix i göremedim. King II + almış görünüyor. Önemli bir fark yoksa eğer uygun fiyatlı olduğu için King II tercih edeceğim. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. @M_aTRa_X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ngronr -- 26 Nisan 2018; 14:8:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar isofixli güvenilir alabileceğim en uygun fiyatlı ürünü alacağım bana bu konuda yardımcı olup tavsiyede bulunursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

    Arkadaşlar isofixli güvenilir alabileceğim en uygun fiyatlı ürünü alacağım bana bu konuda yardımcı olup tavsiyede bulunursanız sevinirim.
    Heyner multirelax ı bir araştırın derim. Sadece isofix ile bağlanıp kemerle bağlanmadığı için ucuz diğer modellerine göre. Kumaş kalitesi vs çok iyi. Kullanıcı yorumlarına bakarsanız tek bir kötü yorum yok. Pek bilinmeyen bir marka. Alman ürünü. Ben aldım çok memnunum, kızımı her oturttuğumuzda arabada uyuyakalıyor :) mecburen yolu uzatıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 6 Mayıs 2018; 9:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.