Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
36
Favori
197.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hotmom Bebek arabası ürünü türkiye'ye gelmiş arkadaşlar.Amerikada satılan ve ingiltere patentliürünü yoyko bebek arabası firması ithal etmiş. linkten inceleyebilirsiniz.yardımcı olacağını düşünüyorum. Hotmom Bebek Arabası Seti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yokyoksatar

    Hotmom Bebek arabası ürünü türkiye'ye gelmiş arkadaşlar.Amerikada satılan ve ingiltere patentliürünü yoyko bebek arabası firması ithal etmiş. linkten inceleyebilirsiniz.yardımcı olacağını düşünüyorum. Hotmom Bebek Arabası Seti

    Amerika'da ve İngiltere'de nasıls satılıyorsa haklarında ne bir inceleme var, ne başka bir kaynak.. Internette hepsi türkçe kaynaklar, muhtemelen de Uzakdoğu menşeili fason bir üretimin Türkiye'deki markası..




  • Arkadaşlar bebek arabası araştırıyorum daha vaktim var, internette geziyorum ve bir iki ay önce 600-700 tl ye satılan bebek arabaları şuan 1200 tl. Neye göre bu kadar uçmuş fiyatlar anlamış değilim. Chicco urban plus travel set düşünüyorum, şuan gittigidiyorda renk paketiyle 1600 tl ye geliyor ve piyasadaki en uygun fiyat bu. Allah nasip ederse ocak 2018 e kadar vaktim var karar vermek için. İlla bu araba olacak diye bir takıntım da yok, sizce kampanya ya da indirim falan olur mu o tarihe kadar? Beklemeli miyim yoksa alıp geçeyim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık şubat ayından bu zamana kadar olan mesajlasmalarin çoğunu okudum :) bebek arabası tavsiyesi istiyorum güncel alıpta kullanan deneyimli anne ve babalardan. Şimdi 360 derece dönen modeller var hoşuma gidiyor volo lx twist xxl bunlardan bazıları.. Internette dolaşırken http://www.yoykoshop.com/yoyko-360-derece-donebilen-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-silver-kasa bu modeli buldum. Fiyat diğerlerine göre çok çok uygun daha firma ithal etmemiş turkiyede yok canlı göremedim ama yoyko markanın diğer ürünlerini kullanan var mı nasıldır kalite acısından?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • myd kullanıcısına yanıt
    Hiç aklımda yokken Chicco Urban Plus aldım. daha teslim edilmedi.

    Babymall mağazasından 1400 küsüre almış olduk. Kendi sitesinde ve başka sitelerde böyle fiyatlar var ancak renk paketi felan dahil değil. Bİr de ana kucağı için bazası felan var bu modelin.

    Markanın kendi mağazasında indirimli dile 2 bin TL ye satıyorlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanfil19

    Yaklaşık şubat ayından bu zamana kadar olan mesajlasmalarin çoğunu okudum :) bebek arabası tavsiyesi istiyorum güncel alıpta kullanan deneyimli anne ve babalardan. Şimdi 360 derece dönen modeller var hoşuma gidiyor volo lx twist xxl bunlardan bazıları.. Internette dolaşırken http://www.yoykoshop.com/yoyko-360-derece-donebilen-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-silver-kasa bu modeli buldum. Fiyat diğerlerine göre çok çok uygun daha firma ithal etmemiş turkiyede yok canlı göremedim ama yoyko markanın diğer ürünlerini kullanan var mı nasıldır kalite acısından?

    360 derece dönenler çok sağlıksız ve dayanıksız. En iyi markaların hiçbirinde bu tarz modeller yok çünkü dönen mekanizmalar çabuk bozuluyor. Mümkünse Alman görünümlü çakma yerli Kraft markasından uzak durun. Avrupa üretimi sağlam ve yerli fiyatında araba arıyorsanız Bebe Confort Streety 3 modeline bakın. Yılbaşında 1200-TL idi, geçen ay 800-TL'ye kadar Joker'de fiyatı düşmüştü. Kraft, Sunnybaby, baby2go gibi kalitesiz ürünlere yönelmeyin. Yerli ama kaliteli Casual da düşünebilirsiniz. Biz Casual Cadillac modelini kullanıyoruz 4 aydır. Özellikle bayanlar için de gayet uygun ürün. Taşıması çok kolay, katlanınca çok az yer kaplıyor. Ana gövdesi çok hafif, bayanlar rahatlıkla kaldırabilir. Tekerlerinin dönüşü, sürüşü çok konforlu. Tek eksiği ADAC güvenlik testi yok ana kucağının. Onun haricinde son derece kaliteli bir ürün. Bebek mağazalarında mutlaka bakıp görün derim.




  • onurordek O kullanıcısına yanıt
    Benim de aklimda chicco varken gittim casual cadillac air aldım normalde 1600 tl den aşağı bulunmayan bu araba bir fırsat bana 1120 tl ye geldi. Ben de daha önceden inceleme fırsatı bulmuştum öylelikle aldım. Bugun geldi ve hemen kurdum inceledim. Araba ve ana kucağı çok kaliteli, içleri yumuş yumuş. Özenerek yapmışlar belli. Memnun kaldım açıkcası ama daha kullanmaya aylar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casual şikayet varda çok şikayet edilmiş mağazada görünce bizimde hosumuza gitti ama yorumları okuyunca vazgeçtim. Pierre cardin nasıl sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanfil19 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Bende bir bebek arabası bakıyorum.
    Casual Cadillacı ben eledim. Problemleri kronik, özellikle lastiklerin yıpranması, parçalanma şikayeti çok. pusetin kırılması vs. çok şikayet var.
    Wellgro ilede ürünle alakalı problemler yaşanmış, onda da tekerleklerin kırılması vs. başta olmak üzere problemler var.
    Yoykonun pusetin tentesi kumaşıyla ilgili üç dört problem var. Yoykoyu şikayetlerin azlığından daha yakın görüyorum,
    kullananlar yorum yazabilirse faydalı olur. 3 ününde fiyatları birbirine yakın.
  • sakizagaci S kullanıcısına yanıt
    Casual cadillac'ta teker problemi yok, sizin dediğiniz Air modeli ki onun da tekerlerini şişme tekerde plastiğe çevirdiler öyle bir problemi bulunmuyor.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Arabanın eski modelini alanlar epey saç baş yolmuşlar. Bir şikayette teknik servis tekerlerin dolgu tekerlekler ile değiştirilmesi gerektiğinden bahsetmiş, sizin dediğinizle aynısı. Keşke şu firmalar testlerini müşteriler üzerinde yapmasalar da insanları mağdur etmeseler.Düzeltme için teşekkürler.
  • Merhaba, vakit yaklaştığı için biz de aranıza katıldık :D
    - 1300 TL civarı (anakucağı ile birlikte)
    - çift yönlü (gerekli midir bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir)
    - mümkün olduğunca küçük katlanan (bastonlar uzun oluyor)
    - tekerlekleri gerektiğinde sökülen
    - mümkünse puseti ile katlanabilen

    bu kriterlere göre:
    1- Quinny Zapp Xtra 2 (katlanınca en az yer kaplayanlardan biri. anakucağı ayrı almak gerekiyor, xtra ile farkı içinde puset varken katlanabiliyor, aksi takdirde puset de ayrı yer kaplayacak)
    2- GB Qbit+ (çok pratik ama anakucağı ayrı, Türkiye'de satan yok)
    2- GB Q-Fold (sadece mavi rengi var internette, üretilmiyor mu artık)
    3- Nuna Pepp (tek yön, anakucağı ayrı almak gerekiyor)
    4- Baby2go Power Delux (power delux tükenmiş görünüyor)
    5- Bebe Confort Streety Plus
    6- Casual Quantum (son seçenek, istemeyerek mecburiyetten alınacak sanırım)

    Bu seçeneklere göre fiyat 1500 üzerine çıkacak. Eğer bilmediğim, kriterlere uygun bir araba markası söylerseniz memnun olurum. Ayrıca yurtdışı sitelerden almak ne derece mantıklıdır? Araçta sıkıntı çıktığında garanti durumu olmayacak.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 26 Eylül 2017; 11:38:8 >




  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    İki model hakkında fikrim var.
    Birincisi Bebe Confort,
    Avrupa üretimi gayet kaliteli ve kullanışlı bir model, ben alırken listemdeydi ama kısmet olmadı. Geçen ay 800-TL'ye travel set olarak alanlar oldu Joker'den. Düşünüyorsanız fiyat takibi yapın.

    İkincisi Casual.
    Biz Cadillac modelini aldık, çok da memnunuz açıkçası. Quantum modeli biraz daha Cadillac a göre küçük, alt sepeti de küçük karşı komşumuzda var o kadar para verecekseniz Cadillac öneririm. Ana kasası çok hafif bayanlar rahatça kaldırabilir. Anakucağı güzel, kumaşı kaliteli. Puset kısmına henüz geçmedik ama katlanınca çok abartı yer kaplamıyor. Arabanın arkasına koymak istediğinizde arka tekerler çıkabiliyor, hatchback arabanız varsa çok işe yarar. Sedan arabamız var bizde sorun olmuyor yer konusunda.
  • Bebek arabası ararken denk geldiğim bir site.10 farklı modeli kullanan kişilerin deneyimlerinden oluşan güzel bir içerik. Göz gezdirebilirsiniz
    https://balkafa.com/bebek-arabasi-model-incelemeleri/
  • takip
  • chicco urban plus travel düşünüyorum.

    kullanan arkadaşların yorumları neler?

    kapanınca cok yer kaplıyor mu?
  • Merhabalar
    10 gün sonra kızım dünyaya gelecek ve hala bir bebek arabası yok aradığım özellikler çift yönlü olması, oturma ünitesiyle kapanması universal ana kucağı kullanılabilmesi çok önemli değil ama ana kucağı iskelete takılsın oturma ünitesinin üstüne değil bu kriterlere göre uygun fiyatta 2 araba buldum
    1. Yoyko Easyo (hepsiburada da indirimde 1.900)http://www.epey.com/bebek-arabasi/yoyko-easyo.html#menu

    2.joie chrome (ana kucağıyla beraber 1200)http://www.epey.com/bebek-arabasi/joie-chrome.html

    Hangisini almalıyım ya da bu fiyatlara yakın önereceğiniz travel sistem var mı ? Şimdiden teşekkürler 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bashak -- 30 Eylül 2017; 1:12:46 >




  • quinny zapp xtra 2: anakucağı ile biraz pahalı oluyor tabi.
    diğer alternatifim de GB qbit+: çift yönlü kullanılmıyor. ama kapanıp açılması kapandıktan sonraki boyutu güzel.

    muhtemelen amazon'dan sipariş vereceğim.
  • akustix A kullanıcısına yanıt
    Sadece kasasını kabataslak ölçtüm. Kullanmadık daha. 75*65*30
  • Herkese merhaba. Mümkün olduğunca çok araştırma yaptıktan sonra modeller arasında boğulup kullanıcılara danışmanın en iyi yol olduğuna karar verdim. Durumumuzu özet geçmek gerekirse kendimize ait bir arabamız yok. Ayrıca oturduğumuz apartmanda asansör bulunmuyor. Dolayısıyla eşim, çocuğumuzla dışarı çıktığında zorlanmaması için mümkün olduğunca hafif ve pratik ama aynı zamanda uzun süre kullanabilmemiz için taşıma kapasitesi fazla olan bir bebek arabasına ihtiyacımız var. Fiyat üst limitim 1500 TL civarı. Gerçek kullanıcı önerilerine ihtiyacım var. Bir de ana kucağıyla ilgili danışmak isterim. Gerçekten işe yarayan bir şey midir? Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.