Bildirim
Beats kulaklık hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up _____________________________ -
Burayı basarlar şimdi.Ben c6-01 de denemiştim ıpod da da denedim çok bi fark yok c6-01 de de güzel.Hangi modelden alcaksın solo mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Auf den Wellen wird gefochten
Wo Fisch und Fleisch zur See geflochten
Der eine sticht die Lanz' im Heer
Der andere wirft sie in das Meer -
solo hd alıcam büyük ihtimalle _____________________________ -
Anladım saolun c7 de kullanmam da bi sorun yok diyosunuz zaten pek bi ses farkı yokmuş _____________________________ -
Dikkat et sahte çıkmasın. Satıcılar bile sattığının sahte olduğunun farkında değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world. -
quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
Dikkat et sahte çıkmasın. Satıcılar bile sattığının sahte olduğunun farkında değil.
Evet o konuda dikkatli olucam önlemimizide aldık zaten bakalım arıtk_____________________________ -
nokiayı bilemem ama ipod ve iphoneların ses kalitesini mükemmel sanmayın _____________________________ -
Yorumlar tam istediğim gibi..
Bide başka bi sorun olarak etrafımda kimde beats varsa ıphonu da var sanırım beats ı ıphone dışında birşeyle dinleyen bi tek ben olucam sonra 'beats i var , ıphonu yok' muhabbeti geçer mi acaba onu merak ettim_____________________________ -
Ses kalitesi olarak Samsung, Sony gerisi hikaye.
Nokia telefonuna takacaksan hiç alma daha iyi.
_____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço- -
Android kullanıcıları markette "beats audio Installer" uygulamasını yükleyin beats driverlarını yüklüyor. Kulaklık iyi ise gerçekten farkeder. Bu da benden olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world. -
Gidin sennheiser alin, beats kulaklıklara kanıp 600 kağıt veriyorsunuz. Yaziktir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Sony x1050 ile senhayzir ve beats kullandim ikiside kulaklik da arkadasimindi gercekten senhayzir bin basar sirf hava atmak ici daha fazla para verip rezil olmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İphone un ses cipi igrenc diyen arkadas ne kullaniyor cok merak ettim simdi.tamam mukemmel degil ama igrenc denecek kadar da kotu degil
quote:
Orijinalden alıntı: Jessive
quote:
Evet o konuda dikkatli olucam önlemimizide aldık zaten bakalım arıtk
Hocam son cümle nedir öyle, burada resmen error verdim; "önlemimizide aldık zaten bakalım artık."
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
amedra geldiğine göre topuklayabiliriz
_____________________________ ''Everybody in this country should learn how to a program a computer.. because it teaches you how to think.'' -
quote:
Android kullanıcıları markette "beats audio Installer" uygulamasını yükleyin beats driverlarını yüklüyor. Kulaklık iyi ise gerçekten farkeder. Bu da benden olsun.
+ Equlaizer yükleyip bass booster %100 yapın
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar
Gidin sennheiser alin, beats kulaklıklara kanıp 600 kağıt veriyorsunuz. Yaziktir.
+1912
Akg , audiotechnica gibi kaliteli firmalarda var daha gecen hafta saturnde headseat beats denedim hic tatmin etmedi beni yeni kulakliginiz hayirli olsun..
** CX200 street ii kullanicisiyim bu kulaklik hayatima girdiginden beri muzik asigi oldum herkese tavsiyemdir
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
samsungun muzik oynaticisinin eq suda guzel. apk sini bulursaniz yukleyin
quote:
Orijinalden alıntı: İ<3Rowing
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
samsungun muzik oynaticisinin eq suda guzel. apk sini bulursaniz yukleyin
Androidde müzik oynatıcılar aynı değilmi ? Görünüm biraz değişik tabi._____________________________
Benzer içerikler
- sodexo geçen marketler ankara
- afyon karacaahmet türbesi
- lindt çikolata helal mi
- balgam yapmayan sigara
- sahte sigara
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- guinness rekorlar kitabı
- modern combat 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler