Şimdi Ara

Be a Pro transfer olma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler benim ilginç bir sorunum varBen oyuncu oluşturdum sonra onu Fransa'dan SC Bastia'ya koydum daha sonra onu seçerek be a proya atıldım.Tabi oyuncuyu güçleri yükseltmek için yaratmıştımGüçleri yükseltince hem de gol kralı olunca değerim arttı 122 000 000 oldu ben transfer isteği gönderiyiorum kabul oluyor, izin veriyorlar ama hiç transfer isteği gelmiyoracaba çok değerli de kluplerin parası mı yetmiyor diye düşünüyorum3. sezonun başındayım.2. sezonda Werder Bremen'e kiralık gittim geri geldim sonra transfer listesindeyim ama transfer dönemi de dahil bir tane teklif bile gelmedi.

Ben şimdi 1-2 sezon hiç maç yapmayıp oyuncunun gücünün düşmesini ve akabinde değerinin de düşmesini mi bekleyeyim yoksa teklif gelecek mi?

Teşekkürler beyler.

Fifa 13 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 26 Haziran 2014; 16:11:17 >

• Hadi beyler beni beni aydınlatın
  • Sen klüpten gitmek istersen sana teklif yollarlar veya yönetim seni göndermek istiyordur ancak öyle teklif gelir. Diğer türlü sen gitmek istemezsen sana teklif gelmez diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Sen klüpten gitmek istersen sana teklif yollarlar veya yönetim seni göndermek istiyordur ancak öyle teklif gelir. Diğer türlü sen gitmek istemezsen sana teklif gelmez diye biliyorum.

Gitmek istiyorum zatenTransfer request mi ne onu yapıyorum 2-3 denemeden sonra takım kabul ediyor ama hiç teklif gelmiyor benim sorunum o.Kiralık teklifleri geliyor ama.
  • Niye güçlendirdin ki öyle ne anlamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Niye güçlendirdin ki öyle ne anlamı var

Hocam şut falan gitmiyordu çekince sinir olup elimdeki herşeyi atmak, kırmak eyleminde bulunuyordumZorluk derecesi profesyonel yeni gamepad aldım zaten 99 güçlü oyuncu gibi her maç 5 gol atamıyorumDaha zevkli oluyor hareket falan

• Konu dışına açsam gene ban yiyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.