Şimdi Ara

BBC HD KANALINDA ALTYAZI KAYBOLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar teledünya BBC HD kanalında olan altyazı bir süredir yok. bölgesel bir hata mı yoksa tümden mi altyazı kaldırıldı.
    teşekkürler

• Bende var. Pozitek receiver kullanıyorum. kumandanın en altında zoom butonunun hemen üstünde ki tuş altyazıyı ekleyen kaldıran tuştur. oradan yanlışlıkla kaldırmış olmayasın...
  • arkadaslar ben adanada oturuyorum ve bende hıc altyazı yok bbc hd de..acaba adana bolgesınde olupta bbc hd de altyazılı olan kullanıcılar var mı yoksa adana genelınde mı altyazı destegı yok..
  • Modülle izliyorsanız BBC HD'de LG ve Philips kullanıcıları altyazı problemi yaşamaktadır. Bu
    problem 16:9 Türkçe altyazı seçeneğinin Türkçe seçeneğine dönüştürülmesi ile
    çözümlenecektir.Sizde teledünya'ya talepte bulunun. Sonunda bu sorunu çözelim. Yayıcı kuruşla konuşun deyin son e-postalara baktım sorun bizden kaynaklanmıyor cevabını veriyorlarmış.
  • Modülle izliyorum tv philips... Daha önce alt yazı vardı, kayboldu gitti...
  • istanbul/bakırköy şu anda BBC HD altyazı mevcut.
  • merhaba,

Teledünyanın HD receiverı ile izleyenlerde bir problem yok, hatta samsung kullananlarda da yok.
    LG ve Phlips marka cihazlarda Modül ile izleyenler sıkıntı yaşıyor.

Bende teledünyanın kendi kutusu ile izlerken sorun yaşamıyordum ancak geçen hafta modülle izleye başlayınca farkettim problemi.
    Diğer kanallardaki altyazı seçeneklerinde herhangi bir ek ibare yokken BBC HD kanalında alt yazı seçeneğini açınca "Türkçe" nin yanında 16:9 şeklinde bir ibare çıkıyor.
    başka bir alternatif olmadığı için bunu seçmek zorunda kalıyoruz ama altyazıyı göremiyoruz.

Nette biraz araştırdım, bazı arkadaşlar Teledünyaya iletmişler problemi, onlarda sorun bizden değil yayıncı kuruluştan kaynaklanıyor onlarla konuşun demişler.

Bu durumda yayıncı kuruluş olan MCD firmasına müracat etmemiz gerektiğini söylemiş Teledünya.

Biraz önce durumu detaylıca ilettim kendilerine, umarım bir gelişme olur.

• Panasonic 50U10E altyazı sorunu var.BBC HD altyazı çıkmıyor.
  • 5604 philips var conax modüllü aynı sorunu yaşıyorum kafasına göre bi var bi yok
    ayrıca fx kanalıda bi geliyo bi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosx

5604 philips var conax modüllü aynı sorunu yaşıyorum kafasına göre bi var bi yok
    ayrıca fx kanalıda bi geliyo bi gidiyor.

FX bölgeseldir de, Diğer sorun 16:9 ibaresinin kalkmasıyla çözülecek ama bir türlü kalkmıyor. MCD altyazıyı Türkçe yazı ile verse hiç bir sorun kalmayacak. Çözüm çok basit ama çözmek isteyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Panasonic 50U10E altyazı sorunu var.BBC HD altyazı çıkmıyor.

bazen çıkmıyor başka karşılaşan varmı
  • Adana da bir var bir yok bildim bileli...
  • 1 hafta önce bende de gitti altyazı. Mayıs başından beri vardı. Conax modül kullanıyorum. yer İzmir
  • gene gitti bu kanalın altyazısı...
    arkadaşlar sizde altyazı varmı???

discovery kanalı da gitti, BBC HD altyazı da gitti...
    teledünya ne menem bir şeydir anlamadım.
  • Bu tür durumlarda sorun Teledünyadan değilde yayın merkezinden veya BBC'den kaynaklanabiliyor. Discovery kanalı ile ilgili de sözleşme için bir sorun vardır.
  • BBC HD'de LG ve Philips kullanıcıları altyazı problemi yaşamaktadır. Bu
    problem 16:9 Türkçe altyazı seçeneğinin Türkçe seçeneğine dönüştürülmesi ile
    çözümlenecektir. Sorunu facebook hesabı olanlar yollasın. Birde Discovery için de yollayalım.www.facebook.com/turksatkablo resmi facebook sayfasıymış.
  • kumandanızda büyük ihtimal dil seçenekleri olacaktır.Oradan altyazıyı açabilirsiniz.Genelde her kumandada yeri farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu39

kumandanızda büyük ihtimal dil seçenekleri olacaktır.Oradan altyazıyı açabilirsiniz.Genelde her kumandada yeri farklıdır.

Kumandadan kaynaklı sorun değil. 16:9 ibaresi sdeçenekte bulunmasından dolayı modülle izleyenlerde aktif olmuyor. Seçeneği yalnız Türkçe yazsalar problem çözülecek.
  • O zaman 4:3 te yapın sorun düzelir.
  • Altyazıda bu ibare var. Görüntüde değil. Zaten garplikte burda. 16:9 TÜrkçe diye alyazı seçeneği olur mu? Türkçe olur, İnglizce olur, Yunanca olur, Arapça olur. Başka kanallarda bu ibareler olduğu için sorun yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.