Şimdi Ara

BB DSLR Slider -R10 ve BB motion motorlu slider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BB DSLR Slider -R 10 ve BB motion

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-bb-slider-r10-hd-71445255/detay/


    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-bb-motion-slider-motor-ve-hiz-kontrol-unitesi-kiti-122813129/detay/


    BB Slider - R10
    BB Slider - R10 'a ilave edilebilir makara sistemi sayesinde sliderı 90 derece dik olarak tripota bağlayıp kaldırabilir jimmyjib tarzı çekimler de yapabilirsiniz.
    Slider standart 120 cm üretilmektedir. İsterseniz sliderınızın rotlarını CNC tornada üretilmiş 150-175 veya 225 cm BB ROD larla değiştirerek daha uzun mesafelerde de kullanabilirsiniz.
    BB Slider - R10 'a 1 dakikada BB MOTION motor ve kumanda setini ilave ederek daha hassas çekimlerde veya time lapse çekimler yapabilirsiniz.
    Toplam ağırlığı 3,5 KG

    Yekpare alüminyum blok gövdeden CNC teknolojisiyle 1000 de 1 hassasiyetle imal edilmiştir.
    Taşıyıcı ve sonlandırıcılar tamamen birbirine uyumlu çalışması ve rayların esnememesi için en iyi boy, çap ve aralıklar hesaplanmıştır.
    BB Slider - R10 HD 2 adet 1200mm boyunda paslanmaz kromlu rot ve 10 adet doğrusal harekete uygun, rotların üstünde hareket eden çelik rulmanlardan oluşan hareketli bir arabadan oluşur.
    Taşıyıcı sliderın bir ucundan diğer ucuna çok düşük bir sürtünmeyle küçük bir eğim de bile hareket eder.
    En yavaştan en hızlıya kadar düzgün, kesintisiz, hassas ve stabil bir şekilde kameranın kayma hareketini temin eder. 15 kg' ma kadar her türlü kamera ve DSLR ile rahatlıkla çalışılır. Taşıyıcı arabanın üzerinde yer alan 3/8 inch genişliğinde yuva ile kullanmak istediğiniz her türlü tripod kafasıyla rahatlıkla çalışabilirsiniz.
    Sonlandırıcılar, tek blok 7075 serisi (havacılık endüstrisinde kullanılan) alüminyumdan imal edilmiş olup, üzerinde dahili olarak yer alan ve her türlü zemine göre sliderın dengesinin ayarlanmasını sağlayan Birbirinden bağımsız olarak alçalıp yükselebilen 4 adet sert plastikten imal edilmiş bacaktan oluşmaktadır.
    Yerden yüksekte yapılması gereken çekimler için, tek veya çift tripod üzerine; yatay veya dikey eksende de çalışmaya olanak veren 3/8 ve 1/4 inch tripot bağlantı yuvaları da mevcuttur.
    BB Slider - R10 HD mat alüminyum eloksal kaplama yapılarak her türlü korozyona karşı korunmuştur. Geri kalan tüm parçalarda 304 kalite paslanmaz çelik kullanılmıştır.Pas veya korozyon olmasına imkan vermeyen malzemelerden özenle imal edilmiştir.


    Not: Sözkonusu fiyat sadece BB Slider - R10 içindir ; ve site komisyonu satış fiyatına eklenecektir.
    Fotoğraflarda görülen tripot kafası bu satışa dail değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burckokalan -- 28 Haziran 2013; 22:20:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.