Merhaba arkadaslar, Ben yaklasik 1.5 yildir Turkcell'in promosyon olarak sirketimize verdigi Motorola Q kullaniyorum. Oldukca memnunum, dertsiz tasasiz gidiyoruz :) Bugun Turkcell'den gelen arkadas bana bunun yerine BlackBerry Curve 8330 vermeyi teklif etti. Yaninda yoktu, o nedenle henuz almis degilim ama bugun yarin tekrar ugradiginda cevap vermem gerekecek. Internette ufak bir arastirma yaptim, Cnet falan iyi diyor. Benim istedigim , maillerime bakabileyim, msn'e gireyim birde telnet programini kullanabilmeliyim. Sanirim turkcell'de BOLD modeli de var, yoksa diyorum onu mu tercih etsem? 3G yok galiba 8330'da? 3G nedir ne degildir, kisa vade de bir anlami var mi yoksa ileride mi devreye girecek bisi? Cok anlamiyorum bu islerden. biraz fikir alsam sizlerden iyi olacak...
Eğer seçenekler arasında BOLD varsa sorması bile abes. 3G, 3. nesil internet bağlantı protokolüdür. Edge maksimum 237Kpbs hızı ile downloads yapabilirken 3G 7.2Mbps hızına kadar download yapabilir....
quote:Orjinalden alıntı: Fettah34 Eğer seçenekler arasında BOLD varsa sorması bile abes. 3G, 3. nesil internet bağlantı protokolüdür. Edge maksimum 237Kpbs hızı ile downloads yapabilirken 3G 7.2Mbps hızına kadar download yapabilir.... +1 www.blackberry.gen.tr