Şimdi Ara

Bazlamadan Pizza Yapımı (Dışarıda Yediğiniz Pizzaları Unutun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
11
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnoughDumbell

    Nasip olursa yarın yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı

    Hayırlısı kıymetli dostum. Ss ile desteklersen iyi olur :) afiyet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAÇIIIN KAVURMALI PİSA
  • Deneyin çok güzel oluyor maliyeti çok ucuz :)
  • bu çok iyi denerim yakında :D
  • baya iyi tarif yahu. bazlamanın -hele ki ikiye bölünmüş haliyle- hamur gibi kalori sahibi olduğunu sanmam. bazlamayla pizza hiç aklıma gelmemeişti bunu deneyeceğim teşekkürler.
  • Tariften mahrum kalmayın diye bir up yapalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    bizde milföy hamurundan yapıyorduk
    onuda deneyebilirsiniz marketlerde satılıyor
    baya pratik oluyor kahvaltı için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatta

    bizde milföy hamurundan yapıyorduk
    onuda deneyebilirsiniz marketlerde satılıyor
    baya pratik oluyor kahvaltı için


    Fırsat bulursam yaparım. Ama en güzel pizza normal hamurdan evde yapılan pizza :) anacuğuma bir ara yaptırayım inşallah :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bazlamadan bitti benim pizza hikayem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE


    quote:

    Orijinalden alıntı: thawne

    eline sağlık:) bazlamada kuruma veya sertleşme oldu mu? kıtır kıtır olduysa hiç yapmayayım.

    Değerli yorumun için sağ ol aziz dostum. Kuruma ve sertleşme olmadı. Lokum gibi ağızda dağılıyor.

    Çok pişirmezsen kuru olmaz. Resimdeki kıvam bana göre iyi.

    YOURMOVE güvencesiyle yapın.

    Hocam konularını severek takip ediyorum,güzel bir tarif olmuş.Annem hep kendi yapardı bazlamayı küçükken içine peynir tereyağı koyar yerdim.Birde böyle deniyelim bakalım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TİM TİM


    quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE


    quote:

    Orijinalden alıntı: thawne

    eline sağlık:) bazlamada kuruma veya sertleşme oldu mu? kıtır kıtır olduysa hiç yapmayayım.

    Değerli yorumun için sağ ol aziz dostum. Kuruma ve sertleşme olmadı. Lokum gibi ağızda dağılıyor.

    Çok pişirmezsen kuru olmaz. Resimdeki kıvam bana göre iyi.

    YOURMOVE güvencesiyle yapın.

    Hocam konularını severek takip ediyorum,güzel bir tarif olmuş.Annem hep kendi yapardı bazlamayı küçükken içine peynir tereyağı koyar yerdim.Birde böyle deniyelim bakalım

    Teşekkür ediyorum kıymetli dostum. Evde yapılan şeyler her zaman daha sağlıklı ve daha güzel oluyor. Deneyin bakalım :)




  • Tarifi anlaşılır bir şekilde görselleştirmenizi çok beğendim.En kısa sürede deneyeceğim.Bu arada kavurmayı,kaşarı,sucuğu da bim'den mi aldınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    Tarifi anlaşılır bir şekilde görselleştirmenizi çok beğendim.En kısa sürede deneyeceğim.Bu arada kavurmayı,kaşarı,sucuğu da bim'den mi aldınız

    Beğenmenize sevindim. Kavurmayı bim'den almış olabilirim ama sucuk ve kaşar bim'den değil :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu pideyle olurmu sahurda yapcam bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplam maliyeti söylermisin hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

    toplam maliyeti söylermisin hocam ?

    Alacağın ürünlerin gramına ve kalitesine göre değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tarif muhteşem. Gerçek pizzadan farkı olmuyor. Üstüne biberle mısır ekleyince çok iyi doyuruyor.

    Özellikle sahurda yemek isteyenlere ideal bir tarif.

    Teşekkürler.
  • Bazlamadan yaparsan olmaz bence. Bazlayarak yapacaksın pizzayı
  • Yourmove selam hocam,ben yıllardır bilmeden bu tarifi uyguluyormuşum .Genellikle sabahları ekmeğin üstüne kaşar sucuk koyup fırına veriyorum.Tek eksiği salçası.Bu dediğinide yaptım,tadı çok güzel oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TİM TİM

    Yourmove selam hocam,ben yıllardır bilmeden bu tarifi uyguluyormuşum .Genellikle sabahları ekmeğin üstüne kaşar sucuk koyup fırına veriyorum.Tek eksiği salçası.Bu dediğinide yaptım,tadı çok güzel oluyor.

    Aleyküm selam TİM TİM. Yoksa sen diğer tarifi mi uyguluyordun?

    https://forum.donanimhaber.com/bayat-ekmekleri-bu-sekilde-degerlendirebilirsiniz-resimli-anlatim--122686533

    Afiyet olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Haziran 2017; 8:57:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.