Şimdi Ara

bazı sorunlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk gördüğüm sorun, görünmesini istemediğim bir konuyu listeden kaldırmaya çalıştığımda açılan küçük penceredeki uyarı yazısının aynısı, o konuyu listeye geri almak istediğimde de karşıma çıkıyor. yani bu uyarı penceresindeki yazıların birbirinden farklı olması gerekir. ayrıca listeden kaldırdığım ve görmek istemediğim konu yeni bir mesaj aldığında tekrar listeme giriyor. forumun bu özelliğini beğeniyorum ve var olan sorunun giderilmesini talep edeyrum.

    ikinci sorun, banlanan üyeler nick değiştiriyor mu? bu konuda şüphelerim var. hal böyle olmasa bile, banlanan üyenin nick değiştirmesi durumunda banlanmış bir üye ise nick değiştirmesi durumunda, forumda almış olduğu banların da korunmasını talep ediyorum.

    üçüncü sorun, banlanan üyenin açmış olduğu konuları görmem gerekmiyor diye düşünüyorum. bunu ancak konuya girdiğimde farkediyorum ve girdiğim gibi çıkıyorum. üyeyi banlayan kişiye, açmış olduğu konuları da göstermemek için bir özellik ilave edebilir misiniz?

    dördüncü sorun, politika ve siyaset konularında açılan konular ve gönderilen mesajlarda seviyeyi özellikle düşürme girişimleri var. bunu herkes farkediyor olmalı. bu konuda bir çözüm üretmeyi düşünüyor musunuz? forum içinde adeta internet haberciliği başladı. bence basından haberler adı altında yeni bir bölüm açılmalı ve bölümlere ayırılmalı. karşılıklı yapılan atışmalarda artık üyelerden bazıları, trol ve paralı asker kelimelerini kullanmaya başladı. bu hitapların, forum üst yönetimini rahatsız etmesi gerekir diye düşünüyorum. çünkü şu anki durum üyeyi pasif hale getirecek kadar kötü durumda. seviyesiz bir hal var.

    daha da yazarım ama totem yapmak için dört'de kalsın istiyorum. (bugün dört gol atarız, inşaallah )







  • Öncelikle;
    bazı sorunlar var

    Konuyu gizle/göster seçenekleri bende bu şekilde gözüküyor. Siz hangi versiyon ve tarayıcıdan yapıyorsunuz ?
    bazı sorunlar var
    bazı sorunlar var

    Banlanan üyelerle ilgili şöyle, sınırsız banlandıysa tabii ki değiştiremiyor. Geçici uzaklaştırıldıysa, cezası bittikten sonra başvurur bir mani yoksa nick değişimi yapılır.

    Banlanan üyelerden kastınız ne tam olarak. Komple sınırsız uzaklaştırılan mı yoksa süreli mi ? Konuyu direkt gizlemek olmaz ancak şöyle bir şey olabilir tt de yani konu listesinde, konuyu başlatan kişinin adının yazdığı kısımda banlandığını belli ederiz, sizde girmezsiniz nasıl ? @The souls migration
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • forumla ilgili önerileriniz ve sorunlarınız bölümündeyim ve sayfada bir çok konu var. örneğin gsm onay hakkımı sıfırlar mısınız konusu var karşımda. bu konuyu listemde görmek sitemiyorum. konu başlığının üzerine geliyorum ve sağında çıkan X işaretine tıkladığımda dh'nin bana verdiği mesaj: "Konuyu tekrar listede görmek istediğinize emin misiniz? " oluyor. iyi de zaten konu listemde. ben yine de bu çarpıya basıyorum ve konu listemden kalkıyor. sonra bir bakıyorum o konu tekrar listeme girmiş. yine x işaretine basıyorum yine aynı mesaj. chrome son sürüm kullanıyorum. windows 10 home single son sürüm.

    üçüncü sorunda banlanan derken birbirini bloklayan üyeler açısından demek istemiştim. tarafımdan bloklanmış olan bir üyenin forumda açmış olduğu herhangi bir konuyu sadece bana gizleme durumu söz konusu değilse, o zaman senin öneriyi uygulamaya kalkarsak, mesela uygun olmayan bir konu başlığını şu örnekte olduğu gibi kırmızı yaparak daha net görünmesini mi yapacağız? gözüne gözüne sokar gibi.https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-mobil-surum-geribildirimleriniz--111819804 kırmızı nokta da koysak aynı şey olacak yine. bak bu mesaj sana değil der gibi. ha şöyle olabilir satırı gizleyemiyorsak konu başlığı yazı rengini ve o satırdaki tüm kelimeleri, bulunduğu satır renginde yapabilirsek, görünmezlik özelliği vermiş oluruz.


    forum üyelerine de şu mesajı vereyim. şu blok olayına bu kadar titizlik göstermemin sebebi, bazı üyelerin ketum davranış ve tutumlarını mesajlarını bırak, konu başlıklarına da yansıtıyor olmasıdır. mesaj ve konu başlıkları, kabul edilemeyecek derecede hakaret barındırabiliyor. hataların telafisi mümkündür ama bu forumda özrü kabul edilmeyecek olan yazıları istemeden de olsa görme durumunda kalıyorum. şahsına olsa bir şekilde görmezden gelirsin, halledersin de artık öyle olmuyor bu forumda. o yüzden bir üyeyi bloklarken gelişi güzel bloklamıyorum. siyasi ve hayat görüşünden dolayı da bloklamadığımı özellikle belirtirim. hakaret var ise direkt blokluyorum.




  • Evet gizleme sorununu şeyttim o düzelecek.

    Evet blokladığınız üyelerin konuları bir tek size gözükmüyor. Komple başlığı değil ya,
    bazı sorunlar var

    Şu kısımda konuyu başlatan kısmındaki nicki kırmızı yazabiliriz veya üstü çizili vs. kullanıcı sınırsız uzaklaştırıldıysa tabi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.