Şimdi Ara

Bazen bazı şeylere şaşırıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bazı insanlarda bir sürü özelliğin toplanmış olması şaşırtıyor beni. Biraz kıskançlık da olabilir tabi.

Arkadaşlar bir arkadaşım var, biraz kıskanıyorum sanırım. Çünkü bir insan mesela uzun olur, ama tipsiz olur, zengin olur, zeki olmaz vsvs.
    Ama bahsedeceğim arkadaş şöyle ki, Kıvanç'ı sollayacak kadar yakışıklı, bir sürü y*vşayan kişi var kendisine. Yakışıklılığının dışında uzun boylu, çok sağlam vücut var. Ama bu kadar sandıysanız yanılıyorsunuz, kız arkadaşı manken gibi, ve çok iyi birisi kız arkadaşı. Oğlan bütün bu özelliklerin üstüne çok da zengin. Ama bari salak olsun diyorsunuz, ama maalesef ÖSS'de çok çok çok iyi bir bölüme gitti (sayısal ilk 10.000). Çevresi çok geniş, arayıp soranı çok fazla vsvs.

Sizin de böyle arkadaşlarınız var mı? Bazen karşıma böyle kişiler çıkınca şaşırıyorum.

Yukarıda yazdığım kişi zaten çok iyi bir lisede okuyordu, ama ben onunla ilk tanıştığımda gerçekten saf birisi olduğunu zannediyordum, yani sadece zeki ama sosyal konulara kafası basmayan. Ama saf rolünü oynuyormuş meğerse. Ben de kendimi insanları anlıyor zannederdim, kaç sene sonra rol yaptığını anlayabildim.

Ve en önemlisi koyduğu hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Öyle yazasım geldi yazdım, okuyanlar varsa teşekkürler.

• benimde öyle bi arkadasım vardı. hem uzun hem yakısıklı hem güçlü hem zengin hemde zeki. sanki kusursuz yönü yok gibiydi. fakat bi gün durduk yere güldüğünü gördüm. onu farkettiğimdne beri sürekli gülmeye basladı. artık sınıftakiler cocuga deli muamelesi yapıyorlardı. sana tavsiyem arkadasının iyi yönlerini degl kusurlu yönlerini arasan çözüm olabilir. fakat bu kusurlarıyla dalga gecmemek lazım .s

Orijinalden alıntı: unixslax

baba parası a.ş peşinden koşan çok kız var... kafanı yorma...

Parası olmasa da koşarlar, tip de var herifte.

Orijinalden alıntı: aky29

quote:

o zaman yapıcak bisey yok be abi koy kafayı agla yok olmaz diyosan git dal cocuga vücüt varsa bi güzel de dayak iyi gelir (Denediğimden biliyorum )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco445

quote:

quote:

o zaman yapıcak bisey yok be abi koy kafayı agla yok olmaz diyosan git dal cocuga vücüt varsa bi güzel de dayak iyi gelir (Denediğimden biliyorum )

Onda vücut var da, estetik açıdan. Aynısından 5 tane olsa yine dayak yer benden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muco445

quote:

quote:

Onda vücut var da, estetik açıdan. Aynısından 5 tane olsa yine dayak yer benden.

o zaman hallet abi senden iyi dostun olucana düsmanın olsun

• ULan, nankör...bu muydu senin arkadaşlığın bana nasıl kin besliyormuşsun da haberim yokmuş...bi daha dersin bana kız ayarla diye....
    Takma canım boşver, ayıptır günahtır niye kıskanıyorsun arkadaşını... hayatın ona her konuda gülmesi zoruna gidiyorsa,görüşme çocukla....
  • Belki görmediğin yerleri kusurludur.Anlarsın ya.Bilirsin bamyayı bayanlar pek sevmez.Kusur herkeste vardır görsende göremesende.Ayrıca kıskanman normal,herkes birilerini kıskanır ama işi abartıp yüzünde bomba patlasın suratı yansın bacağı kopsun kısalsın gibi beddualar etme
  • benim benzer bir sınıf arkadaşım vardı çok zengin ama enayilik edip bir sene sınıfta kaldığı için ceza olarak meslek lisesinde sürünüyor çok zengin çok yakışıklı sınıf birincisi yüzücü güçlü boyu da 170 falan

A.Einstein
  • Kimse 4 4 lük değildir bu dünyada.

Takma kafana. O saf rolü oynayan kızla belki oynayıp ortada bırakacak kadar karaktersizlik yapacaktır belki de ileride nereden biliyorsun?

Belki de sen evlenmişsindir onunla ileride? Bilemezsin ki....

İmzamdaki söze bakarsan ne demek istediğimi az buçuk anlatabilmiş olurum herhalde.

Sen mücadeleni ver önce sonrasında olacakları gör bakalım. mücadele vermeden bilemezsin.

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.
  • arkadasım derdini cok iyi anlıyorum ve bende cok kıskanan biriyim nasıl oluyoda hepsine sahip oluyor haayatın torpili diyorum icimden arkadaslar buraya kafana takma demisler olmuyo iste basaramıyorum kusuru varrdır elbette ama bilmiyoruz bu bizi tatmin etmiyor yani bize kusursuz gibi geliyolar ve bu gercekten cok sinir bozucu

• Bu müziği dinleyip sakinleşmek en iyisi sanırım.

Biz neden yoklukla sınanıyoruz anlamıyorum ki!

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.