Şimdi Ara

Bayram Namazında Fake Yememek İçin İçeri Girin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zamanında çok fake yedim, hala da kendime güvenemiyorum.. Şu video yu bi hatmedin de yarın sağınıza solunuza bakmak zorunda kalmazsınız napçaktık la şimdi diye.. XD

http://video.google.com/videoplay?docid=-3805661574232168930#

Hemen gerici, yobaz, şeriatçı damgası vurmayın.. Her bayram yaşanan bir krizi çözmek için açtım bu başlığı.. :)

bu arada edit: Haddime değil ama çoğu insan sabah namazını kılmaz ama bayram namazını kılmak için camiye gider :) Sabah namazı farzken, bayram namazı vaciptir.. Yani az daha erken kalkıp sabah namazınızı da kılın bari.. Yıllardır şu olayı anlamadım gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Kasım 2009; 23:57:12 >

• Fake yemek he
    Yarın erken kalkıp Cami'nin kapıdan rush atıcam önlerden yer kapmam lazım

Orijinalden alıntı: Kahn !

Fake yemek he

whahahah
  • İyi düşünmüşsün ama camide anlatıyorlar burada.

But,you were deceived...And now, your Republic shall fall!
  • sağol

Orijinalden alıntı: MoqoKo

İyi düşünmüşsün ama camide anlatıyorlar burada.

Camide anlatıyorlar ama görsel olarak nasıl doğru kılındığını görmek daha iyi olur diye düşündüm.. Ben daha küçük yaşlarda hocanın anlatmasına rağmen yine de yanlış kıldığım oluyordu :)

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesaj bulunsun sabah gitmeden 1 kere izlesem hocaylada tekrar etsem aklımda kalır herhalde

• Güzel paylaşım ben de şimdi tekrar edecektim. Bu arada İzmir de 7:49 namaz saati ben 1 saat önceden gitmeme rağmen hayat boyu şu bayram namazlarını hep dışarıda kıldım içeri de kılmak nasip olmadı. :)))

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Etrafınıza bakın işte, onu tekrar edin. Ama çevrenizdekilerde size bakarsa iş sakat.

• ben hep ağırdan aldığım için hep yırtarım zaten bayram namazlarında tetikte olduğumuzdan pek sorun olmaz zaten ezberledim sıralamayı 1.rekat'da subhaneke'den sonra 2. rekat'da zammı sureden sonra açık'dan 3 defa tekbir alındığını
    asıl sorunları ben ramazanda teravilerde yaşardım insan bildiği halde son vitir namazında unutuyor ama geriden takip etmenin avantajı burda ortaya çıkıyor

Orijinalden alıntı: Kahn !

• Camiye giriş çıkışlar zor oluyo günümüzde bi old trafford bile 10 dakikada boşalırken bizim camide çıkışlar anca yarım saatte oluyor

Orijinalden alıntı: Erdem2602

İstanbul'da saat kaçta?

7.50

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Camiye giriş çıkışlar zor oluyo günümüzde bi old trafford bile 10 dakikada boşalırken bizim camide çıkışlar anca yarım saatte oluyor

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.