Şimdi Ara

Bayram da ceza yiyenler buyurun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kuralsızların işi zor , doğru yapılanları bile sırf iktidar yapıyor diye eleştiriyor, ben kurallara uyuyorum,masum insanların canını tehlikeye atmıyorum, kuralsızlar utansın, kurallara uyanlar değil Mahmut  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Yaptığın imla hatasından espri yapmıştım. Hatayı anlamadın di mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cehabe zamanında ceza kuyrukları vardı, şimdi çok şükür reyize jipli polislerimiz hiç ummadığımız yerlere pusu atmış hatta ağaçların arasında yuvalanmış saklambaç oynayan radarlarımız var cezası anında edevlete düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emniyet kemerinden.

• 'EDS'leri belediyeler kurup cezadan pay alıyor'

“6745 sayılı Kanun ile Karayolları Trafik Kanunu Ek m.16'da yapılan düzenleme uyarınca 7 Eylül 2016'dan itibaren Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) kanalıyla kesilecek trafik para cezaları Emniyet ve belediyelerce paylaşılmaktadır.5 days ago

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

bırak bu işleri; alenen tuzak kuruldu vatandaşa; sadece şehir dışı yollarda ve hız sınırından radar yazılıyorsa bu tuzaktır; kasayı doldurma çabasıdır.

Buyursun anlı şanlı emniyet; şehir içi trafiğindeki kuralsızlara; trafik magandalarına el atsın onlarla uğraşsın.Büyük şehirlerde çokça var ama onlar zahmetli; böyle radarla pusuyu kur,tebligatı yolla, ohhh mis, tertemiz.

Ama ciğeri beş para etmez,cahil sürüsü şehir içinde trafiği - şehirleri zıvanadan çıkarsın,vatandaşın canını tehlikeye atsın, onlara gözleri kör Emniyetin.

Bu millet daha yaya geçidinde hızını bile kesmeyi öğrenemedi; sen ne anlatıyorsun.

varsa yoksa şehirlerler arası yollarda 78 ile , 80 ile ceza kessin aferin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 16 Haziran 2025; 9:4:20 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

doğrudur üstad arada cahilliğimizi de yüzümüze vuran birileri muhakkak gerekli ki ,çeki düzen verelim -dikkat edelim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 16 Haziran 2025; 9:7:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.