Şimdi Ara

Bayram boyunca Bimcell'liler sınırsız konuşuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİMcell Ramazan Bayramı Kampanyası Detayları:

    Kampanyadan BİMcell tarifelerinde bulunan bireysel ve kurumsal tüm ön ödemeli aboneler faydalanabilecektir.

    Belirtilen koşulları sağlayan abonelere kampanya kapsamında kampanya süresince yurt içinde grup içi aramalarda kullanabilecekleri sınırsız ve ücretsiz konuşma hakkı otomatik olarak tanımlanacaktır. Kampanya kapsamında sunulan konuşma hakkının tanımlanması akabinde abonelere SMS göndermek suretiyle bilgi verilecek olup, bu SMS sonrasında ilgili kampanya kapsamında sunulan fayda kullanılabilecektir.

    Kampanya kapsamında sunulacak olan sınırsız konuşma hakkı sadece yurt içinde tüm BİMcell bireysel ve kurumsal tarifeli hatlar arasında yapılan sesli aramalarda (grup içi ses aramalarında) geçerli olup, yurt içi bireysel ve kurumsal BİMcell tarifeli hatlar yönüne yapılan aramalar dışında diğer tüm yönlere ( ev, iş, diğer operatörler ve TT Mobil ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerine yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, BİMcell Müşteri Hizmetleri aramalarını,444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları ) yapılan aramaları kapsamamaktadır.

    Kampanya kapsamında sunulan konuşma hakkı 24 Mayıs 2020 00:00 itibariyle kullanılmaya başlayacak olup, 26.Mayıs.2020 23:59'da sona erecektir. Kullanılmayan faydalar geçerlilik süresi sonunda silinecektir.

    Kampanyanın sona ermesi akabinde ilgili hatta tanımlı farklı bir konuşma faydası ya da paketi yoksa belirtilen yönlere doğru yapılan aramalar her abonenin mevcut tarifesine uygun olarak ücretlendirilecektir.

    Kampanya kapsamında tanımlanacak konuşma hakkı başka bir hatta transfer edilemeyecek veya 3. kişilere devredilmeyecektir.

    Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, hattını devreden, BİMcell tarifeleri dışında farklı bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimizin hediye görüşme süreleri sonlanacak, bahsedilen faydadan yararlanmaya devam edilemeyecektir.

    Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ’de saklıdır.

    (Bimcell'in kendi sitesinden alıntı'dır...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 22 Mayıs 2020; 4:18:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.